תארו לעצמכם

תארו לעצמכם

שהייתה לכם את היכולת לבחור את הפלייליס. אילו שירים היו נמצאים ברשימה שלכם?

הייתי אומר...

כל ככה מפנקים וכל בכיף בסדר רנדומאלי וכל מיני שירים מצחיקים ושטותים כגול בלגן בריאות או איבר מין ואיזה קאבר או שניים זה יצא הופעה של שעתיים וחצי שלוש בערך אבל מה רע

חח נו ברור.

כל אחד היה אומר את כולם. אבל הופעה זה שעתיים בדיוק ואין זמן לכל השירים. בגלל זה שאלתי במה הייתם בוחרים ועל מה הייתם מוותרים.

תכלס?

את כל ככה מפנקים בלי קרובים קרובים. את כל בכיף בלי: יפן, אין לי 2 ובכיף טראנס. כל זה שעה וחצי. עוד שירים שהייתי מכניס: עוד יום בחיי (טמפון עם דם), רוק ישראלי, ושיפתיעו אותנו בקאברים בזמן שנשאר^^

master drums

New member
../images/Emo45.gifגם אני חושב ככה,רוב השירים

"יפים" מבחינה הומוריסטית וזה מה שאני אוהב בלהקה הזאת.

הפלייליסט של דיסטורשן:

פתיחה: קאבר היסטרי לאדון שוקו אלטעזאכן בלאגן בריאות להעלות בחורה מהקהל שתשיר את קרובים קרובים (אותי!!!111) סלט של כרוב עם סקסופון רכבת ההפתעות אציטון (ושגיא שמי גם ישיר בסולו של חנהלה אופה קטנה) ולמרות הכל הדרן: (הופעה קצרה) מסעדות אטומיק ככה מפנקים עם הסולו של מאסטר אוף פאפטס זכוכיות פתיחת כינורות עם הסיום של נובמבר ריין גבי שושן עולה לבמה ושר את שש עשרה מלאו לנער. זאת תהיה הופעת חיי. :)

וגם:

ההודעה של החבוב האגדי הזכירה לי את איןלי2. אז כמובן, את אין לי 2, אחרי 'ולמרות הכל' ולפני ההדרן. רק את אין לי2 - בלי אין לי! (למרות שזה שיר סבבה)

למעלה