תארו לכם שאתם...

יש לך חתימה יפה... ../images/Emo13.gif

חשבתי לשים אותה ככינוי במסנג'ר אתמול... אחרי שראיתי ערב סלין בVH1

Emc2

New member
שעה וחצי?

סמים בכמויות מסחריות... ואתקשר ל- LE... אולי גם אני אזכה לפנלופה בלופ :)

אם היה לי קצת יותר משעה וחצי...

הייתי מגיעה לנאציה, מגלחת לך את הראסטות ונותנת לך להיות הראשון שלי. (סוחר סמים, כמובן!)

feeler

New member
אוקיי שירני בובע

את יודעת מה זה E=mc2 (ה-2 זה בריבוע...)

J0nathan17

New member
E=mc²

את לא צריכה לדעת יותר מדי בשביל להשמע חכמה
פעם באה ששואלים אותך תגידי איינשטיין כמה פעמים, ותגידי אנרגיה = מסה כפול מהירות האור בריבוע ואם את באמת רוצה להבין מה שאת אומרת, זה אומר שאפשר להפוך מסה לאנרגיה, ולהיפך. cזה מהירות האור, סי בריבוע זה פשוט מספר מאוד גדול, שאומר שמעט מאוד מסה יכולה להפוך והרבה מאוד אנרגיה. נגיד שהמסה שמדברים עליה היא שירן ונגיד שהמסה של שירן היא 50 קילוגרם. ונגיד ששירן רוצה לעשות דייטה ולהרזות ל49ק"ג. אז רק צריך להתיך את שירן, ולעצור את התהליך אחרי שקילו אחד הפך לאנרגיה. עכשיו, הקילו האחד הזה יהפוך להרבה מאוד אנרגיה (סי בריבוע ג'ול לייתר דיוק) אז את דיי מתה אם נהפוך קילו ממך לאנרגיה טהורה. מוסר השכל: איינשטיין אולי ניצח את מלחה"ע השניה בשביל ארה"ב, אבל הוא לא עוזר בדייטות. אם משהו שאמרתי פה לא נכון תרגישו חפשי לתקן אותי, כי אני דיי מדבר שטויות

../images/Emo6.gif

מצטערת, אני ופיזיקה מעולם לא היינו חברים טובים...
נטשתי פיזיקה בכיתה ט' ועד כיתה ט' לא הייתי באה כמעט לשיעורים וגם אם כן הייתי באה, אני ואודליה היינו מעבירות את השעתיים בלהתכתב ולשמוע מוזיקה בדיסקמן...

J0nathan17

New member
באיזה מין סופר בית ספר למדת

שהיה לכם פיזיקה לפני כיטה ט'? לי לא היה פיזיקה לפני כיתה ט', וגם אז זה לא היה בדיוק מדעי האטום... ולא יכולתי להמשיך בגרות בפיזיקה כי עזבנו את הארץ אחרי ט'. E=mc² זה ידע כללי כזה, כשאנשים שומעים את זה הם חושבים "פצצת אטום", ומעכשיו גם את. ברור?

Odish16

New member
נראה לי אפילו התחלנו בח'...או בז'?

זוכרת את דפנה? חחח או שזה סתם היה כימיה? למרות שאני זוכרת שלמדנו גם פיזיקה...המממממ והיתה גם את 'חבית' גלית..חחחחחחחחח כמה הינו צוחקים עליה ... דווקא היה מעניין, אני עוד זוכרת בביניין פייס.. היה נחמד בובע :) חבל שהיא העבירה מקומות כל הזמן P: אגב, מה שלמדנו אז...בכיתה ט/ח אני לומדת עכשיו...בעעע..

למעלה