תארו לעצמכם מצב כזה:

תארו לעצמכם מצב כזה:

יש מישהו שאתם מסוכסכים איתו באינטרנט, נגיד באופן כזה שהוא יורד עליכם או שאתם יורדים עליו בכל מיני דברים ומובנים. לאו דווקא "ירידות" מהסוג הקשה יותר של קללות וכו', אלא אפילו עקיצות פה ושם. ואותו אדם, פרסם את התמונה שלו באינטרנט ולכן אתם יודעים איך הוא נראה אבל הוא לא יודע איך אתם נראים. ויום אחד אתם פוגשים אותו ברחוב או בכל מקום אחר שהוא לא האינטרנט... האם אתם חושבים שתזדהו בפניו? אני שואלת כי זה קרה לי. היום, כמה ימים אחרי ש"עקצתי" מישהו באינטרנט ודי העברתי עליו ביקורת, הייתי ביריד שבוע הספר ואז ראיתי אותו. כלומר אני לא ב 100% בטוחה שזה הוא אבל לפי התמונה שהוא פרסם באינטרנט אני בטוחה ב 99.9% שזה הוא. גם הוא ראה אותי אבל כמובן שלא היתה לו שום דרך לזהות אותי, לכל היותר הוא בטח לא הבין למה אני נועצת בו מבט (אולי חשב שנדלקתי עליו
) וממש ממש התחשק לי לגשת אליו ולשאול אותו אם הוא... (ואז הייתי נוקבת בכינוי האינטרנטי שלו). אבל לא עשיתי את זה. עם זאת, משהו גורם לי לחשוב שאם הייתי פונה אליו, לא נראה לי שהיינו רבים או משהו כזה, כמו שקרה פה ושם באינטרנט. אולי אפילו היינו צוחקים על זה.

e-magine

New member
בנסיבות שאת מתארת

גם אני לא הייתי ניגש. ברור שמי שמפרסם את תמונתו האמיתית באינטרנט, לוקח בחשבון שיזהו אותו וכנראה מעוניין בזה ומוכן להתמודד עם סיטואציה כזאת.

yalyul

New member
לא ../images/Emo31.gif

ואל תתפתי לשאול אותו אם היה בשבוע הספר פשוט תתעלמי מהתקרית. אם השיחות שלכם מבוססות יל ירידות ועקיצות ...למה לתת לו עוד חומר?

לומר את האמת...

זאת אני ש"ירדתי" עליו יותר בכל מיני אמירות ציניות ולא ההפך. אבל בעצם גם באינטרנט, עכשיו אין ביננו שום קשר.

יוֹאב

New member
קרה לי מצב דומה

יש מישהי שנוצר בינינו סכסוך מתמשך בעקבות כל מיני מעשים שלה שהיו בעיניי לא ראויים. הסכסוך התפתח וגרר אחריו אנשים נוספים, מהצד שלי ומהצד שלה. לפני כמה שבועות, פגשתי בה ובכל שותפיה, במסעדה. אני לא ידעתי שזו היא עד שידידה שלי שהייתה איתי אמרה לי (היא מכירה אותה דרך אותו נושא משותף שעליו מבוסס אותו פורום שאני מנהל) זו סיטואציה מוזרה ביותר.

למעלה