תאירו את עיני

darkcrafter

New member
תגובה לנושא הראשי

תקשיבי אני לא יכול להגיד שאני שום מומחה בנושא כמו כל כלב או בואש באזור אך אני רוצה להביע דעה שאומרת שוואלה יהודים עד כמה שאני כזה זה עם של מאמינים שאם אתה מאמין בו אתה מה שניקרא ניסחף למקומות כאלה ואחרים של היהדות גם לתרופות סבתא שאומרים לך שהם מהיהדות וכו' ושטויות הרעיון של ה' עוזר למי שעוזר לעצמו פועל בעיקר כדי לעזור לתרופות סבתא וקישקושים כאלה [אגב אני אטאיסט מלא ] אז סלחי לי עם כל הכבוד ליופי הציוני\יהודי שלנו באמת אני מכבד את התרבות שלנו כי למשל סבא וסבתא שלי מאמינים ובסדר זכותם המלאה ולדעתי בדוגרי זה באמת קישקוש אבל בסדר אני מוצא את הספר המוזר הזה כספר הסיפורים הכי נחמד שמצאתי עד כה כמו שהרבה אחרים אמרו ואמממלא יותר אני גם דיי מסטול כשאני כותב את ההודעה הזו כי אני קצת קמתי לפני בדיוק שתי דקות אז אמממ זה הדעה שלי על היהדות והדת כולה סוף סוף פעם ראשונה באינטרנט מיאמוטו אני מצפה לתגובה ממך^_^ ויש לי פיפי ניראה אחר כך מה יש לכם פה

עליזה 63

New member
האלוה ים שלי הוא דתי אבל

הוא סולח,רחמן,זה כמו שאבא כועס על בנו ואחרי שניה סולח ומחבק ואוהב.לא שופט כי הוא יודע שאני בן אדם. כפיה זה משהו שמחריכים לעשות נגיד שמים לכם אקדח על הרקה. אחד הדברים הנוראים בדור שלנו הצעירים שאין להם הערכה לכלום באמת הם לא נלחמו למען מולדת,הם לא נאבקו על האמונה שלהם. אותם לא רצו לרצוח בגלל המסורת שלנו. ובמהלך כל הדורות ניסו להרוג אותנו ולהכחיד אותנו ואת המסורת שלנו ואנחנו ממשיכים. מאב לבן. יש אנשים רעים בעולם ואכזרים אבל אלוהים הוא רחום וחנון ארך אפים ורב חסד.

אני חושבת שיש דברים מאוד יפים ביהדות

ו..יש גם פחות יפים... אבל זה כךל בכל דת אם ננבור באיסלם, בנצרות, בבודהיזם נראה דברים שאולי תמוהים בעיניינו... אומרים שלנשמות של שיהודים יש שליחות מיוחדת על פני האדמה ובכלל, לשפה העיברית - הא"ב יש כוח קוסמי

ToryMaster

New member
אני לא בטוחה שאני מסכימה עם זה

הרי היו אנשים לפני אברהם, ואני די בטוחה שגם להם הייתה דת ומיסטיקה ואמונה באלוהות.

ToryMaster

New member
לדוגמה ../images/Emo3.gif

חשבתי יותר על הדתות הכנעניות הקדומות, אבל בסדר

למעלה