תאכלו תכובע.

Nחמן

New member
הארכת לתאר

אבל אין ספק, שאלו תיאורים אמיתיים. ציינתי את הכתוב במפורש כנמטאפורה אך אין ספק, שזסו הייתה הנורמה בימי קדם לא רק אצל צדיקי הדור. לא השכלתי מספיק כדי לדעת מה היו המניעים אז. התרבות הייתה שונה בתכלית השינוי מזו של היום וחתונה הייתה למטרה אחת: להוליד צאצאים. גם הביגמיה, שהייתה נפוצה אז, שימשה לאותה מטרה. איש לא חשב על פדופיליה. נכון להיום המצב שונה. הסכנות גדולות ויש לחשוב רק על היקרים לנו מכל, איזו טראומה עלולה הייתה להיגרם להם מחיבוק או נישוק של אדם זר. חבל להאריך בזאת. כבר חישבתי, שהשרשור בעניין זה הסתיים עם פרישתו של הפדופיל אולם... בוא נפסיק כאן ונעבור לדברים מעניינים יותר.

Nחמן

New member
לא זכור לי מישהו

שתמך בפדופיל כאן בפורום. העיקר: הפדופיל הטפיל עזב אותנו לא במפתיע (נחסם ע"י "תפוז"?). ברוך שפטרנו...

למה להיות כזה תוקפני.‏ ‏

באמת,‏ טיפטופון החמוד,‏ איפה הבן אדם לחבירו,‏ ספירת העומר,‏ תלמידי ר` עקיבא נהרגו על שלא נהגו כבוד זה בזה.‏ באמת אפשר לכתוב לו את דיעותך במסר אישי,‏ אין עניין סתם להכפיש את השני,‏ ובמיוחד באינטרנט שייתכן והוא בכלל לא קורא את זה והוא יראה רק יום אחר מה כתבו עליו.‏ לא יפה עושים.‏ מסכן בנאדם עם נטיות קצת שונות משלנו חחחח גם אני פעם הייתי נמשך לילדים קטנים,‏ ו ת`אמת אם היה מותר לפי החוק אין לי מושג אם לא הייתי עובר כמה ילדים,‏ פשוט אני מחסן את עצמי כי לא בא לי לשבת במאסר או לקבל בושות עצומות.‏ סך הכל ילדים ‏,‏ נערים,‏ בחורים צעירים,‏ הם ממש ממש אבל ממש יפים.‏ לא כולם דובים שנמשכים לצעירים.‏ אז אל תאכלו את הכובע חבל זה עושה כאבי בטן ולא בריא בכלל,‏ ומי שכבר אכל את הכובע אז שייקיא בבקשה.‏ סוורי,‏ אוהב.‏ ‏

איפה conc 2 עכשיו... ??

אני חפרתי לו שזה לא אותו דבר.... שיבוא עכשיו וידבר!! ושוב אני לא שונא אותו או נגעל ממנו, אני פשוט חושב שכדאי שיטפל בעצמו לפני שיהיה מאוחר... לצערי בעבודה שלי יש כמה ילדים שאני מטפל בהם שעברו התעללות... אז אני מכיר את הנושא מקרוב ומאוד כואב לי!!!

טיףטף2

New member
../images/Emo45.gif

מרתיח אותי שהוא משקר לעצמו וטוען שהוא לא זקוק לטיפול.

conc3

New member
אתה ממש חצוף.

אתה לא מכיר אותי, בבקשה אל תדבר עלי.

טיףטף2

New member
איני מדבר לאנשים בחוצפה

אלא אם הם חצופים. ואתה אחד החצופים ביותר...תעשה משהו מועיל עם עצמך.

conc3

New member
התגובה שלי לקשקוש הזה:

הכתבה מלאה בשקרים והוצאה מהקשר. הנה למשל כמה דוגמאות נבחרות: "חלק מההודעות שהועלו בשבוע האחרון כללו את התכנים 'סיפור על בחור שמתאהב בנער' או 'חדש בפילדלפיה, קונדומים לבני 11' – עליה הגיב אחד המשתמשים במילים 'לא הייתי מתנגד לחיות שם'." השרשור האשון נכתב על ידי בחורה, לא פדופילית, שמשתתפת בתחרות סיפורים קצרים ורצה לקבל מאיתנו קצת פרטים על איך חושב פדופיל. היא סיימה לכתוב את הסיפור אגב, לא מאוד משכנע או אמין, אבל לפחות היא התאמצה. השרשור השני מופיע בסקציית ההומור של הפורום, והוא בסך הכל מקשר לכתבה הבאה: http://www.xnet.co.il/relations/articles/0,14572,L-3081402,00.html שאם תשאלו אותי, מאוד משעשעת (בייחוד העוקצנות הצינית כלפי האמריקאים הנוצרים). זה מה שנקרא "הוצא מהקשרו". מתערב איתכם שאף לא אחד מהמגיבים לאתר (והמגיבים כאן ב"אמרנו לכם!") נכנס לאתר כדי לראות מה באמת כתוב בו. ""טרם אמרנו נואש, אומר יו"ר המועצה, ד"ר יצחק קדמן, הרואה באתר "מסוכן ומזיק במיוחד, ואנו עוקבים אחריו בדאגה רבה". קדמן הדגיש כי "האתר הזה מסוכן ביותר מאחר והוא מנסה לשוות לעצמו פנים מתונות, והם נזהרו מאוד שלא להעלות תמונות בעלות תוכן פורנוגרפי, ושהניסוחים לא יתנו, באופן חד-משמעי, אור ירוק לביצוע עבירות מין בילדים, ורואים שיש להם ייעוץ משפטי צמוד"."
האתר לא עובר על החוק?! הוא לא מעודד מין עם ילדים? אבל איך נשנא עכשיו את הגולשים בו?! "כך למשל, הוא ציטט מחקר שנעשה לאחרונה באוניברסיטת ג'ונס הופקינס בבולטימור, 'הקבע כי יש חמישה מאפיינים של מניפולציה והגנות פסיכולוגיות לפדופילים, ואתם כולם ניתן לראות בתכנים באתר – כגון הכחשה בסגנון 'מה רע שמחבקים ילד?'', " ולעומתו אני מצטט את המאמר הבא: http://www.informaworld.com/smpp/content~db=all?content=10.1080/14789940903174188 שמדבר על תוצאות מרשימות בהורדת הפשיעה נגד ילדים שהשיג מכון טיפול אנונימי לפדופילים בברלין ש... הפלא ופלא - דומה מאוד לאתר שלנו! (הם מעודדים את הפדופיל להבין שהוא אדם מוסרי ואחראי לבחירותיו, שהוא אינו "אנס" או "פצצה מתקתקת" רק בגלל שהוא נמשך לילדים. הם לא מגנים את הנטייה ולא מוקיעים אנשים בעלי הנטייה) ולבסוף, הציטוט הכי תמוה: "את תגובת בעלי האתר לא ניתן היה להשיג. "
לא ניסיתם. אף אחד מוואלה לא יצר קשר עם בעלי האתר. לעומת זאת יצרו קשר מתחנת רדיו (שאני לא זוכר את שמה) ומצינור לילה. הכתבה ההיא רק מראה את העובדה שכל הטיעונים נגד האתר נובעים רק מהמישור האמוציונאלי - פדופוביה.

conc3

New member
ואגב -

שיראה לי מר קדמן איפה כתוב באתר "מה רע שמחבקים ילד?", ומה ההקשר שבו זה נאמר.

אתה מהלך על חבל דק ביותר

ראשית אני מקווה שלא יחסמו אותך. אם אני מבין את כיוון החשיבה שלך; אתה בא ואומר, אני פדופיל ומודה שאני אוהב ילדים אך אני שולט בזה וכתוצאה מכך אני מבקש שתקבלו אותי. במידה רבה אני מבין גם את הטענה שלך שקבלתך את היותך פדופיל מאפשרת לך להתמודד טוב יותר עם הבעיה. יתכן וזה נכון אך השאלה אם זה נתמך מחקרית. לגבי ההומוסקסואל זה חד משמעית לא נכון. הוא ירצה לממש את הנטיה. במקרה כאן תמיד יש את הסיכוי למעוד. ודיי במעידה אחת כדי להרוס חיים של ילד. כשמסתכלים על הומוסקסואליות אכן רואים שמי שמסתיר ונאבק בזה לעיתים גולש למעשים פליליים (כמו למשל הטענות כנגד הרב אלון) אלא שבניגד לפדופיליה, בהומוסקסואליות, כשאתה מכיר בנטייתך אתה מממש אותה וממשיך עם חיים נורמליים. שוב, אני לא רואה איך השלמה עם מי שאתה מנטרלת את הצרכים המיניים שלך. כאן, בהעדר הסכמה של הקטין מימוש אינו יכול להיות לעולם ומכאן שהלחצים לעולם קיימים (ואני משער שיש מימוש באמצעות פורנו עם ילדים שאף הוא מחוץ לחוק). הטיפול האמיתי, יתכן, הוא דווקא כימי אבל מי אני שאקבע מה נכון או לא. בשביל זה יש אנשי מקצוע.

וכמה שאלות נוספות

1. בשונה מנטיות אחרות, הפדופיל רוצה ילד. אני מוכן לקבל את הטענה שלך שזה לא רק סקס אלא גם מכלול של רגשות כמו בנטיה הומוסקסואלית והטרוסקסואלית. אלא שהבעיה אותה אני רואה היא שהכל רגעי. החיצוניות של הילד היא הקובעת וברגע שיתבגר הוא יצטרך לפנות את מקומו לילד אחר. זה מציק וזה מעלה תהיה אם למרות הכל זאת אינה הפרעה (כשמראש יש כאן בעיה של הסכמה). בנוסף, אתה מדבר על רגש כשילדים כלל אינם במקום לפתח מערכות על בסיס רגש. 2. ונניח שהחברה תגיד, אוקיי, אני מוכנה לשמוע על כך שאתה פדופיל. איך זה מקדם אותך ואת האג'נדה? הרי אין כל אפשרות שתהיה כאן לגיטימיות ליחסים כאלה. אז מה תועיל כאן הפומביות? הפומביות במקרה של הומוסקסואליות נועדה לאפשר חיים נורמלים ותקינים להומוסקסואל כי כשהוא מממש את מיניותו ובפומבי ואין כל סטיגמה לעניין, אז חייו נורמלים ותקניים. 3. מדוע לא לעבור תהליך של סרוס? אודה שאני לא בקיא בנושא. בכך יוסר החשש האישי של הפדופיל מפגיעה באחרים ובחייו. הוא יוכל להפקיד זרע על מנת לממש אבהות בעתיד אם ירצה. ברור לי שזה לא קל לותר על סקסואליות אבל השאלה מה עדיף.

conc3

New member
תשובות נוספות

1. יש דיון בדיוק על זה כאן: http://forum.ilbl.net /viewtopic.php?f=2&t=732 וגם כאן (ושם יש התייחסות שלי לשאלה): http://forum.ilbl.net/viewtopic.php?f=2&t=722 אגב, למרות שזו שאלה מעניינת שמן הסתם שאלתי את עצמי בעבר, אני לא חושב שהתשובה לה רלוונטית לעובדה שלא צריך להתייחס לאדם שנמשך לילדים כפושע. 2. כרגע המצב הוא שהתקשורת (ורוב האנשים בעקבותיה) לא מבחינים בין פדופיל לאנס. כרגע מסתובבים קרוב ל- 70,000 אנשים שמשוכנעים שהם מסוכנים, שהם מרושעים, שהם יאנסו - שהם חייבים וצריכים לאנוס. תוכל לקרוא עוד קצת על הסיפור האישי שלי כאן: http://ilbl.net/?page_id=259&cpage=1#comment-913 3. א. סירוס מנטרל את הזיקפה, לא את הנטייה. בזיקפה אני יודע לטפל בעצמי במקלחת. ב. הסירוס הכימי מיועד לבטל את היצר המיני לתקופה מוגבלת בה עבריין המין עובר טיפול פסיכולוגי שעוזר לבנות אצלו מעצורים מוסריים. ג. לסירוס כימי יש תופעות לוואי קשות, ואין סיבה שאני אסבול בגלל שמישהו אחר מפחד. ד. אני יודע שאתה אינך מאמין הדוק בדת, אבל נסה רגע להכנס לנעליים של הומוסקסואל דתי, נניח (מאמין שיותר קל לך מאשר לנעליים שלי) - הוא יודע שמימוש של הנטייה שלו הוא אחת העברות החמורות ביותר דאורייתא - האם לדעתך הוא צריך לשקול סירוס?

תשמע, אני מעריך אותך, באמת

אין ספק שאתה בחור אינטיליגנטי מאוד, שלמד על הנטיה שלו הרבה ומנסה להתמודד עמה. אני גם מסכים איתך לחלוטין שיש צייד מכשפות רציני כאן ושרוב האנשים מגיבים בלי ללמוד ולהבין את הנושא ולרוב מדברים שטויות מתוך הפחד. אין ספק שאנשים כלל לא מבינים שיש הבדל בין פדופיל לאנס פדופיל. אני גם נוטה להאמין שיש המון פדופילים שאינם מממשים את הנטיה שלהם כשם לדוגמא שיש המון אנשים שמתים לבגוד בבני הזוג שלהם אך לא עושים זאת ונשארים עם הפנטזיה בלבד. אחת השאלות המרתקות שאתה מעלה היא האם מדובר במחלת נפש. אני לא איש מקצוע אבל יש לדעתי בעיה מאוד קשה שאדם מצפה לקשר עם ילד שהוא ימאס בו ברגע שיראה סימני התבגרות. כמובן יש גם את כל הנושא של הסכמת הצד השני והאם העובדה שאין יכולת הסכמה של הצד השני עד גיל 16 גורמת לכך להיות סוג של הפרעה בדומה למשל לנקרופיליה. הבעיה היותר קשה שלי היא עם העובדה שאתם פצצה מתקתקת. נכון, לא כולם מממשים את המשיכה שלהם אבל הצורך במימוש מיני הוא עובדה. בדיוק כמו הומו שחושב שאם רק יתחתן עם אישה, הכל יבוא על מקומו בשלום. וכידוע, לא כך הוא. טענתך שאתה דתי למשל אינה משנה דבר (למשל הטענות כלפי הרב אלון ופרשיות אחרות).

conc3

New member
ברור שהיותי דתי היא לא העובדה החשובה

העובדה החשובה היא שיש לי מעצורים ואני יכול לשלוט בעצמי. אולי אפילו יותר קל לי לשלוט בעצמי מאשר להומוסקסואלים דתיים, כיוון שאצלם המימוש כל כך הרבה יותר זמין וקרוב מאצלי - אצלי הוא רחוק לחלוטין, לא אפשרי מבחינתי ופשוט לא יקרה. לגבי המושג "מחלת נפש" - מדובר בדיון הרבה יותר כללי. אני בדעה שהניסיון להגדיר "נורמה" ואת מי שלא בנורמה כ"חולה נפש" הוא ניסיון נואל ומלא בכשלים לוגיים ומוסריים. מבחינתי פסיכיאטריה תמיד הייתה ועודנה עריצות מחשבתית. ה"מדע" שמתבססת עליו הפסיכיאטריה נשאר כשהיה עוד בימי הביניים, וחבל שיש לה כוח כל כך עצום בחברה המודרנית שלנו.

אני לא אגן על הפסיכיאטריה

משום שרק בגלל פוליטקה דתית בארה"ב טרם הוצא אל מחוץ לחוק טיפולי המרה. לי אין בעיה שלא יראו פדופיליה כמחלת נפש. למעשה, הסיווג שלה כמחלת נפש היא סיבה להקל בעונש הפדופיל וללא סיווג זה ניתן יהיה לכלוא כל פדופיל שנגע בילד לשנים רבות מאוד בכלא. כידוע, אם אדם מוכרז כחולה נפש, הוא כלל לא ראוי לעמוד לדין ואז הוא מטופל במוסד פסיכיאטרי ויכול להשתחרר אחרי תקופה קצרה. כך שאני לא בטוח מה עדיף לפדופילים כקבוצה. הבעיה שלי היתה ונשארה נושא השליטה. אתה מדבר על יכולת שליטה. טוב ויפה עד שיום אחד מאבדים שליטה. אם אפשר לעשות הקבלה להומוסקסואליות, כאן היא מתבקשת. אחוז הגברים ההומוסקסואלים שהתחתנו ולמרות הכל בוגדים בנשותיהם ואף חלקם הקטן פוגעים מינית פלילית גבוה ביותר. כל זה מוביל אותי דווקא למחשבה שצריך אולי לחוקק חוק שפגיעה בילדים תגרור עונש כלא רב שנים משמעותי או לחילופין האופציה לעבור תהליך בו יאלץ הפוגע לוותר על יכולותיו המיניות. מצב זה עונה אולי על הבעיות; פדופיליה אינה מוגדרת כמחלת נפש אך ואם תהיה פגיעה יהיה בצידה סנקציה קשה.

conc3

New member
זה אחד מהדברים הבודדים שהסיינטולוגים

צודקים לגביו - הפסיכיאטריה אינה מדע, ובטח שאין לה מקום בשיח המשפטי. לטעמי - מי שפגע בילד, זה לא אכפת לי אם זה כתוצאה מזה שהוא נמשך אליו או מזה שהוא מתוסכל מינית מאישתו או מ"אי שפיות זמנית" - הוא צריך לשבת בכלא. האדם אחראי למעשיו. למעשה זו החזית הבאה שאני מקווה להכנס אליה - המאבק להוציא את הפדופיליה מרשימות מחלות הנפש. זה מאבק הרבה יותר גלובלי וקשה מזה שאנחנו מנהלים עכשיו, אבל הוא חשוב מאין כמוהו.

conc3

New member
קישרתי למחקר בתגובה שהגבת עליה.

המכון בברלין פועל כבר 6 שנים בגישה זו, ולפי מה שאמרה לי התחקירנית של הסרט "אני פדופיל, מיכל יון, רוצים להקים מכונים דומים לו ברחבי העולם. בהודעה "תשובות נוספות" שכתבתי לשאלות שלך למטה אני מקשר למאמר שכתבתי בתגובה לסרט ההוא, בו אני כותב את ההתנסות האישית שלי (ואני אציין שהסיפור הזה חוזר על עצמו בכל עדות של או"י שיצא לי לשמוע).

טיףטף2

New member
כולם משקרים

רק אתה דובר אמת.ברוררר!
יצאת בהפסדך,חבוב.אין לך הרבה בררות חוץ מלהגיד"טעיתי"

למעלה