תאריך לידה של בית

anat36

New member
תאריך לידה של בית

מהו תאריך הלידה של בית? היום שבו קבעו את התוכנית לבנייתו? היום שבו התקבלו כל האישורים לבניית הבית? היום שבו אושר הבית לכניסה (טופס 4)? היום שבו נכנסו אליו הדיירים הראשונים? היום שבו משפחתי נכנסה לגור בבית?

דנה A

New member
תאריך הלידה של הבית

כאשר אנו בודקים לאיזה עידן משתייך הבית - אנו בודקים קודם את השנה - בין השנים 2004-2024 הבית משתייך לעידן 8 במידה והבית נבנה בתפר בין השנים נכנס אז לעומק הבירור. באיזו שנה נבנה הבית, ובאיזה שנה נכנסתם להתגורר בו? דנה

anat36

New member
הבית נבנה ב-1996

ואנחנו נכנסנו אליו ב-2005 האם זה אומר שצריך להתייחס לגיל הבית כאל 7 או אל 8? תודה!

דנה A

New member
שנת בניה

האם מדובר בבית פרטי, או בבנין דירות. האם עמד 9 שנים ריק? תוכלי קצת יותר לפרט איך התנהל התהליך? הבנייה, הסיום, חיבורים, מה היה בין השנים, מדוע עמד הבית ריק (ולא הושכר למשל?) האם את צריכה את הפרט כדי להכין מפת כוכבים מעופפים לבית? דנה

anat36

New member
מדובר בבית דו משפחתי

זה נחשב פרטי? אנחנו רכשנו את הבית כ"יד שניה". ב-1996 בנו את הבית ואז (בערך) נכנסו אליו הדיירים הראשונים. לא ידועים לי הפרטים המדוייקים מתי התחילה הבניה ומתי הסתיימה. אני מניחה שזה היה במהלך 1995-1996. הבית נמכר לנו ע"י הדיירים הראשונים וב-2005 אנחנו נכנסנו אליו. אכן, אני שואלת בגלל מפת הכוכבים המעופפים - ראיתי שבמספר מאמרים התייחסת אליה ולכן רציתי לדעת איך מתייחסים לנתון הזה.

דנה A

New member
אם כך הבית אוכלס

הוא לא נותר ריק הבית למעשה שייך לעידן 7 = שנים 1984-2004. מפת הכוכבים המעופפים של הבית מורכבת מעידן הבית + מעלת החזית של המבנה (כל כיוון קרדינלי מחולק ל- 3, למשל מזרח1, מזרח2, מזרח3) יש להגדיר לאיזה מהכיוונים משתייכת חזית המבנה, מצליבים עם העידן - ו"מעיפים" את הכוכבים.. תשתפי בהתקדמות!!!

anat36

New member
אני מנסה להבין את ההסבר שקיבלתי

ממפת הכוכבים המעופפים (מצ"ב) הבית שייך לתקופה 7 והחזית היא 55 מעלות תירגמתי בצורה חופשית גם את ההסבר שצורף למפה, אבל אינני מבינה את כולו. אולי לא תירגמתי טוב. להלן ההסבר: הבית נחשב לתקופה 7 מתכת. כוכב התקופה הוא 7 ולכן כוכב 7 הולך למרכז. מכאן כל הכוכבים נעים לפי סדר קבוע: צפון מערב – מערב - צפון מזרח - דרום - צפון- דרום מערב – מזרח – דרום מזרח חזית הבית פונה לצפון מזרח שזו תקופה 1 מים, נראית במרכז המפה מימין לכוכב התקופה. כוכב השבת של ביתך הוא בדרום מערב שזו תקופה 4 עץ, נראה במפה משמאל לכוכב התקופה. כל ארמון במפה מראה את הר תקופת הדרקון, כוכב מים הדרקון. כוכב המים וכוכב הדרקון עפים באותו סדר כמוצג לעיל, אך הם יכולים לעוף גם קדימה וגם אחורה. כוכב ההר הוא בשביל בריאות וכוכב המים הוא לעושר. שאלות:
מה אומר ה"סדר הקבוע" של הכוכבים? הרי המפה לא מסודרת בצורה שבה נרשם ה"סדר הקבוע"
למה כתוב ש-1 נמצא מימין לכוכב? הוא נמצא באלכסון לו. זה לא אמור להיות באותה שורה?
מה אומרים המספרים של התקופות? מה הם המספרים הקטנים יותר מצידו של כל מספר ומה הם אומרים?
מה זה כוכב מים, כוכב הר וכוכב מים דרקון איפה רואים אותם במפה? מה זה אומר שהם יכולים לעוף קדימה ואחורה? זה טוב או רע? (אינני מצפה לקבל דרך האינטרנט הסבר לכל השאלות שלי. פשוט ביקשת לדעת כיצד אני מתקדמת וכרגע נעצרתי כאן)

דנה A

New member
זו מפת הכוכבים לחזית צפון-מזרח 2,3

מה שהעלת זו מפת הכוכבים של NE2,3 מעידן 7. מאחר וציינת שמעלת החזית היא 55 מעלות, צריך לוודא שהמדידה נכונה, כי במעלה 42 הכיוון הוא NE1 ואז המפה שונה לחלוטין. ולוודא שהחזית שהגדרת היא החזית הנכונה. ולשאלותייך- "סדר קבוע" של הכוכבים זה אומר - הסדר שבו מועפים הכוכבים, יש להם "מסלול תעופה" מסוים והם עפים על פיו. 1 נמצא מימין לכוכב - מתייחס לארמון המרכזי, זא' הטאי-צי' של המפה - במרכז נמצא 7, כי הוא כוכב העידן, ומשם ממשיך מסלול התעופה של הכוכבים. מימין לכוכב העידן 7, נמצא כוכב 1, במיקום מים (=מימין לכוכב העידן) כי 1 שנמצא בצ.מזרח = הוא נמצא בחזית, ועפי' מסלול התעופה - מיקומו הוא במיקום מים, במרכז. כוכב התקופה הוא כוכב העידן (עידן = חלוקה של 20 שנים) המספרים הקטנים שלצידו הם כוכבי המים (מימין) וכוכבי ההר = דרקוני המים, דרקוני ההר. מה הם אומרים? המון!!! לכל מספר קטן כזה.. יש משמעות שלמה = אופי, תכונות, עוצמות, אלמנט, מספר, וכו'.. כל צירוף כזה של בכל ריבוע - הינו בעל משמעות שונה. אז אם נעשה את הכפולות של 9 כוכבים, בשני מיקומים (הר ומים) = 81 צירופים = 81 משמעויות שונות. כאשר מוסיפים את ההשפעה של האמצעי - נוספות לנו משמעויות נוספות. כוכב המים=דרקון המים = המספר הימני בכל סקטור. כוכב הר = דרקון ההר = השמאלי בכל סקטור כוכב הזמן= האמצעי זה שהם יכולים לעוף קדימה ואחורה - זה חלק מן השיקולים בבניית המפה - זא' אם תסתכלי על המרכז - יש לנו 471 - כוכב ההר נע/ "מועף" בסדר עולה, וכוכב המים נע/"מועף" בסדר יורד וזה היה קורס "כוכבים מעופפים" בעידן האינסטנט האינטרנטי
נראה לי שלהבין את זה בלי ללמוד את זה, זה די "סינית", לא? באיזה אתר חישבת את מפת הכוכבים?

anat36

New member
וואו, תודה רבה על ההסבר

...אני עוד צריכה להתעמק בהסבר
את מפת הכוכבים חישבתי לפי האתר הזה שאליו הגעתי מכאן

דנה A

New member
מסלול התעופה

מצרפת לך את מסלול העפת הכוכבים כפי שניתן להראות בטבלה: כאמור ישנם מקרים בהם ההעפה היא בסדר עולה, וישנם בהם ההעפה בסדר יורד, כפי שראית במפה שצירפת

למעלה