תאילנד

sharpi men

New member
תאילנד

אני מתכנן להגשים את החלום שלי בעוד חצי שנה ולטוס לתאילנד לחודשיים,רציתי לשאול מספר שאלות. 1}מה קורה עים האיזורים שנפגעו בצונאמי?יש סיכוי שעוד חצי שנה יהיה שם משהו ואפשר יהיה להנות שם? 2}כמה כסף צריך בשביל הטיסה וחודשיים בתאילנד.אני מתכוון לעשות חיים לאכול טוב לישון במקומות נוחים לא הכי זולים אבל גם לא בבתי מלון, משהו באמצע,{אמרו לי שההוצאות בתאילנד תלויים בכמה אתה רוצה להתפנק}אז אני רוצה להתפנק אבל לא במקומות היקריים במיוחד...... עוד לציין שאני רוצה לבקר בכל תאילנד טרק בצפון, בדרום ובכל תאילנד בקיצור. 3}מה יהיה מזג האוויר בערך בינואר פברואר? בתודה מראש!

j u j a

New member
מצטרפת לשאלות שלך

ומוסיפה שאלה משלי לגבי מזג האוויר - מה אמור להיות שם בחודש דצמבר כי זה הזמן שאני מתכננת לטוס בו. ובכלל, כל מידע נוסף על תאילנד יתקבל בברכה.

sampl45

New member
תשובה

1. כבר היום חלק גדול מהאזורים שנפגעו שוקם.אז אני מניח שבטח גם בעוד חצי שנה המצב יהיה יותר טוב. 2. כסף זה עניין בעייתי זה תלוי ברמת מחיה : אם תטוס אלעל תשלם בין 900-1100 דולר לטיסה. אם תטוס טיסות פנים זה מייקר.לדוגמא טיסה לאיים מבנגקוק עולה 3500 באט ואילו נסיעה באוטובוס נעה בין 250-600 באט. פינוקים עולים כסף ותאמין לי הכסף בורח לך מהידיים כשאתה נהנה. אבל בגדול שווה כל שקל או באט. אז בהערכה גסה ניתן לצפות להוצאה של מ-2500$ ועד- 4000$ כולל טיסה. הכל תלוי בך.ובכיס שלך. רק קח בחשבון שתאילנד זה לא הודו כאן כבר מזמן עברו למאה ה-22 . בהצלחה.

sharpi men

New member
זאת אומרת

20 אלף שקל מספיק לחיות טוב חודשיים בתאילנד ולהתפנק?

למעלה