תאכלו את הלב|כתר

Gefen

New member
מי, אני..??../images/Emo12.gif

מה פתאום..מה פתאום..מה פתאום...
בכל מקרה במאי אני בניו יורק אז אני באה לראות על מה בכלל המהומה.. חחחח זהו יש לי עכשיו תוכנית מה לעשות בניו יורק לראות אצלך טלויזיה..

סוד קטן

תתקרבי שנייה אני אגלה לך סוד נו תקרבי את האוזן , אני לא נושך עוד קצת צמוד אליי זהו אני לא סובל במבה!!!!
אל תגלי לאף אחד , זה בני לבינך בארבע עיניים

Gefen

New member
שש עיניים כי אני משקפופרית..

עכשיו ממש הוקל... חשבת אולי להחליף ניק? אני אפילו אתן לך פרח אם תגיד כן

לילךLilach

New member
זה מה שגורם לך אושר?../images/Emo44.gif

ולי יש רק....ערוץ 1 (לא קולטים בבית שלי ערוץ 2 - יש מקומות כאלה בארץ). כן כן אני סרבנית כבלים מתוך מודעות ומצפון ,התנתקתי ומאז כל חברות הכבלים אוכלות את הלב ,לא מצליחות לשכנע אותי להתחבר. אז סלח לי אבל.....אני לא אומרת יס לחברות הכבלים..... מספיק לי ביזבוז הזמן באינטרנט - זה תחליף מעולה... אולי רק דבר אחד תוכניות הטבע כמו נשיונל גיאוגרפיק...

inbale

New member
אהההההההההה

המצב שלך לא מי יודע מה הייתי אומרת... החתולים של לילך יותר מענינים מיס האמת
פנטי על כמה מתערבים שאחרי שבוע אתה נרגע?!

מה יסססססססס????

הם עוד לא התפרסו בארץ וכבר הגיעו לניו יורק?????? יותר קרוב להם ניו יורק??????? כולם מ_____ם

longisland

New member
יש לי את הערוץ הישראלי

ובמקום לשדר את הכדורגל בין ישראל גרמניה הם משדרים את השטות הזאת שנקראת "המוסד"!!!!

inbale

New member
חההההההההההההה

אבל אתה לא ממש מפסיד - 6 -1 נחש למי ה 6???

MARMELAD

New member
יא פאנטום איזה כיף לך!!!!!

לסמדר הלא מתמצאת - בואי אני אסביר לך מה זה יס. יס, זה כמו ההבדל בין קרם ברולה לפודינג של תלמה. יס לקחו את הטלויזיה שלי והפכו אותה למוזיאון. הם עשו שינוי בהרגלי הצפייה שלי שאת לא תאמיני. קודם כל, הם נורא נחמדים. יש להם שירות לקוחות מצוין. גם אם אני מתקשר אליהם לשאול מה השעה הם נותנים לי שני סרטים בחינם. יש להם ערוצים מדהימים. פירוט? את הנשיונל ג´אוגרפיק ודיסקברי את מכירה. תוסיפי את אנימל פלנט וסאיטרק (ערוץ מדע וטכנולוגיה מאלף). יש להם את הקרטון נטוורק, את פוקס קידס, שישה ערוצים של וידאו קליפים - לפי נושאים. שבעה ערוצים שמקרינים סרטים עשרים וארבע שעות. יש להם את ערוץ בריזה - ערוץ מזרחי שמציג סדרות מעניינות נורא על החברה המזרחית בישראל. יש להם את יס פלוס, ערוץ המקרין סדרות איכות אירופאיות, ומליון תוכניות הומואיות. בקיצור - שווה שווה שווה. פאנטום תתחדש.

אלי פלס

New member
ולשואלים/ות "איך יס???"

יס משודרים דרך הלוויין עמוס ולכן ניתן לקלוט אותו בכלללל העולם.

rotrot

New member
סליחה שאני מתערבת בפורום לא שלי..

יש לי מקורות פנימיים בחברת yes ואת yes אי אפשר לקלוט בארה"ב מהסיבה הפשוטה שהאלומה (אלומת השידור) של הלווין עמוס ממוקמת מעל המזרח התיכון ולא מעל צפון אמריקה... על כן ניתן לקלוט את שידורי yes רק באיזור המזה"ת

אלי פלס

New member
לרגע חשבתי שטעיתי...

אז התקשרתי ל"מקורותי הפנימיים" (נכון ש"מקורות פנימיים" נשמע משהו חשוב וסודי?) והתברר לי שאת טעית...

fantom

New member
יש לה מקורות טובים יותר../images/Emo47.gif

כך הבנתי , שמקורותייה אמינים ביותר שיטטטטטטטטטטטטט

אלי פלס

New member
נניח. אני לא רוצה להגרר לוויכוח איש

אישי. אבל אני יודע בוודאות שניתן לקלוט את ´יס´ בארה"ב.

זהר nj

New member
בואנה ...בן אדם...

מה נינים??!!! הכל טוב...??!! נשמה..... טלויזיה זה טוב..... יס זה גדול..אבל מה ?..מה נהיה..כאילו סחטיקה ...אבל יש דברים יפים יותר ..בחיים לא?? חוצ מזה ..תגיד.. מתי יש לך זמן לראות טלויזיה..???. ועוד דבר... אם כבר יש לך.. שנה הבאה אתה מזמין אותי לראות את הדרבי..מכבי--הפועל? יאללה --תתחדש.. זהר [שנמצא בצד האחר של ההדסון]

למעלה