תאמינו או לא

shirlove

New member
תאמינו או לא

מוזר... באמת שאפ'פעם לא נתקלתי בכזה דבר. נתקלתי בגברים קמצנים,נתקלתי בגברים נדיבים,נתקלתי בגברים באמצע,נתקלתי בגברים גברים,ונתקלתי בפחות אמיצים. אתמול פגשתי בחור-שהפעם האחרונה שראיתי אותו הייתה לפני שנתיים וחצי שלוש,אז הייתי ממש צעירונת הוא התחיל איתי,ואתמול במקרה הוא ראה אותי-אני ממש לא זהיתי אותו -איכשהו התחלנו לדבר ומפה לשם נזכרתי בבחור ההוא של לפני שנתיים וחצי. סבבוש איכשהו באופן ספונטני החלטנו לנסוע-הוא שאל אותי לאן בא לי ללכת-אם בא לי ללכת לאכול משהו-לא הייתי רעבה אמרתי לו שעדיף שנסע לים. נסענו ברכב שלו לים. אני צריכה לציין שהוא ג'נטלמן אמיתי. הבחור החזיק את התיק שלי,פתח את הדלת וחיכה שאני אשב,וגם בסוף כשהחזיר אותי הבייתה-יצא מהרכב וליווה אותי לפתח הבניין.יצא מהרכב פתח את הדלת של הצד שלי וכו'. הקיצר היום הוא התקשר-לא שמעתי את הצלצול-לא החזרתי לו טלפון-ואני שוקלת אם להחזיר,כי יש משהו שמפריע לי ואני מקווה שאתם תוכלו להסביר לי ואולי למצוא תשובה... על החוף הקיצר שוב הוא הציע לי לאכול...אחרי שראיתי שהוא מתעקש אמרתי לו :"טוב אם אתה רעב בוא נאכל..."(ממש לא היה בא לי לאכול),אז פתאום כזה הוא עושה לי שהוא שכח את הכרטיס לכספומט שלו,ואין עליו מזומנים,ואם אני יכולה להלוות לו כסף(הוא יחזיר לי),עניין של 5 שקלים -10 ,ונקנה משהו לאכול ונתחלק... שוב-הוא ביקש זאת כהלוואה,וציין שהוא יחזיר לי. הקיצר היו לי בארנק מן הסתם יותר מחמישה שקלים-אמרתי אין אני לא מוציאה יותר מזה -הבאתי לו חמישה ,וסבבה ...כזה לא ממש סבבה, אני שואלת את עצמי-איך הבחור תכנן שנלך לאכול אם אין עליו כסף?כיאלו מה זה מוזר-סבבה אין עליו כסף שיגיד -שימעי שכחתי את הויזה וזה..נוותר על זה. ואני לא הייתי רעבה,אם הוא כ"כ רעב שיחכה יסע הבייתה ויאכל שם. גם בסוף לא ישבתי איתו לאכול-רציתי רק לחזור הבייתה, הוא המשיך אחרי שליווה אותי הבייתה עם האוטו כנראה קנה לאכול או משהו בפחות מחמישה שקלים. כי הבאתי לו פחות. אז מה אתם חושבים על זה... אתם באמת חושבים שהוא שכח ? כאילו יש מצב שהוא שכח,אני מוכנה לתת לזה עוד צ'אנס כי בכללי חוץ מהקטע הזה זה סבבה,וגם הוא לא ביקש שאשלם עליו-הוא ביקש זאת כהלוואה-אבל פגישה ראשונה וזה ,לא יודעת...לא מתאים. מה נראה לכם,מה אתם חושבים? סליחה שחפרתי...

זה אמיתי זה?

כמה קמצנית אישה יכולה להיות וכמה קטנוניות, אוייי. לא הייתי מעיז לצאת איתך שוב אחרי שאת מחשבנת לי על חמישה שקלים, גועל נפש, רדידות לשמה. ת ת ב ג ר י.

shirlove

New member
חחחח לא

התקמצנתי על חמישה שקלים-זה לא הקטע-אנ י גם לא מבקשת שיחזיר לי אותם. זה העניין שזו פגישה ראשונה-הוא מציע לי לאכול ופתאום נזכר שאין עליו כלום. בעצם הוא היה צריך להתבייש לבקש הלוואה...היה אומר סבבה נוותר על זה נאכל פעם אחרת.

אל תתני לזה צ'אנס

בזבוז זמן ! את בת 17, ואני מניח שהבחור הוא בערך בגילך. אבל ההתרשמות שלי היא שאין כוונות חיזור לגבייך. ישנם כללים לא כתובים של "עשה ואל תעשה" ולדעתי הוא חרג מהם במתכוונן או שלא במתכוון. להיכנס איתו לקשר, עלול להסב לך הרבה אכזבות ותמיהות.

kiaora

New member
שטויות

אני מבין שאסור לעשות אף טעות, כולם מושלמים

טוב אז

שהיא תצא איתו בעצם. מה אכפת לי שכל פעם הוא יבקש ממנה חמש שקל. הפגישה היתה לא מתוכננת ואלי באמת הכספומט שלו אבד או נשכח בבית. אבל איך זה שגבר יוצא מהבית עם מכונית, ללא כספומט או מזומן ? מוזר לי קצת. מאידך- אם הוא לא מתכוונן להיות חבר שלה אלא רק ידיד, לא הייתי אומר זאת. הייתי אומר שזה בסדר.

shirlove

New member
אני בת 17

והבחור בן 23. חוץ מזה הוא התנהג כמו שצריך,ודווקא יום לאחר הפגישה התקשר וכשלא עניתי לו התקשר עוד 3 פעמים מאוחר יותר...לא נראה לי שאין לו כוונות,הקיצר נחיה ונראה...

אל תשחקי איתו במשחקים של ילדה בת 17

למרות שאת ב17, תפסתי ממך הרושם שאת הרבה יותר בוגרת. את אם רוצה אותו - תעני לו. אם לא, תעני לו גם. תסבירי לו בצורה יפה ועדינה שאת לא מעוניינת.

ס א ט י ן

New member
את לא באמת מתחשבנת על 5 שקלים נכון?

ועוד אחרי פעם אחת.. מילא היית אומרת שזה משהו שחוזר על עצמו, תמיד איכשהו הוא שוכח ארנק, תמיד צריך שילוו לו, מנצל... אבל 5 שקלים ורק פעם אחת?

shirlove

New member
זה לא קטע של קמצנות

נו זה העניין הזה-לא הבנתם את השאלה שלי אה,התכוונתי שזו פגישה ראשונה,לא מתאים שיבקש הלוואה גם אם באמת אין לו...מקסימום הכי גרוע לא היינו אוכלים-במלא הוא הלך בסוף לאכול לבד

כמו שאמרו לפני

בסך הכל 5 שקלים. לדעתי סביר שאדם שוכח כרטיס כספומט\אשראי אחרי הכל הוא אנושי וזה יכול לקרות לכל אחד וחוץ מזה את אמרת שהנסיעה לים הייתה ספונטנית ואני מניח שאילו זה היה דייט מתוכנן הוא לא היה שוכח כלום, או לפחות משתדל לא לשכוח. ובשורה התחתונה, לדעתי אפשר לתת עוד צ'אנס מה כבר יכול להיות...

nate2000

New member
אני חושבת שאת מתעסקת בשטויות

אז בפעם הבאה הוא ישלם עלייך. ביג דיל. למה להפוך 5 שקלים לכזה סיפור (אפשר לחשוב שהוא ביקש ממך להלוות לו 50K לכיסוי הלוואה או משהו בסגנון).

elena20

New member
אפשר לחושב שהוא ביקש ממך 100 ש"ח

או דפק איזו ארוחה וביקש שתשלמי עליה, לדעתי זה בכלל לא קשור לקמצן, זה כולה 5 שקל.

omer73

New member
אני חושב

שאת לא צריכה לעשות מזה עניין, זה 5 שקלים, ויכול להיות שבאמת ותמים הבנאדם שכח את הויזה שלו. אם היה מצב שאת באה ומספרת שלא פעם ולא פעמיים ביקש הלוואה ואמר שיחזיר ולא החזיר, זה דבר אחר, זה דפוס התנהגות, וזה באמת מכוער ומגעיל. אבל כאן מדובר על 5 שקלים, וקורה שבנאדם שוכח, אנחנו בני אדם, אז אם היה לך נחמד, והוא נראה לך, חבל לעשות עניין מדבר כזה.

shirlove

New member
כן חוץ מזה

הכל סבבה,ממש סבבה...בנתיים. הכבוד שלו לבחורה... זה רק הקטע הזה-שהשאיר אותי טיפת פעורת פה-כי לא נתקלתי בכזה דבר-טוב לפי מה שאני מבינה ממכם-והאמ שגם חשבתי על זה לבד-אני אתן לזה עוד צ'אנס נראה, לא נראה לי הוא בקטע של לנצל או משהו

MaybeLyn

New member
אני בשוק שאמרת "יותר מ-5 שקלים לא מוציאה"

מה זה חמישה שקלים? רציתם להתחלק בשקית פיסטוקים? איזה מצחיקה את... פגשת את הבחור והחלטתם בספונטניות לאכול, זה לא שקבעתם דייט והוא בא מוכן מהבית בלי כסף. אם ממש לא רצית להלוות כסף לבחור שאת לא מכירה, שזה כבר משהו אחר, היית יכולה לומר לו :בוא נוותר על האוכל וסתם נשב על החוף כי אני לא ממש רעבה. אבל להתחיל להקציב לו כמה שקלים כאילו הוא איזה הומלס?

shirlove

New member
יש כמה פרטים חסרים

יש פה כמה פרטים חסרים-לפני שהחלטנו על הים-כלומר אחרי שהחלטנו הוא קפץ שניה לבית שלו(אנחנו שכנים),כדי להוריד סדין וזה...בשביל זה גם הקטע של הויזה שהוא שכח נראה לי מוזר. דבר שני לא אמרתי לו במפורש יותר מזה אני לא מוציאה-זה היה ביני לבין עצמי. וזה לא מקמצנות-זה העיקרון.

shirlove

New member
תקראי מה שכתבתי

פה למישהי-פרטים חסרים. תחפשי שם...

היי חמודה, אני רוצה לספר לך משהו...

לפני שנה וחצי בערך יצאתי עם בחור. מאוד נחמד. חביב אפילו. קבענו להיפגש במקום מסויים וסירבתי שיבוא לקחת אותי (הכרנו דרך האינטרנט.) כשהגעתי למקום הפגישה, הוא עדיין לא היה שם. חיכיתי לו. (לגיטימי לא?) כשהבחור הגיע, הוא חנה את האוטו יצא מהאוטו ואמר בדיוק עכשיו גילה ששכח את הארנק שלו. והתנצל עשרות ומאות פעמים. את חושבת שהתחשבנתי איתו על זה? יצאנו לדייט ראשון. אז יש כאלה שיגידו שהייתי פרייארית ויש כאלה שלא אבל...מי ששילם בעבור הדייט הזה הוא... אני. 50 ש"ח. לא ביג דיל. הבחור הרגיש כל כך לא בנוח שהוא הבטיח לי שבדייטים הבאים שלנו הוא לא נותן לי לשלם ולו שקל אחד. וכך היה. יש מקרים חמודה. לא צריך להתחשבן על 5 ש"ח. זה קורה וזה יכול לקרות לך עוד הרבה.

למעלה