תאמינו או לא...

דסדס

New member
תאמינו או לא...

אני קצת אבל רק קצת מתגעגעת לבי"ס... אני באמת לא מאמינה שאני אפילו חושבת דבר כזה!!!!! אבל תבינו אותי המערכת שאני אוהבת ורגילה לנגן עליה נמצאת בבי"ס... אני לא מתגעגעת לבי"ס אני מתגעגעת למערכת שלי!!!!!!!!! לא ישבתי כמו שצריך על מערכת כבר כמה ימים ואני בעצבים כי אני חייבת לתופף כבר!!!!! לא נעים לי להתנחל יותר מדי אצל השכנים שלי (להם יש מערכת.) אבל המערכת שלהם לא טובה כמו המערכת בבי"ס!!! תגידו אנשים למה לעזזל ההורים שלי כאלו רעים ולא מרשים לי להכניס מערכת הביתה?!?!?!?!?????

dickies

New member
שמעי...../images/Emo153.gif

מממ אולי ההורים שלך אוהבים שקט אני לעומת זאת מתגעגעת לבצפר עצמו אין משעמם לךי תחת אני כל יום בת"א איזו אטרקציה עכשיו יש פיגוע לא הרשו לי לנסוע לבוםבמלה לי יש מערכת אז אני עליה הרבה אבל אמא שלי מלדמת באותה קומה איתי אז זה יכול להפריע בכל אופן את יכולה לבוא אלי =) חח סתם גם ככה שיא השמעמם לי בכל אופן זהו בי בי

דסדס

New member
אאאאם

אני לא באמת מתגעגת לבי"ס... זה היה רגע של חולשה... (תופים תופים תופים!!!!!!!) אני פשוט מכורה לתופים וכשאני בבי"ס אני משתדלת למצא כל יום לפחות שעור לתופף ועכשיו בחופש המינון ירד ואני מתחילה להבין את המסוממים אחרי שהם כמה שעות בלי הסם שלהם...
לא אכפת לי לקפוץ אליך פעם נוכל להשתעמם ביחד... אבל מה לעזזל הקטע שלך להתגעגע לבצפר?!?!?!?!?!!!!!!! אולי אפשר להבין... אין לך בגרויות השנה נכון?...

למעלה