תאכל לי את הכוס

תאכל לי את הכוס ../images/Emo117.gif

תאכל לי תאכל לי את הכוס תנגוס לי תנגוס לי את הכוס אני חמה אש למטה תפוס לי עם היד, ככה חזק תגיד לי "את אוהבת את זה ?" "רוצה זין, הא ?" כן כן אני רוצה בבקשה אאוווו אייי איה תחרמן אותי בבקשה תפוס אותי חזק בישבנים תפליק לי , הייתי רעה קח את התחת שלי ותפלח אותו כמו שאתה בוצע חלה יאין צורך במשחק מקדים או איזה חיבוק מרדים אני יודעת שלא בזין שלך לזה עכשיו אל תדאג, הכל כבר מוכן ומזומן אני רוצה שתאכל לי את הכוס ואני רוצה לשמוע אותך טורף ואז אני איילל כמו איילה כנועה אייי איה אייי איה תאכל לי את הכוס המזדיין רק תאכל לא תתחרט תאכל לי, הוא עומד להתפוצץץץ בתיאבון

nasooyy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מעדן משובח!

...וגם הכוס - "מעדן קרלו" (...ואם לחדד - מעדן חמלו)
(-;

tommerba

New member
בשביל מה צריך נושא? העיקר התוכן!

מממ... התגובה הראשונה שלי אי פעם - מרגש (אותי לפחות...) אז ככה: לא רק שהייתי אוכל לך את הכוס, ומלקק אותו טוב-טוב, שפה ימנית, שפה שמאלית, ככה לאט לאט, אחר כך מציצה קלה לדגדגן, קצת משחק עם האצבעות - מעביר אצבע מהדגדגן לאורך הכוס לאט לאט לאט ושוב ושוב עד שהכוס שלך מתחיל לכאוב - ואת אומרת לי שהוא כואב - ואז אני מכניס לך את הלשון לכוס, תוך כדי משחק באצבע עם הדגדגן הנפוח שלך, ואת כבר מתה שאני אכנס אבל אני מחליט להתעלל בך עוד טיפה - ואת כבר מאוד רטובה - ואחרי עוד כמה דקות של ליקוקים והחדרת אצבעות לכוס החם שלך - אני נכנס ומזיין אותך, בהתחלה לאט ואז יותר ויותר ויותר מהר, ושוב לאט כי את הולכת לגמור ובא לי לראות אותך עוד קצת לפני שאת גומרת אז אני זז לאט יותר - ואז את גומרת באורגזמה ארוכה וחזקה ואני מרגיש את ההתכווצויות שלך על הזין שלי... ממממממממממ.................... יאמי!

חם לי חם ליייייייייייייייייייי../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

יאמייייייייייייי

איזה מאמי פעם ראשונה ? אז אפשר לומר שאיבדת את הבתולים של איתי ?

tommerba

New member
אכן כן...

איבדתי איתך את בתוליי הוירטואליים
ונהנתי מכל רגע!

nasooyy

New member
../images/Emo6.gif נגיד, אם הייתי ילד

והיו מציעים לי כדורגל עם חתימה של בקהאם - לא הייתי אומר - "כן!" ?! (-;

kuzary

New member
../images/Emo98.gif ארוחת ערב מאוחרת

הורדתי ידי לעבר מערת תשוקותיך, הרגשתי את ידי לחה. קירבתי את אצבעותי לאפי והריחותי את ריח התשוקה. בעקבות הריח ניצת בי הרצון העז להיענות לבקשתך על כן ללא שהיות הנמכתי ראשי לבין רגליך, שואף את ריחך במלא ריאותי מוציא לשוני ולוקק את דגדגנך המצפה למגעי. בד בבד ידי אוחזות בשני פילחי עכוזך ומפסקות אותם לרוחה אצבע מורטבת במיצי תאותך ומוחדרת מיד לישבנך צעקה חנוקה נפלטת מפיך ומיד הוראה זין אותי מאחור. אברי שכבר הרטיב עצמו במיציו הוא ניצב מידית במלא אונו למול חורך האחורי. השהיה קלה, דחיפה חזקה ואני חש את דפנות מעיך לופתות את כלי זיני. מתענגים על הרגע וללא שהיות נוספות מתחילים בתנועות המשלימות זו את זו. ידי האחת לוטפת את דגדגנך על מנת לענגך ביתר שאת ידי השניה משחקת בפיטמות שדייך. מתענגת על קשיותן וחיספוסן. לפתע עצירה של הכל. רעדה חזקה, פליטה וסיום.

אוהד 30

New member
לא אוכל בולע!!!!!

שעת בוקר ....העיניים בקושי רב נפתחות , ועם זו אני מרגיש את החמימות של גופך... לא זה לא חלום , הלחי נוגעת בשדייך.. את מתחכת בהנאה, לא , לא אתן לך את העונג הזה מבלי לשלם !!! קם כמו ארי,,,מסתער עליך,הופך אותך בפראיות , מוצא את התחת שלך אל מול פניי, מביט בו,,,מלטף ומלקק כל ס"מ , חוקר , מתעניין מתעמק... מממממממממממ....כל כך חושנית,, שומע את זעקתך השקטה, את תאוותך אל מול לשוני... חודר בך באיטיות ובנחישות.... אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את כולך שלי ,,,שלי ושלי בלבד...זה ברור??!!

taltal0n

New member
אמ...אמ...../images/Emo116.gif

אמ... אמ... אוכל ונוהם עיניים לי גדולות ואצבעות לי - מזלגות עוד מעט יהיה פה פיצוץ וישמע מתוך פיך גם איזה ציוץ תני לי התראה , אה ! או שבעצם...תני לי איזה אחת רטובה

למעלה