תאריך לידה

תאריך לידה../images/Emo141.gif

תאריך לידה שלי הוא 11.3.1972 מה הוא אומר . יש לי חבר האם מבחינת תאריך הלידה שלו שהוא 19.7.1968 אנחנו מתאימים

עינת

New member
היי חמודונת../images/Emo140.gif

תאריך הלידה אומר המון,ובצרוף השם המלא הכל אבל אינך מצפה שאספר לך בפורום הכל נכון? לגבי חברך אם ברצונך שאבדוק התאמה עלייך לתת לי את שמותיכם(יש לינק בראש הדף שמסבירה איך להפוך את האותיות למספרים) ,אז אוכל לעשות את הבדיקה.
שפע ו
עינת

הפיכת השם למספר לעינת ../images/Emo51.gif

היי השם שלו מסתכם המספר 10 והשם שלי מסתכם במספר 7 תוכלי לומר לי מה זה אומר ? בתודה חמודונת.

עינת

New member
חמודונת

יש בינכם מידת מה של התאמה אבל אני צופה בעיתיות בקשר. שניכם מאוד רגשנים ונתונים למצבי רוח משתנים,אין מי שיעצור אתכם ואתם מסוגלים להכנס ללופ של מדרון רגשי והרבה אי הבנות.
שפע ו
עינת

טוב נו... בגדול אפשר לגלות לך ש...

לא משהו...תנסי לא להפגע אבל... כך, אתם מגיעים מרקע שונה, הוא היה לחוץ כל ילדותו להיות בכל דבר מספר 1 את לעומת זאת מגיעה מרקע של לעמוד על שלך ולהזיז ענינים ולשנות דברים. את רוצה שהילדים ואת ובן זוגך יהיו הכי טובים בהכל...אבל הוא אל תשכחי מגיע ממקום כזה וממש ממש נשבר לו מהרעיון הקלוקל הזה... עןד בעיות ? לדעתו לא תהיי מספיק חכמה פילוסופית רחבת אופקים כמו שהוא מחפש. לדעתך הוא יותר מידי חופשי ומין ילד טבע שכזה ואת רוצה אותו בבית - בבית מושלם. באחוזים ? לא כדאי, למה להפוך את היום ליותר גרוע...

למעלה