תאריך של המנילה..

eladussss

New member
תאריך של המנילה..

הייתי צריך לשלוח את המנילה שלי בתאריך 12/02/07 כאילו לפני שבוע.. בגלל שלא שלחתי עד היום יש מצב שזה ישפיע לרעה על הזימונים ליחידות הממינות? דרך אגב זה מה שסימתי..

H o F

New member
תשובה..

אפשר להגיד שזה יפגע בך ופשוט ישלחו לך זימונים שהם צריכים בהם אנשים ככה שאולי אותם זימונים לא יתאימו לך ולא תרצה ללכת ואם לא תלך לשום זימון תתגייס בגיוס כלל צבאי ככה שהסיכוי שהיה לך תפקיד שאתה באמת רוצה הוא קלוש וקטן! דווקא סימנת תפקידים ממש טובים וחבל מאוד שלא שלחת אבל שווה לך לנסות ולשלוח,עדיף מאוחר מאשר אף פעם!

eladussss

New member
שאלתי את המדן אצלנו בביתספר..

הוא אמר שאפשר לשלוח כמה ימים אחרי.. אין בעיה.. כי גם ככה בדואר לוקח לזה זמן להגיע לא? לפחות 6 ימים..

Perrymedic

New member
מה הקשר?

שולחים את זה באינטרנט/טלפון/פקס... זה לא לוקח 6 ימים. תשובה הכי טובה תקבל בלשכ"ג... תתקשר... ואל תתייאש בסוף הם עונים.

eladussss

New member
הסתדרתי תודה,אני התקשר מחר..

איזה באסה אני לא מאמין! אני לא רוצה שם שום דבר חוץ מצנחנים ודובדבן ועכשיו אז הלך לי! פאק

תיראה

לא שאני מבין מי יודע מה אבל אם לא מילאת ואתה רוצה תפקיד מסויים זה אומר שהתעצלת שלא מילאת הם יכולים לחשוב ככה ואז יגידו לא מתאים לנו עצלנים במקומות כאלה.. אם היית מגלה רצינות לחתיכת נייר הזאת אולי היה סיכוי שתקבל מה שרצית

Perrymedic

New member
בולשיט

פשוט תתקשר ותשאל אם אתה יכול לשלוח להם עוד... אם כן אז סבבה. לפי מה שהבנתי מחברים שלי, אתה יכול בכיף לשלוח את זה גם מחר עוד... אבל יש מצב שתצטרך לעשות את זה בפקס. (הבולשיט זה לחרטטן שהגבתי לו והתוכן של ההודעה זה להוא שפתח את השרשור)

למעלה