תאריך לחתימת חוזה

דקל111

New member
תאריך לחתימת חוזה

הי חברה, כידוע אני מחפשת בימים אלו דירה ועדיין לא מצאתי אחת אבל מקווה לסגור משהו בשבועיים האלו. אני מחפשת תאריך טוב לחתימת חוזה שכירות ועליי למיין שהחודש הזה לא משהו עם הריבוע הגדול, אבל זה מה יש. בקיצור אני מעלה מפת מעברים אחת כאופצייה שבה המרקורי בהיבטים טובים. הנקודה היא שבקומפוזיט שלי עם הימים הבאים אין היבטים למרקורי מלבד היבט 150 מרקורי נוגה וזה לא נראה לי משהו אז לפחות שבמעברים יילך טוב. אני רוצה לשמוע את חוות דעתכם למפת המעברים הזו, ואם יש לכם יום טוב יותר להציע החודש הזה, אשמח לשמוע.

דקל111

New member
דוקא יש מבנה עפיפון יפה בקומפוזיט

כשהשמש מקרינה נהדר. מעניין שגם בקומפוזיט וגם בצעברים יש היבט מולות נוגה ירח שזה קשור לכספים, אך לא יודעת באיזה מובן לפרש זאת כאן. טוב לא מרחיבה בעניין. באמת מעוניינת לשמוע את דעתכם. אגב, הבטחתי שאתן דיווח על שבתאי שעבר לי את נוגה שליטת מפתי אז להלן כמה עדכונים. [עינת, צוקדש לך בעיקר
] כבר סיפרתי על המעבר מול מרקורי ונראה לי שבזמן זה גם התחלתי להרגיש את המעבר מול נוגה כששבתאי היה 4 מעלות לפני כן. זה קרה בתחילת אוגוסט שלקחתי את רוב פקלאותיי ועברתי עיר לדירת אחותי עד אשר אמצא דירה משלי. המעבר של שבתאי בעצם אילץ אותי שוב להביט בבחירות שלי ובחיי ולראות צדדים שלא בהכרח קל לראות והייתה מועקה גדולה ודוקא בימים אלו האסטרולוגיה עזרה לי , כי במקום ליפול לייאוש עמוק, שאגב הייתי קרובה לו מאוד, ידעתי שהמעבר הזה אוטוטו עובר לו ויישא פירות ולכן יכולתי להכיל אותו יותר טוב. בכל אופן, היה זה שבוע קשה מאוד שבסיומו הבליח בתוכי הפתרון והתשובה. הבנתי שעליי לקחת אחריות על חיי ולקבל עבודה שסרבתי כל השנה הקודמת לקבלה, כי היא לא הייתה לרוחי וידעתי שזה יהיה עול גדול מדיי עבורי, אבל המעבר של שבתאי גרם לי לחשוב שאני אולי מפונקת מדי ואין ברירה, יש לשנס מתניים ולקבל עלי את האחריות כמו גם המחוייבות הגדולה ואולי גם את העומס אבל זה המחיר בהתבגרות בחיים והתקדמות שלב בחיים.

דקל111

New member
עוד דבר , סורי ../images/Emo13.gif מרקורי יהיה בנסיגה

באוקטובר, בחודש שבו אני מתכוונת לעבור דירה בעזרת השם [מקווה שאני לא מדברת על זה מוקדם מדי] מעניין שהמעבר באם יתרחש, יקרה כמה ימים לפני עצירת מרקורי, שנעמי כבר הזכירה לי שדוקא בנסיגה מתרחשים המעברים הטובים שבעצם כבר היו צריכים להתרחש אולי לפני כן. שויין , עדיף מאוחר מאף פעם לא, לעזעזל , אני מקווה באמת שאני לא פותחת פה ומדברת על זה מוקדם מדי אבל אולי זו השעה המאוחרת אבל פאק איט [סורי]

nomi12

New member
אני זוכרת שיאיר אמר שמעברי דירה טובים

קורים דווקא כאשר מרקורי בנסיגה.

../images/Emo45.gif

ועוד אוסיף, שבמקום לחפש תאריך טוב למעבר, אתן למעבר להתרחש באופן חופשי, ואז אסתכל בתאריך ואראה מה אני יכול ללמוד ממנו. סתם עצה..

דקל111

New member
אני לא מחפשת תאריך טוב למעבר כי המעבר יתרחש

ללא קשר לאסטרולוגיה. אני מחפשת תאריך טוב לחתימת חוזה. יש הבדל גדול. יאיר, אתה רוצה לומר לי שלפני חתימת חוזים אתה לא בודק באסטרולוגיה? ממש לא מאמינה לך סורי

nomi12

New member
אל חחתמי כשמרקורי בעצירה

או בנסיגה, תנסי לעשות את זה עכשיו.

בדיוק ../images/Emo45.gif

גם אל תתני לאסטרולוגיה לשלוט על הבחירות שלך. תני לבחירות שלך לשלוט על האסטרולוגיה. וקחי הכל בפרופורציות...

למעלה