אמא של פיונה
New member
תאי פן והנדי'ס
מי שמתחתן בגן הפקאן (רמת הכובש) מקבל שובר לארוחה זוגית במסעדת תאי פן
רחוב אלכסנדר ינאי- פ"ת. אז הלכנו. המסעדה מהממת, מעוצבת אותנטי, נקיה, כלים יפיפיים, שולחנות עץ, מנורות סיניות ועיטורים על הקיר. הזמנו:
וון טון מטוגנים (20)- בערך 5 טעים מאד, עדין
אגרול (10)- 2 אגרולים
מרק וון טון (15)- טעים
מרק עוף עם חלב קוקוס ועשבי לימון (20)- מעניין- בא בהגשה מקורית מאד- מעין סיר עם גחלים באמצע ששומרים על החום. לא אזמין שנית, אבל היה מקורי.
נתחוני עוף בתפוזים, ג'ינג'ר וסילאן (45+4 ש"ח תוספת)- חינני, מתוק, רך
ברווז בלימון (55)- רך, עסיסי, פיקנטי- הגיע בנייר כסף מעוצב ברווזית
תוספת- פת טאי- איטריות אורז עם רסיסי בוטנים ונבטים- טעים.
2 לף בלונד עם כוסות מתאימות
2 קצרים סה"כ- 241 שקלים. שירותים נקיים יוניסקס עם תא לנכים. גישה לנכים גם ע"י עליה בין המדרכה לכביש. הפרדה בין מעשנים. שירות נהדר, קשוב ומתמצא בתפריט. המקום כשר ולדעתנו יצליח יותר אם היו גוררים אותה למרכז. ע"מ לא להסתבך עם ליר
ומכיוון שליצ'י/אננס/בננה מטוגנים לא עושים לי טוב בלב, החלטנו להתקב"א להנדי'ס (אבן גבירול בדיוק מול גן העיר)- גלידריה/פרוזן יוגורט וגלידה אמריקאית. יש להם טעמים כגון: אוריוס, מרס, וניל, חלבה, פירות יער, קרם גבינה, שוקולד... המהמם לקח חלבה- מאד חלבי- ופירות יער שלא היה מוצלח ואני אהבתי את הסורבה פסיפלורה (לא יודעת מה נפל עלי
). כדור אחד- 6.50 שני כדורים 11.90 כמו כן- מהמכונה יש "גלידה אמריקאית" בטעם- וניל שוקולד עוגת גבינה ותות יוגורט טבעי קפה מייפל אין מחירון בעיניים, אחת המוכרות נותנת אותו בע"פ וזה מעיק לטעמי. לא יודעת אם הגלידה מפילה, אבל לפחות עכשיו אני יודעת איפה יש לי פרוזן בת"א. נראה מי יבין את החתימה החדשה שהגה המהמם בדרך הביתה
מי שמתחתן בגן הפקאן (רמת הכובש) מקבל שובר לארוחה זוגית במסעדת תאי פן