תאריך גיוס

omath

New member
תאריך גיוס

שלום, עקב בעיה רפואית הפרופיל שלי ירד מ72 ל64 ובהתאמה תאריך הגיוס שלי השתנה מה13 למרץ ל4 בפברואר, מישהו יודע איזה גיוס זה? בשבוז אין, ולפי הרשימת מתגייסים , הרבה כתבו מודיעין . אז יכול להיות שבכל זאת התחשבו בכך שלמדתי פיזיקה-כימיה בתיכון ולקחו אותי למודיעין? , אילו תפקידים יכולים לעסוק בתחומים שלמדתי ?

lur

New member
אם לא התמיינת לשום דבר, אתה בכל"צ

יכולים לתת לך תפקיד שייך למודיעין, ובאותה מידה אתה יכול לקבל תפקיד בכל חייל אחר

omath

New member
מה כדאי לכתוב בפקס?

אתם חושבים שאולי ישלחו לי מנילה חדשה ואז יהיה סיכוי לאיזה תפקיד מעניין בתחום שלמדתי?

2inaroad

New member
מה הקשר בין פיזיקה למודיעין?

בפיזיקה פותרים תרגילים ומנסים ללמוד על חוקי הטבע ובמודיעין מנתחים מידע ומעבירים אותו הלאה. פברואר ככלל זה הגיוס כל"ץ עורפי של מחזור מרץ. יעני הצעירים ביותר בכיתה שמתגייסם במרץ, אז אלה שהם לא קרביים מתגייסים בפברואר.

omath

New member
התכוונתי בכלליות אם

יש תפקידים שיכול להציע לי קצין מיון שקשורים לתחום שלמדתי? או שכל התפקידים המעניינים שעוסקים בתחום הפיסיקה ,כימיה מתמטיקה דורשים קד"צ מסוים? האם יש הבדל בין התפקידים שמציעים קציני מיון לאנשים שלמדו את זה בביה"ס,לבין אלו שלא?

2inaroad

New member
שמע

מטרת הצבא זה להילחם לא להתעסק בפיזיקה. זה שלמדת פיזיקה (כמו כמוני וכמו עוד רבים) אומר שבצבא המקצוע הראשוני שלך הוא "מגמה פיזיקלית", לא יודע למה זה כתוב ככה אבל זה כתוב. ככל שידוע לי במצבים של כל"ץ מה שקובע הוא קב"א וכו' ולא מגמות. נלך אחרת- מצא תפקיד שלא דורש מיון ותתחיל להתעקש עליו.

2inaroad

New member
את זה אתה צריך להחליט

אני הייתי מבקש משהו בחמ"ן שלא דורש מיון (כי אז אתה כמו זנב לשועלים במקום ראש לעכבר...)

roeiro1

New member
זה כלל צה"לי

אני הייתי צריך להתגייס ב-19/11 דחו לי ל13/3/07 ועכשיו הקדימו לי ל-4/2/07... שלחו לי מנילה חדשה עם מקצועות שלא דורשים מיונים.. כמובן שהתקשרתי ללשכת גיוס לשאול למה לא קיבלתי מיונים וזאתי שענתה לי אמרה: "לשנתון 88 נגמרו המיונים וחוץ מזה אתה מחכה רק לגיוס כי סיימת יב'... המיונים שיפתחו עכשיו זה לבעלי שנתון 89 ולא תוכל להשתתף בהם". אבל..תנסה לעשות משו.. לא עולה כסף לנסות.. בהצלחה

omath

New member
אפשר לשאול..

אילו תפקידים לדוגמא הביאו לך במנילה החדשה? אני צריך לבקש מהם מנילה או שהם מביאים לי לבד?

roeiro1

New member
חרא תפקידים

הם מביאים לך את התפקידים.... האמת, איך שראיתי את המנילה ה-ז-ד-ז-ע-ת-י!!!! תפקידים כאלה מעפניםםםם: מערך נהיגה,משטרה צבאית, משטרה אזרחית, מערך טכנולוגי בחיל חימוש, שב"ס והכי נורמלייי היה שם שירות בחיל האוויר והחלל... איך שראיתי את התפקידים התקשרתי ללשכת גיוס ואמרו לי לכתוב מכתב שאולי יעזור ולבקש תפקידים שכן אני ירצה... כתבתי מכתב וציינתי מה אני רוצה ואתמול התקשרו אליי ואמרו לי: "אי אפשר לקבל מיונים בגלל השנתון הלא מתאים"... ושאלתי מה אפשר לעשות, אז ההיא אמרה לי: "בינתיים תשלח תמנילה, ביום הגיוס יהיה לך שיחה עם קצין מיון ותדבר איתו אולי יעזור במשו"...

omath

New member
מה זה מערך טכנולוגי של חימוש?

ד"א אחותי שירתה במשטרה אזרחית ויש לזה המון הטבות תאמין לי..הבעיה היא שהעבודה שלה הייתה מתישה -הרבה משמרות

omath

New member
יש איזשהו תפקיד-לא משנה מה

שהיה קל"ב+יציאות יומיות או שלא?

roeiro1

New member
אממ נראה לי שכן

שמע.. אני בקישתי להיות קל"ב בגלל בעיות ת"ש וההיא שדיברה איתי מהלשכת גיוס אמרה לי שאלה תפקידים לקל"ב... אני לא יודע אם זה יומיות או לא..

omath

New member
היו לך תפקידים טכניים כמו ..

טכנאי מכ"ם, טכנאי אופטרוניקה, או תפקידים שקשורים למודיעין?

roeiro1

New member
חחח לא מוזכר אפילו מודיעין

לצערי הרב, רשמתי לך את כל האפשרויות שהיו לי במנילה ואלה התפקידים שהציעו לי חחח

למעלה