תאמינו או לא

תאמינו או לא

אבל היום לליזה, כן ליזה, יש יום הולדת!!! אז הנה לכם שרשור בו אתם חייבים (לא יכולים) לאחל ל-ketas היקרה מזל טוב, עד 120 ושאר ברכות נדושות יותר או פחות.
ועוד הרבה אייקונים מגניבים
אז ליזה, תודה לך שעשית לי (ביחד עם גבי) את הערב בסינמטק למעניין ומרגש אפילו יותר ממה שהוא היה. היה כל כך כייף להתרגש, לבכות ולצחוק אתכן ברגעים המתאימים. את באמת ילדה מצחיקה ומפגרנת (יותר מדי!
) ואת ממש סופר ליזה! שיהיה לך יומולדת מגניב ומטורף, ותצפי לברכת יומולדת אישית במסנג'ר אם לא תסנני אותי כרגיל
הנה לך תמונה יפה של קווין (בריאן חושב עלייך)

GreatKingRat

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

עד 120, ושתמשיכי לאהוב את קווין ולהיות פעילה בפורום!

Great Pretender

New member
מזללל טובבב!! =P

עד 120,000,000,000,000,000,000 שנה [כן, אני בטוחה שימאס לך מתישו], שתמשיכי לעשות דברים טובים ולהיות פעילה בפורום, שתמשיכי לאהוב את קווין כמו כל הזמן... ו... שתמשיכי להיות מתוקה וחמודה כמו תמיד. למרות שאני לא מכירה אותך. XD אבל, שיהיה. מ-ז-ל ט-ו-ב !!!

WhiteQueen

New member
ליזההההההההההה!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב יקירתי החמודה, שיהיה לך את כל מה שתרצי (גם אם זה בריאן) והיה כל כך כיף איתך במרתון. חיבוק גדול ומזל טוב יקירתי!

Great Pretender

New member
XDDDD

לא, אני רצינית. באמת שהוא לא נראה טוב בתמונה הזאת. תגידי, זה הוא באמת ? הפנים שלו נראות כ"כ... אממ... אדממדמות. :| חח XDD מזל"ט שוב לליזה ! =P

עזבי את הפנים, תראי את הציפוניים...

זה עוד חלק מהקטע של מלכה שחורה ומלכה לבנה. בריאן היה הולך עם לק לבן ופרדי עם שחור P:

WhiteQueen

New member
זה פשוט נהדר!

הייתי שמה לק לבן בהשראתו בימים הרחוקים של גיל 14. כמה משעשע.

טוב לדעת

שאני לא המשוגעת היחידה שצובעת בציפורניים יד אחת בלבן ויד אחת בשחור...

ketas

New member
בראין נראה טוב תמיד ../images/Emo98.gif

גבי תעשי לי ילד

BQL

New member
המון המון מזל טוב,

וכל מה שתרצי.......................יום הולדת שמח!!!!!! וכמובן שגם אח"כ תזכי להמון "לא-ימי הולדת" שמחים ומאושרים ________________________
_______________________ `I beg your pardon?' Alice said with a puzzled air. `I'm not offended,' said Humpty Dumpty. `I mean, what is an un-birthday present?' `A present given when it isn't your birthday, of course.' Alice considered a little. `I like birthday presents best,' she said at last. `You don't know what you're talking about!' cried Humpty Dumpty. `How many days are there in a year?' `Three hundred and sixty-five,' said Alice. `And how many birthdays have you?' `One.' `And if you take one from three hundred and sixty-five what remains?' `Three hundred and sixty-four, of course.' Humpty Dumpty looked doubtful. `I'd rather see that done on paper,' he said. Alice couldn't help smiling as she took out her memorandum book, and worked the sum for him: 365 1 ---- 364 ---- Humpty Dumpty took the book and looked at it carefully. `That seems to be done right --' he began. `You're holding it upside down!' Alice interrupted. `To be sure I was!' Humpty Dumpty said gaily as she turned it round for him. `I thought it looked a little queer. As I was saying, that seems to be done right -- though I haven't time to look it over thoroughly just now -- and that shows that there are three hundred and sixty-four days when you might get un-birthday presents --' `Certainly,' said Alice. `And only one for birthday presents, you know. There's glory for you!' ( קרול לואיס כמובן)

skjg

New member
מזל טוב!!

אגב- לא הייתה כאן מישהי שהייתה אמורה לטוס לפגוש את בריאן בפסח?

והוהוהאהאה

מזל טוב גם לך! מי יתן ותזכה לשנים ארוכות ומאושרות.
שיהיה לך רק שמח בחיים ושהיום יעבור לך בצורה נפלאה

למעלה