תאכלו תכובע.

conc3

New member
מאוד קל לדעת אם הם משקרים או לא

תכנס לאתר ותקרא בעצמך (ואותי אתה שולח לחפש עוד מידע
אחרי שקבעת בנחרצות שיש "טיפול לפדופיליה", ושכל פדופיל הוא מסוכן. וואו, זו בורות יהירה ממש) אבל אתה, בלי שום קשר לאי אלו עובדות, החלטת כבר מראש שאני משקר (ר' הודעה ראשית בפורום הזה. אגב, לא אני צריך להיות זה שמוכיח אותך, אבל "המלבין וגו'"). לפחות לפי מה שאני רואה אני לא היחיד שאתה מתנהג אליו ככה (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1190&MessageId=151874501).

ריק בש

New member
מבחינת היהדות פדופיליה היא בקושי עבירה

ואילו משכב זכר זה דבר שעונשו מוות. הומו שרוצה לעשות משכב זכר בלי להיענש צריך לעשות את זה, לפי היהדות, עם ילד בן שמונה. כשאתה עם ילד בן שמונה אתה לא שוכב עם גבר בוגר, ולכן מבחינת היהדות זה די בסדר. אני לא אומר את זה כדי לתמוך במעשה של פדופיליה, שהוא דבר מחריד, אלא כחומר למחשבה על הרלוונטיות של ההלכה לימינו.

shahar17

New member
מר "נסתר 3".

אתה מוזמן לקרוא את דעתי, או לדלג עליה.. אבל אני חייב להגיב על המקרה שלך.. בוא נתחיל קודם מהצד הפחות פוליטיקלי קורקט - זה לא סוד, שהחברה מוקיעה אתכם. הסיבה לכך - אף אדם לא רוצה לראות את הדבר היקר לו מכל, ברשות אדם שעלול להתייחס אליו כאובייקט מיני. זו המציאות. ואני מצטער להגיד את זה, אבל גם אני לא הייתי רוצה לראות את הילד שלי (שיהיה, בע"ה..) בידי אדם שמפרש כל נגיעה בו או משהו אחר - כמגרה מינית. זו האמת. ילדים הם דבר טהור. הם מקסימים, ומתוקים, והם בשלב שבו הם לא ראו עדיין כלום מהעולם הזה, כי אנחנו שומרים עליהם. הם לא צריכים להיחשף בגיל קטן לשום דבר שהוא מיני. לצערנו, בעולם של היום זה מאוד בעייתי - אך זה לא מקרה שילד מתחיל להתבגר בגיל 12-13. משום שזה הגיל שבו הוא מתחיל לאבד את הילדות שלו - ונכנס לשלב ההתבגרות - הוא עדיין לא בוגר. הוא עדיין לא יודע שום דבר על העולם הזה. אבל הוא מתחיל להבין שיש דברים שהוא לא הכיר, והוא מתחיל לחוות סקרנות.. הסקרנות העיקרית שלו זו הסקרנות המינית. מה זה אומר? שהוא רק מתחיל לחקור את העולם, אין לו עדיין לא חצי מושג על מה שהולך בו. השלב הזה ממשיך (לדעתי, עד גיל 18) עד גיל 16 לפי החוק, שגם את זה אני לא מבין - כי גם ילד בן 16 אינו יודע מה הוא ומה הוא רוצה מעצמו. ובטח שהוא בשיאה של ההשפעה החיצונית שהוא מקבל מהסביבה. בגיל 18, אתה נחשב כבר אדם מבין עניין - רוב האנשים לא מסוגלים להבין עדיין מה הם בגיל הזה - אבל זה גיל שנחשב פחות או יותר לקונצנזוס של בוגר. בגיל 18 - הספקת לעבור את הטלטלה של גיל ההתבגרות, צברת תובנות על החיים, מסקנות על אנשים, יצא לך להיתקל בסיטואציות שעוררו אותך לדברים מסויימים. עכשיו אני שואל אותך, בתור אדם אובייקטיבי - כיצד אתה חושב שחשיפה של ילד, או נער שנמצא בשלבי הבנה עצמית - לעולם של מין ומערכת יחסים - אינה פוגעת בו? הרי מבחינתך זה מובן לך וסגור אצלך.. אבל מה עם אותו הילד? האם אתה באמת מאמין ששניכם באים מאותו מקום של רצון טהור ליצירת מערכת יחסים? הרי.. הוא רק ילד! מבחינתו החיים מסתכמים עכשיו בחוויות של ילדים, בכיף. אתה באמת מאמין שהוא רוצה עכשיו מערכת יחסים עם אדם בוגר? הוא רוצה לשחק בPS3! אם אתה תבוא ותציע לו הרפתקה, מינית או לא רוב הסיכויים שהוא יסכים לכך..האם זה פייר? כשאתה בא מקום של סיפוק מיני, והוא פשוט סקרן? שים לב, שלא דיברתי בכלל על הצד הפסיכולוגי ומה שזה יגרום לו.. זה גם לא סוד, שכל חוויה שאתה עובר בחיים משפיעה עליך. וזה גם לא סוד שאנשים שחוו טראומות של אלימות או מיניות ייכנסו למעגל שבו הם יעבירו את זה הלאה. האם אתה תישן טוב בלילה, בידיעה שאתה עכשיו גרמת לילד להסתבך כל כך עם עצמו, ועם המיניות שלו - שהוא עלול לגדול להיות אדם שלא יתפקד טוב בחברה? אם הוא לא יתחתן, אם הוא יפתח בעיות נפשיות, וכן הלאה? האם אתה מוכן להצדיק את זה בשם סיפוק היצר שלך? למסקנה, כל דבר בעיניי שהוא איננו עם הסכם ורצון של שני הצדדים אשר הם בעלי בגרות נפשית - נחשב אונס. ובגלל זה קוראים אוטומטית לאדם פדופיל - אנס. כי הוא מנצל את חוסר הבגרות הנפשית של הילד. ובעצם אונס אותו. תגיד לי שיש ילדים קטנים שהם מאוד בוגרים לנפשם, זה לא משנה. בשביל זה יש חוק. בשביל המקרים שהם אינם יוצאי דופן. אונס, להזכירך, איננו רק משהו פיזי. אונס בעיקר מתבטא במישור הנפשי. וילד קטן, הוא כמו ספוג - תחשוב שאתה לוקח את הספוג הזה, ופשוט מספיג אותו במלט. בהתחלה זה לא יובחן כל כך. אך כעבור זמן מה - אותו הספוג לעולם לא יוכל לספוג כלום באותו האזור ששמת מלט, כי זה כבר יתקשה ויגרום לו להיות חלק מנוכר מהספוג, אך עם זאת חלק מהספוג ממש. אותו הדבר על אנשים ששוכבים עם אנשים מתים, או עם חתולים ושאר ירקות. אתה מנצל אותם. בכך שאתה יודע שלא תשמע סירוב, ולכן זה נחשב לא חוקי. בניגוד להומואים, ששם יש מקרה של שני אנשים בוגרים נפשית שמעוניינים במערכת יחסים - של אישות או של מיניות. שם אין לך שום דבר שיפגום במוסריות. אני מצטער אם מה שאמרתי היה בוטה מדיי, או אם פגעתי בך בדבריי. אך זו האמת. קשה ככל שתהיה.

conc3

New member
צודקת,

ילדים כיום אינם בשלים למערכת יחסים מינית בגילאים צעירים.

אני חושב

ששום פוסק הלכה לא היה מתייחס לזה בקלות ראש. לא עכשיו ואני משער שגם לא פעם. פעם הפנו שאלות כאלה לפוסקים ? יש התייחסות לזה בספרות ההלכה ? שו"ת סלולארי (כבוד הרב, בעלתי ילד בערב יום טוב שחל בשבת , מה דיני? )? אולי אין לזה התייחסות כי זה די מובן מאליו?

ריק בש

New member
רמב"ם הלכות איסורי ביאה

א,יד הבא על הזכור, או הביא זכור עליו--כיון שהערה--אם היו שניהם גדולים, נסקלים: שנאמר "ואת זכר--לא תשכב, משכבי אישה" (ויקרא יח,כב)... ואם היה הזכור בן תשע או פחות, שניהן פטורין [גם הילד וגם המבוגר ששכב איתו] ; וראוי לבית דין להכות הגדול מכת מרדות [מלקות שנותנים מדין דרבנן], לפי ששכב עם זכור, ואף על פי שהוא פחות מבן תשע.

דני Man 22

New member
תיקון: משכב עם ילד בן 8 אינו גורר עונש מוות,

אך זה מש לא בסדר מבחינת היהדות. אם אני לא טועה גם במקרה כזה הוא עובר על משכב זכר, אלא שאינו עומד בקריטריונים של ענישה. בכל אופן, ברור שהוא עובר על הרבה מאוד עבירות אחרות...

אני אספר על 3 נשים שונות (סיפור אמיתי)

האחת, רחל (שם בדוי) כיום היא בת 21, בחורה מדהימה שאני כל כך אוהבת... שהיא הייתה קטנה מישהו מהמשפחה שלה היה מביא לה ממתקים ונוגע בה, אפעם היא לא הייתה מקדישה לזה מחשבה... אבל כל פעם שהוא נגע בה היא זוכרת איך היא התכווצה ונכנסה לדמות אחרת, הוא לא היה רע, וזה לא היה אונס, היא הייתה ילדה קטנה וחמודה.... היום היא גדולה, היום היא מטופלת בטיפול פסיכולוגי כי יש לה קשיים למצוא "חתן" אפילו שהיא חרדית, וכי היא רוצה לסלוח לאח הזה כי הוא "חזר בתשובה" ועוד מעט מתחתן. וכי היא רוצה להשאיר את העבר מאחוריה ולא מצליחה... והסיוטים בלילה... והבכי בשקט עד שהיא נרדמת.... ובקושי היא יישנה.. והחלומות הרעים.... והפחד! פשוט פחד שהוא עובר בסביבה... (זה מקרה א') השניה, בחורה שלפני 6 שנים התכתבתי איתה במסרים פה בתפוז, קוראים לה רבקה. האב בית של הפנמיה שלה היה תמיד דואג לה לכל נחויותה, מה שהיא רוצה.... בנאדם חרדי, עם זקן ארוך. היא רוצה ממתק הוא נותן לה, לא נוח לה בחדר הוא ידאג להעביר אותה, הכל! לכאורה כיף לה, לא? הסיפור הזה קרה שהיא הייתה בת 13, הוא היה מחבק אותה ומלטף אותה ולפעמים כבר גולש הוא הרס לה את החיים!!!!!! היום היא מסוייטת על כדורים, בורחת כשהוא ברחוב כי אין לה יכולת כלכלית לעבור דירה וגם כי היא הפכה לחולה במחלת נפש דכאונית שהיא לא יכולה לספר את זה מחשש ש"מי יאמין לי?" והאחרונה: אני: זה מתחלק ל2 . מישהו נגע בי והיה לי זיכרון של "הוא ליטף אותי בישבן כשהייתי קטנה וזהו, נסלח לו..." אני לא זוכרת כלום ממה שהיה, אני רק זוכרת שלפני כמה שנים באתי לפסיכולוגית ממוטטת, בתת משקל, חסרת רגשות, לא בוכה, לא כועסת, חיה בבועה, מתה מהלכת! חשבתי שאולי דמייניתי את זה אז ספרתי את זה לאחותי בצחוק ופתאום היה לה מבט מבוהל בעיניים "מה זה מה שאת זוכרת? ליטוף יישבן?" אני קלטתי שהיא יודעת מה קרה לי "למה מה היה?" שאלתי. ועד היום היא שומרת על זכות השתיקה.. יש לי עוד סיפור, גם אישי, על בת דודה שנגעה בי אבל זה היה בלי הסכמה וניסתי לברוח אז אני לא מכניסה את זה לפה למרות שזה כן קשור לנושא פדופילה את כל הסיפורים האלו אני מכירה ממקור ראשון! בכולם אני מכירה את הפדופילים ואת הקטינות, בכולם נשאר צלקת זכרון..... אז וואלה, אולי יש הסכמה, ואולי הכל נראה סבבה, אבל מגיע פתאם יום, אחרי הרבה שנים (בגלל זה בטלו את החוק ואפשר להתלונן על אונס ופידופליה בלי הגבלה - פעם זה היה עד 7 שנים) כי ידוע שפתאום אישה נכנסת להריון וזה צף, או עומדת להתחתן וזה צף, או כל יום חיה את האימה בלי לזכור מימה....

מכירים את הסרט "אל תספרי"

סרט ארוך ומתיש אבל הוא נגע בי כל כך.... עד שכתבתי את הסוף שלו בדף הסיפור הוא על ילדה שעברה פדופיליה מאביה ועכשיו היא גדולה ופתאום בהריון שלה הכל צף לה, רואים את כל שלבי ההריון עד ללידה, בסוף הסרט אחיה שולח לה מכתב (העתקתי אותו) וזה לשונו: סבינה היקרה, אני מאד נרגש בהולדת דניאל, בכל פעם שאני מסתכל בתמונה שלו אני מתרגש כמו טיפש אני רוצה לכתוב לך הרבה דברים, אבל אחד במיוחד. אי אפשר לרפא כל כאב. ושלנו כאב כזה... ובכל זאת אנחנו יכולים לצעוד ביחד עם האחרים בכתפיים ישרות. עכשיו כאשר את אמא תביני כמה שזה חשוב לדעת לעשות זאת. צלקת היא סימן בלתי נחמק, לא מחלה. את החיים שחשבנו שנגזלו מאיתנו אנחנו יכולים לשקם גם אם זה בשביל לעשות זאת אנחנו צריכים למחוק לתמיד את זיכרון הילדים שהיינו..

תודה ששיתפת.

אין נורא מלשדוד את חייהם של ילדים תמימים. וזה בדיוק מתפרסם היום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4064980,00.html אני חושב שאחותך והוריך חייבים לספר לך.

הורי לא ידעו ולא יידעו

אמא שלי הייתה הורגת אותו אם היא הייתה יודעת.. אבל היא גם לא תדע, מבאס! אמת, אם אני אדע שהוא עושה את זה לילדים אחרים אני אתבע אותו בדוק, אבל אני בטוחה שהוא עכשיו במקום אחר, הוא התחתן ויש לו ילדים.. נראה לי שהוא לא היה מודע להשלכות וכשיש לו משפחה הוא מודע, ההזוי זה שאני איפשהו אוהבת אותו כבנאדם מצחיק ונחמד ואיפשהו שונאת אותו שנאת מוות בלי להבין למה.. בקשר לאחותי היא הציצה וראתה, והיא לא מוכנה לספר לי מה היה (אולי עדיף שאני לא אדע??) היא נראתה מבוהלת, צחקה צחוק מוזר ואמרה "מה זה מה שאת זוכרת?" היא לא רוצה לספר ואין לי מושג איך להוציא ממנה בלי להתחנן...

למעלה