תארו לכם שאתם...

תארו לכם שאתם...

באיזשהו מקום איפה שאתם עכשיו (תלוי בשעה. נגיד בוקר- אז אתם בביצפר, תלוי מתי אתם קוראים את ההודעה...) ומודיעים לכם שיש לכם שעה וחצי לחיות. מה אתם עושים בשעה וחצי הזו? (ודברים מציאותיים, לא "טס לחלל" וכאלה...
) סתם משעמם לי ולא היה לי נושא להודעה...

kit k@t

New member
שעה וחצי?

כלום רואה טלויזיה, מדברת בטלפון, עושה מקלחת, מעשנת סיגריה, שותה קולה.... דברים קטנים. מה כבר אפשר להספיק בשעה וחצי? קאט

feeler

New member
אני טוענת שכוחות רעים השתלטו עליי

הייתי בטוחה ששירשרתי נכון.... לא לסקול אותי!!!!

kit k@t

New member
יותר טוב ככה

אז לי מוסיפים נגיד 7 שעות, בשביל הטיסה והכל, נכון? אז.. אמממ.. סקס, סמים ורוקנרול. קאט

סתם חשבתי עליה לפני שהתחלתי

לחתוך ורידים... סתם שאלה מה הפאקינג ביג דיל? אני הייתי הולכת לזה שאני דלוקה עליו ועושה כל מה שנעמה אמרה לי לעשות

ציקהלה

New member
זה לא פאקינג ביד דיל

אבל זאת לא שאלה שמישהו נורמאלי יחשוב עליה....

Danielusha

New member
זו שאלה יפה.. ויש לי תשובה!

הייתי הולכת לאומרת תודה לכל מי שאני מכירה בעולם על זה שהכרתי אותו, ועל מה שתרם לי... הייתי הולכת להורים שלי ומחבקת אותם חזק חזק!!! ואומרת להם תודה על שנתנו לי את החיים היפים האלו. הייתי לוקחת את החברים שאני הכי אוהבת ונוסעת איתך לים הייתי מתנשקת עם כל אלו שפינטזתי עליהם ולבסוף, נוסעת עם אמא ואבא לים, מתכרבלת בזרועות של אמא , ומתחילה בשיחה יפה על החיים וכמה שהם יפים........ אילתור..............

kit k@t

New member
התגובה הזו פשוט כל כך דביקה....

יש לי צורך לשטוף ידיים אחרי שאני קוראת אותה. קאט

okts

New member
בשעה וחצי הייתי......

שותה כוסית וודקה קטנה כזאתי- חחח, לוקחת תאופנוע של השכנים לסיבוב של איזה 20 דקות. מתקשרת לחבר ורושמת "I LOVE YOU אמא ואבא" על איזה דף. וזהו נראה לי

למעלה