תאריך GRE

lizi01

New member
תאריך GRE

הי לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה. התאריך היחיד שנשאר פנוי לעשות מבחן GRE הוא באמצע נובמבר כרגע. אני מעוניינת להגיש את האפליקיישן השנה. למקום שאני הכי רוצה הדד ליין הוא ה15 בדצמבר שזה בסדר, אבל מקומות אחרים הדד ליין הוא בדרך כלל תחילת דצמבר והשאלה שלי אם זה יהיה בעייתי? ומה כדאי לי לעשות? והאם אני יכולה להתחיל את תהליך האפליקיישן בלי הציון עדיין? (ציון טוב בטופל כבר יש לי)

תודה רבה!

Philip Jr

New member
לא מוזר בכלל

חבל שכך יצא, אבל מה שכנראה יקרה זה ש:
&nbsp
1. תיבחני ב - 15/12
2. תגישי את ה - applications עם ציוני ה - GRE ה - "זמניים" שמקבלים ברגע שמסיימים את המבחן.
3. תתפללי / תקווי שהציונים יגיעו תוך שבועיים, ושהמוסדות אליהם את מגישה מקבלים אותם אלקטרונית.
4. אם לא, יתכן מאד שהציונים יגיעו באיחור קל, וכדאי להתריע למזכירויות על כך ולהתנצל.
&nbsp
בפועל, איחור קל לא משנה יותר מדי, כי לא סביר שיסתכלו על הבקשות לפני חופשת חג המולד. מצד שני יש מוסדות/מחלקות שמקפידים יותר, אז חשוב לעשות כל מאמץ שהציונים יגיעו בזמן, או להתריע על כך שהם לא..

lizi01

New member
תודה רבה!

אני נבחנת ב-17 בנובמבר. התאריך האחרון להגשת האפליקיישן באחת האוניברסיטאות זה ב-15 בדצמבר, ובשאר זה נע בין ה-1 עד ה-5 בדצמבר. אני מנסה להתקבל לדוקטורט בפסיכולוגיה קלינית ואולי גם נוריוביולוגיה. הדאגה שלי הייתה שאני אספיק. אבל לפי מה שאתה אומר נראה שזה יהיה בסדר. האם זה מספיק להתריע להם במייל? או שכדאי לי ממש להתקשר?
תודה!

Philip Jr

New member
מה שמרגיש לך נכון

פשוט חשוב להיות סופר מנומסת, להתנצל על העיכוב הפוטנציאלי ולראות שהכל בסדר.
&nbsp
אני בפסיכולוגיה (לא קלינית), אז בהצלחה כפולה ונשמח לשמוע עדכונים ממך גם בהמשך!

lizi01

New member
עוד שאלה קטנה

אתה חושב שכדאי לי לשנות את התאריך מה17 בנובמבר ל6 בנובמבר. האם זה אכן ישנה המון מבחינה בירוקרטית? כי זה כן עולה לי עוד כסף... תודה!

Philip Jr

New member
אני הייתי משנה אם אפשר

העדיפות צריכה להיות לכך שהציונים יגיעו בזמן. לאחר לדדליין זה אף פעם לא דבר טוב בעיניי.

naama85

New member
את מתכוונת למבחן הכללי או ל-subject?

כי למבחן הכללי יש עוד המון תאריכים פנויים

lizi01

New member
מתכוונת לכללי.

אבל ראיתי שהתאריכים היחידים שפנויים זה או ה15 בספטמבר שזה קרוב מדי מבחינתי והכי קרוב הבא זה ה17 בנובמבר.

naama85

New member
כדאי לך להסתכל שוב כי לכללי יש עוד המון מקומות באוקטובור

הי,הלחצת אותי אתמול- גם אני עדיין לא נרשמתי אבל כל הזמן עקבתי וראיתי שיש תאריכים פנויים. אתמול נרשמתי לתחילת אוקטובר, והיו עוד המון תאריכים פנויים. אם את רוצה להקדים את התאריך מנובמבר, תסתכלי שוב. בהצלחה!

lizi01

New member
זה נורא מוזר

כי ביום שנרשמתי לא היה את התאריכים האלו באוקטובר. האם אני יכולה לשנות את התאריך עכשיו?

למעלה