תאכלי אותי...

princhipeta

New member
תאכלי אותי...

"יש לך כאלו טיפות זיעה קטנטנות על השפם", אני לוחשת לה שדפיקות הלב שלי חוזרות לסדרן. "מה? מה פתאום! אין לי שפם!", היא מתרוממת. "לא, נו הבנת אותי...", אני מתייאשת והיא מחייכת. היא שוכבת עליי ומנשקת לי את הצוואר, עושה לי עיגולים ולבבות ועוד צורות שאני אמורה לנחש. ברקע יש איזה שיר ג'ז שהיא הורידה כי היא חשבה שזה סקסי, וזה באמת עושה אווירה של איזה סרט אירוטי צרפתי. לאט לאט היא עולה לשפתיי, ידיה על בטני, מלטפת אותי במגעה הממכר. היא מנשקת אותי נשיקה של תשוקה, כאילו לא ראתה אותי איזה שנה. 'תמיד יש לי תאבון אליך', אמרה לי פעם. אני עוצמת עיניי ושפתיה סוחפות אותי רחוק מכאן. לשונה החמה חודרת אל פי, ויש לה את הטעם שלי, ולי את שלה. היא חושבת שזה דווקא מדליק, ואני רק שמחה על כל פגישה שיש לי עם הלשון הזו שלה. היא נושכת אותי בעדינות, ידיה מסעירות אותי שוב. יש לה ריח דק של זיעה, זכר למה שקרה לפני שעה קלה, וזה מחדד לי את כל החושים. ואז אני הופכת אותה, מרימה את ידיה מעל ראשה. שוכבת עליה והעיניים שלה נדלקות בשובבות. מנשקת אותה, עוברת עם לשוני על השיניים שלה, על השפתיים והיא מקבלת אותי באהבה. "אני אוכל אותך", אני לוחשת לה בין לבין ומתנשפת, "אני אוכל אותך כמו עוגה..", והיא לא נותנת לי להמשיך, רק תופסת את שפתיי עסוקות. "אני אוכל אותך כמו עוגת שוקולד חמה", אני ממשיכה והיא מתמוססת, "עוגה חמה, עם קצפת וסירופ שוקולד,ואת תמסי לי בפה", אני מתגרה בה ורואה איך היא מתענגת על המחשבה. עיניה עצומות והיא משלבת את רגליה עליי, מצמידה אותי. "אני אוכל אותך, אלקק לאט לאט, ואת תהיי כ"כ חמה ומתוקה.. מממ...". אני מנשקת אותה, מעבירה את לשוני על שפתייה, מתמכרת. בהפתעה גמורה היא מזנקת עלי והופכת אותי על גבי. לפני שאני מבינה איך היא עשתה את זה היא רוכנת עליי ומחייכת חיוך ניצחון. מתקרבת לאוזני נושכת אותה ומלקקת אותה בעונג. "אני אוכל אותך", היא ממלמלת ברעב לאוזני וממשיכה לגרות אותה. "אני אוכל אותך כמו המבורגר, אטרוף את כולך", היא מתגרה ויורדת ללקק את צווארי. "אני אוכל אותך, את כל הגוף הסקסי הזה שלך", היא נושכת אותי בכתף, וכאב עמום של תשוקה סוחף את כולי. אנחנו נשארות במיטה עוד שעה ארוכה, מטריפות אחת את השניה שוב ושוב, ובסוף נרדמות, טובעות אחת בשניה. בבוקר אני מתעוררת, והיא אינה. רק השקע על הכרית מזכיר לי את שאירע אמש, ואני מתגלגלת לצד שלה להריח את הריח שלה על הכרית. פתאום אני רואה פתק קטן 'בואי אחריי'. אני מחייכת לעצמי, שמה חלוק ויורדת מהמיטה. פתאום אני מגלה שביל קטן של עלים מיובשים שקנינו לפני כמה ימים לקערה "כי זה נורא אופנתי, ואין מצב שלזוג כמונו לא תהיה קערה עם עלים", כך היא טענה אז. אני הולכת אחרי השביל, יוצאת מהחדר אל תוך המזדרון הצר ועד לדלת הסגורה של המטבח. אני פותחת את הדלת והשביל ממשיך עד לתנור ועליו פתק 'תפתחי אותי'. בתוך התנור אני מגלה עוגת שוקולד חמה, יושבת לה עם המון קצפת ועל השיש עומד בקבוק של סירופ שוקולד. הלב שלי מתווכץ טיפה, ואני כולי נרגשת מהאישה שלי, ומהשיגעונות שלה, כשפתאום אני רואה פתק קטן, מקופל, מקושט בלבבות אדומים. 'בתאבון יפיפיה, אני כבר לא יכולה לחכות להערב, שתקיימי את שהבטחת. נשיקות!' אני מחפשת לעצמי מזלג ומנסה להזכר- מי אמר שלא כדאי לעבור לגור ביחד?

אחחחחחחחחחחח

אין כמו עוגת שוקולד פרטית שלך - ורק שלך לחזור אליה כל ערב ולאכול מחדש כמו בפעם הראשונה עם אותה התשוקה

מורן א

New member
../images/Emo212.gif

יאמי ובעיקר מעורר, את כל החושים והריגושים. אהבתי את קערת העלים

למעלה