תאמינו או לא אבל

sig sigalon

New member
תאמינו או לא אבל

אני חזרתי סופסוף!! אחרי 10 ימים שלא הייתי פה אפילו פעם אחת עקב קורס מד"צים *סמינר יעל שליטה*. אז רק רציתי להגיד שהתגעגעתי לכולם ו... מה פספסתי?! נא לעדכן אם יש כוח... 10 ימים זה לא צחוק...=]

sig sigalon

New member
אההה

וגם פגשתי אחת שהופיעה כלהקת חימום של מוקי בנהריה ברוק עצמאות... שרה מדהים.. ואין לכם מושג כמה אנשים היו שם שאוהבים את שב"ק!! כל כך הרבה... היה פשוט ענקקק...

המ שמעי

שבק כל מיש ששומע אוהב
זה לא שאלה של בחירה אישית, זה שאלה של בחירה בחיים
בקשר לעדכונים. את יכולה עכשיו להתחיל לקרוא בכיף איזה 6 דפים שבטח רצו פה בזמן שלא היית. ואמ כדאי לך להוריד את ההופעה של מוקי בחיפה בפסטיבל אורנג' שהעלו פה בשרשור של חיפה.

ofek1123

New member
מה מה מה מה מה מה מה?!@#

גם היית בקורס?!@ גם אני..! וואי היו שם הרבה מהפורום!! פגשתי את ירדני... היה מגניבב... ודרך אגבבבב... דוב אימפריהה..!!! מי שלא קופץ לא דוב, מי שלא קופץ לא דוב... יבוא היום יבוא הקץ, נתלה את יעל על העץ ולידה נתלה את טובית, שלא יהיה משעמם..! אמממממ.. קיצור... מאיפה את?! אני מלב שרון.. (שרתי בטקס עם חברים שלי את הגירסא המדהימה שלנו ל"מאמי".. אני זה עם עם השיער הדי ארוך והכובע השחור של המד"חים.. ודרך אגב.. אני מצטרף לבקשה לגבי מה שהחסרנו..!

sig sigalon

New member
וואי לא זוכרת

=/ אהה ומי שלא קופץ דובית מי שלא קופץ דובית all the others go to hell יאללה סמינר יעל אני מגזר... איזה קבוצה היית?

ofek1123

New member
אה את מגזר?

אממ אני היתי קבוצה 33...! ידיים למעלמה, על הראש, כי אנחנו 33.. מגזר היתה איתי בקבוצה.. הגר... ממשמר דוד יש מצב?

sig sigalon

New member
בהחלט יש מצב...

לומדת איתי מכיתה א'... מי עוד היה בקורס מהפורום?! אהה ואתה עלית עם עוד שתי בנות ובן לשיר במקרה בטקס סיום?

ofek1123

New member
לא לא..

הדני בנים ושתי בנות שרו את "שיר לסימנר" חצי על "שיר למעלות" של מוש... אני שרתי עם עוד 4 חברים שלי + חבר על הגיטרה את "מאמי".. ששינינו את המילים.. מהפורום היו עוד חברים שלי.. הינשוף מארץ שוף, שבי מאן ועוד כאלה שרק קואים כאן בערך.. ופגשתי את ירדני.. שהיתה בבארבי כפ"ס.. ודוגרי.. היו שם כל כך הרבה אוהבי מוקי ושבק..! שמו ברדיו של "הדבר" מלא מלא שבק.. ואפאילו לא הכל אני וחברים שלי ביקשנו..! חחח.. והיה איזה תחרות בין מוקי לדג נחש שמוקי לקח.. וסתם היית הולך לך במחנה.. פתאום אתה שומע מישהו שר לו מוקי.. רואה קבוצה של אנשים שרים שבק עם גיטרה.. אנשים שמרוב שיעמום בק'ים מצוייר להם על כל הרגל שבק ס... סתם היה מגניבב.. קיצור.. היה פשוט טוב.. מד"צים, מד"צים..!

sig sigalon

New member
אההה

אני יודעת על מה אתה מדבר!! נראלי לפחות.. עם שבת ושנקין/שינקין (אני פשוט לא ממש מכירה אותם...)

ofek1123

New member
כן כן כן....!

חחחחחחח אמרו לי הפ מפורסמים ביעל כי הם שרים שם כל היום.. דוגרי אבל.. הם הכי כלים בארץ.

י ר ד נ י

New member
היי!

אני שרתי את "שיר לסמינר" תודו שאני תותחית... חחח
אני צרודה מזה בטירוף... חח היה צחוקים סיגל שימי תמונה

sig sigalon

New member
אני מנסה כבר איזה

10 פעמים להעלות תמונה וזה לא הולך לי... כנראה שהתמונה גדולה מדי... סורי=/

ofek1123

New member
תקטיני..! אני חייב לדעת מי את