איזה הודעה הוא כותב לך?
מ מלש®ב בחיל האוויר New member 17/9/02 #30 טוב אז אנשים...../images/Emo66.gif עד יום שבת תשרשרו תאריכים מה שנוח לכם (3.10 או 24.9) וביום שבת/ראשון אני יקבע את התאריך לפי הרוב שבחר.
טוב אז אנשים...../images/Emo66.gif עד יום שבת תשרשרו תאריכים מה שנוח לכם (3.10 או 24.9) וביום שבת/ראשון אני יקבע את התאריך לפי הרוב שבחר.
ח חולה על בנחמין New member 17/9/02 #32 גם אני וגם צליל וגם ליאור אומרות 24.9!!!!! זה הכי נוח שיכול להיות! לא ביום לימודים ווץ מזה אנחנו מתות להכיר אותכם וגםעוד 6 יום מתחיל המורדים!
גם אני וגם צליל וגם ליאור אומרות 24.9!!!!! זה הכי נוח שיכול להיות! לא ביום לימודים ווץ מזה אנחנו מתות להכיר אותכם וגםעוד 6 יום מתחיל המורדים!
ח חולה על בנחמין New member 17/9/02 #33 גם אני וגם צליל וגם ליאור אומרות 24.9!!!!! זה הכי נוח שיכול להיות! לא ביום לימודים ווץ מזה אנחנו מתות להכיר אותכם וגםעוד 6 יום מתחיל המורדים!
גם אני וגם צליל וגם ליאור אומרות 24.9!!!!! זה הכי נוח שיכול להיות! לא ביום לימודים ווץ מזה אנחנו מתות להכיר אותכם וגםעוד 6 יום מתחיל המורדים!
R rebeldes way New member 17/9/02 #36 24.9 עדיף לי מאשר בלימודים... אבל מישהו מתנגד שאני יבוא עם חברה? כי לבד לא ירשו לי ברכבת...
R rebeldes way New member 17/9/02 #39 סתם... לא יודעת חשבתי שאתם לא תרצו כי אתם לא מכירים אותה וזה... ואין לה בכלל אינרנט.... טוב אז אני באה!
סתם... לא יודעת חשבתי שאתם לא תרצו כי אתם לא מכירים אותה וזה... ואין לה בכלל אינרנט.... טוב אז אני באה!
פ פבליטה New member 19/9/02 #40 גם אני לא יכולה! ממש לא! אני יוצאת לנופש, במושב בצת, לבקות עץ, ולא מספיק שאמא שלי קבעה לי ל22 בספטמבר לצאת????? אלא גם שאני לא אוכל לפגוש אותכם! אז ב24 זה ממש לא יום טוב, כל יום שהוא לא יום לימודים, או בין ה-22 ל-26 מעולה מבחינתי!
גם אני לא יכולה! ממש לא! אני יוצאת לנופש, במושב בצת, לבקות עץ, ולא מספיק שאמא שלי קבעה לי ל22 בספטמבר לצאת????? אלא גם שאני לא אוכל לפגוש אותכם! אז ב24 זה ממש לא יום טוב, כל יום שהוא לא יום לימודים, או בין ה-22 ל-26 מעולה מבחינתי!