תאריך לא ידוע!

• פותח הנושא zaki1
  • פורסם בתאריך

zaki1

New member
תאריך לא ידוע!

שלום . שמי זקי ,והתאריך שכתוב לי בת.ז הוא שנת לידה 1949 , איך אני יכול להגדיר את עצמי מבחינת תאריך לידה ? ומה בנוגיע לסוג המזל שלי. ומה החוק אומר לגביי אנשים עם תארין לא ידוע. תודה

היי זקי

ובכן, צר לי, אבל.. חבל שלא כתוב שם שום תאריך, אבל זה באמת מאוד נדיר, ומהמקום זה קשה להגדיר את המזל שלך.. ומה החוק אומר ? החוק שותק, נבוך, בועט ברגבים שבצד הדרך, ומציע במלמול רפה שאולי תשאל בבית החולים בו נולדת - אפילו בחו`ל - לגבי התאריך, כי אולי יש שם מספר כלשהו, ולפי המספר.. בקצור - לא פשוט,ואולי באמת כדאי להשלים עם זה שאין לך תאריך, ואז אי אפשר להתייחס לזה אסטרולוגית. מצד שני, עד עכשיו חיית בלי זה והצלחת לחיות לא רע, נכון ?.. ואולי כדאי לראות את החיובי - קרא את ההורוסקופים, מצא אחד שמתאים לך, ותתעלק עליו. ואם הוא לא מוצא חן בעיניך - אתה תמיד יכול להחליף, לא ?..

J.D.

New member
התאריך זה לא מה שיסמך אותך ביומולדת

אני מאוד אהבתי את השיטה של ההורוסקופ לבחירה! בעיני זכית! בכל אופן אולי זה לא יעודך לחפש את התשובות לשאלתיך בהורוסקופים :) התשובות נמצאות בפנים בתוך הראש הלב והנפש שלך, אחרי הכל, אתה בר כל המזלות :) אני מאחלת לך שתמצא את הכי טוב של כל המזלות באישיותך המגוונת כל כך...

למעלה