ת'אמת אני לא

ת'אמת אני לא

נמצאת כ"כ בין תיכון לצבא, אלא אני עדיין שמינסטית..וחשבתי שזה המקום הכי מתאים לשאול: אני חוגגת 17 רק בדצמבר, למיטב ידעתי אני אמורה לקבל ת'צו ראשון עם כל ה"קטנים" שחוגגים 17 רק עכשיו,בחודשים האלו. ואכן, יש לי כמה חברות שקיבלו כבר ת'צו, ורק אני עדיין לא.. תהיתי,מה קורה אם הצו מ-סיבה כזו או אחרת לא הגיע לידי..מה אני אמורה לעשות? למי להתקשר? או קודם כדי להמשיך ולחכות קצת?..(עד מתי?) תודה מראש, וערב טוב:)

R e A

New member
קודם כל

אף פעם לא מזיק להתקשר ולברר. תתקשרי ללשכת הגיוס של האיזור בו את גרה ותבררי שם אם יש בעיה כלשהי או שפשוט עדיין לא היית אמורה לקבלת.

פנינה 21

New member
יש חלוקה של שני צווי פוקד בשנה

הראשון בערך עכשיו והשני בפסח..אם נולדת לפני -א ניסן (כן זה לפי תאריך עברי) ולא תקבלי בימים הקרובים צו את צריכה להתעדכן על לוחות המודעות :אמורה להתפרסם טבלה שיש בה את התאריכים לכל קבוצה לפי תאריכי לידה וככה תידעי מתי את צריכה להתייצב. אם גם את זה את לא מוצאת(לנו היה תמיד על לוח מודעות בבית ספר)תתקשרי ללשכת הגיוס שלך-אם תרשימי באיזה ישוב את גרה אני אוכל להגיד לך איזה לשכה. בהצלחה

אני גם דצמבר... וקיבלתי את הצו באוקטובר...

שהתאריך לצו היה בנובמבר.... אין לך מה לדאוג. את תקבלי
את לא מקבלת יחד עם כל הקטנים... את מקבלת יחד עם כל ילידי דצמבר

מישהי כמוני...

אני גם קטנה (ילידת דצמבר ויהיה לי רק אז 18) אממ תחכי עוד קצת ואם לא תקבלי אז פשוט תתקשרי ללשכת הגיוס של אזור המגורים שלך...

railstin

New member
נצל"ש

אני נולדתי באמצע אוקטובר ועדיין לא קיבלתי צו ראשון (אני בן) להמשיך לחכות או שיש טעם להתקשר?

למעלה