תאמינו לי אנשים..!!

tiger rrr

New member
תאמינו לי אנשים..!!

קרייזית קלטי קטע אנשים יודעים שיש להם קטן שהם לא מתפקדים במיטה כמו שצריך (שבגלל זה החברה שלהם מסייברת איתי..) והם עוד מעיזים לדבר ולשקר בנוגע לבוטן שלהם לכי תביני !! כאילו, מה הוא מתכחש..? זה יעלם..? יגדל..? לאאאאאאא תחיה עם זה !! החיים בזבל וככה גם השאר !! ------ איטלקי והבוטן -------- ------ הסיפור המלא -------

CRAZYIT

New member
המממ...

עכשיוו אני מבינה!!! וטיי.... איפה אפשר באמת למצוא את הסיפור המלא?? איפה הכל כל הפרטים התמונות הכל נמצאים??? איטלקי!.... יש לך בוטן.. אז.. ששששש שלא תגיד שלא ראינו.. ואל תחשוב שאנחנו לא יודעות...

שיו מסכן האיטלקי הזה...

איזה מזל שאני בכלל חצי ספרדי חצי מרוקאי... פווווווו ביי.. *איטלקי23S מוציא אנחת רווחה שהוא לא איטלקי*

CRAZYIT

New member
טוש טוש

מוטב.....שלא תשאלי.. באמת...... וותרי על השאלה... קרייזית....ברגע של הסבר עצמי... אבל כיון שהיא לא מבינה את עצמה היא לא תוכל להסביר... בעייה נפשית קשה.. לקרייזית

טוש טוש

New member
אוף...

אבל טושי רוצה לדעת........!!!!!!!!!!! טושי קטנה לא מבינה שפה של גדולים......
סאמממממממממממממממממממאק כל הפרצופים החדשים האלה!!

CRAZYIT

New member
טושי.?

שפה של גדולים את רוצה???? טוב......אז נכון החסידה??? זו שמביאה את התינוקות......אז כאשר נותנים לה בוטן אז זה כמו שאת הולכת למכולת ומשלמת על הסוכריה אנחנו משלמים לה עם בוטן וכך היא נותנת לה תינוקות.. :cool:)

טוש טוש

New member
שאלה קטנה...

ומי נותן לה בוטן? ואיך היא מביאה את התינוקות? ואני אף פעם לא הולכת למכולת! <במיוחד לא בשביל סוכרייה...> חיחיחי..... לילה טוף נשמה

CRAZYIT

New member
שאלה קטנה???...

סיבכת אותי עכשיו חכי אני אתייעץ... עם כמה אנשים...ואשקול ואברר עם הפיצול האישי שלי... טוב? }}}}}}{{{{{{{

רק רציתי לציין שה-23

בשם שלי.....לא מציין בהכרח גילי..!!! כן כן... לא מאמינים הא? טוב בשביל זה יש את אקזוטי... ביי... *איטלקי23S מבהיר כמבה דברים לגבי שמו ולגבי ה"בוטן"*

CRAZYIT

New member
הממ.. אז ה 23?

זה הגובה שלך??.. 23 ס"מ? בגלל זה הבוטן?? או...ש 23 זה מספר החולצה שלך... (מייקל ג´ורדן האיטלקי..) או שמה.... 23 זה מספר הפעמים שנגחו בך? או... 23.. זה..מספר האחים שלך יש הרבה אפשרויות... רק שאני אבין מה זה בדיוק...

מי שצריך לדעת....

על מה מדובר... יודע בדיוק.. לבנתיים תתעסקו לכם אתם\ן בספקולציות... ואני אמשיך לי בשלי... חחחחחחחחחחחח ביי.. *איטלקי23S מותח את כולם*

למעלה