תאריך לחתונה

שירבת

New member
תאריך לחתונה

אני מעונינת בהתיחסות לתאריך 8.8.13 או 15.8.13 כתאריכים לנישואין , אני מזל קשת עם אופק בטלה וירח בדגים

ובכן

ראשית, אין פה מספיק פרטים: צריך תאריך לידה מדויק, שעת לידה מדויקת ומקום לידה של שני הצדדים. שנית, הפורום אינו מספק שירותים אישיים מסוג זה. ושלישית, למיטב נסיוני תאריך החתונה מראה בעקיפין בדיוק מה שמראה הצלבת המפות של שני בני הזוג. אין מצב ששני אנשים שלא טוב להם ביחד יהנו רק כי תאריך החתונה הוא 'טוב' לכאורה, ולהיפך.

Y. Welis

New member
על פניו זמן טוב. 18.8 והלאה אולי עוד יותר

כי מרקורי עובר למאזניים: תקשורת מאוזנת מובטחת.

איך הגעת לזה? מרקורי יהיה מול אורנוס..

חבל להבטיח סתם הבטחות ובכל מקרה גם אי אפשר להבטיח אותן. בכל מקרה, הנישואים אינם עומדים בפני עצמם בלי הצלבה של הנפשות בקשר, וכו וכו.

Y. Welis

New member
מסכים שלא היה צריך לכתוב 'מובטחת'. לא מתאים

לתחום.

אבל אישית אני יכול לומר שתקופת אריה היא אידיאלית עבור קשת, ברוב הבחינות, כך שכל אוג' (עד 21.8) מתאים.

זהו שיש עוד כוכבים חוץ ממרקורי

ובלי לראות את כל המפה האישית כל זה עלול להתפספס. הדיאלוג בין הטרנזיט לאישי משמעותי בכל הרבדים, לא רק בנושאי תקשורת. למשל.. תאר לך תקשורת ידידותית מאוד שבה בני הזוג מבינים זה את זו מצוין מבחינה שכלתנית, אבל רגשית או פיזית לא מתפקדים בהתאם. התסכול במקרה הזה רב מאוד.. זוגיות זה סוג אחר של דיאלוג, והמצאות מרקורי ביסוד כזה או אחר היא לא האישו, ולכן כל נושא בדיקת תאריך החתונה מראש אינו פקטור שאפשר להשען עליו.

דעתי..

שירבת

New member
לפי בדיקתי ב18.8 ונוס תהיה במאזניים לא מרקורי

אבל העיה שונוס תהיה מול אוראנוס וזה לדעתי חוסר יציבות האין זה כך.

ממש קרוב לאורנוס ובזוית לפלוטו.

אבל כמו שאמרנו - מפת לידה של יום נישואים היא לא המקום להתחיל להתבונן בו, אלא במפות שני בני הזוג קודם לכן.

למעלה