תארו לכם......

benpual

New member
תארו לכם......

אתם נמצאים בפעולה בצופים , נהנים לכם בסבבה. פתאום מגיע סובארו פשע , ועוצרת בחריקה לידכם , יוצאים ממנה 3 מחבלים , רצים לכיונכם , ומתחילים לאיים עם נשק.... מכניסים אותכם לתוך אולם ספורט , חנוק וחם , ואתם מתים לשתות , והמחבלים לא יודעים עברית. כל תזוזה שלכם , הם צועקים לכם בערבית שתשתקו , ואתם לא מבינים. כל זה התחיל , שמרדף אחרי סובארו פשע תמים , הסתיים בשבט שלכם ( בצופים ) ניידות חונות באיזור , עם נשקים מורמים. ניידות יס"מ בחוץ , ממ"ז , מת"ח , יחידה ללוחמה בטירור ויחידת חומרים מסוכנים. יס"מ מתחילים לנהל איתם משא ומתן , ומוציאים להראות בת ערובה , שהיא חייה , ובת הערובה יוצאת החוצה בבריחה.... המחבלים מתעצבנים ומאיימים להרוג מישהו. יס"מ אחרי 10 דקות משא ומתן , היתכונן לפרוץ , והפריצה הגיעה.... צלף נכנס מבעד לחלון מעל הדלת , צוות פורץ את הדלת , שוברים את החלון בצד , זכוכיות עפים לכם מכל עבר , ורק אתם מתחילים להשתטח על הרצפה , שלא יזהו אותכם בתור מחבלים.... יס"מ ליוו את בני הערובה החוצה , וניטרלו את המחבלים.... זה מה שהיה היום , בתרגיל המרחבי שלנו..... תבינו איזה כיף היה להיות בני ערובה , אבל מי שהיה מחבל , פשוט קיבל מכות מהיס"מ....חחחח

benpual

New member
אל תדאג....

אני מחכה לתמונות מדובר המשטרה , שהוא ייתן לנו

benpual

New member
חברה!

אל תדאגו , אני ישים את התמונות עוד יומיים

benpual

New member
שלום , אלו התמונות של מרחב יפתח

יש שם תמונה אחת של מרחב ירקון , שהדובר אמר לי שהם טעות

מתנדב

New member
benpual ,גם אם זה טעות

זה עדיין לא אומר שיש אישור להעלות תמונות מאתר אחר ללא אישור בעל האתר, השתדלו להקפיד לא להביא תמונות שיש עליהם זכויות יוצרים מאתרים אחרים...

מתנדב

New member
ידידי, זה לא אזהרה כלל....

רק הבהרתי את עמדות תפוז, ואת כללי הפורום, קח הכל בסבבה... גמר חתימה טובה...

מממממממממממממממים מים

מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מיםמים מים חחחחחחחחחחחחחחחח

benpual

New member
לא יודע למה?

אבל הזכרת לי עכשיו את התרגיל אתמול , ביקשנו מים ואף אחת לא הביא

למעלה