וגם פה יש מי שיודע לענות
הטרקים של צפון תאילנד הם טרקים לתיירים, לא לתרמילאים. הנפוץ ביותר הוא טרק של יומיים הכולל הליכה בג'ונגל, רכיבה על פיל ושיט ברפסודה מבמבוקים במורד נהר. בפועל מדובר על אטרקציה די טפשית, שאחרי הודו ותאילדנ ויתרתי עליה מראש, ומי ממכרי שכן יצא אליה חזר מאוכזב. אני בטוח שיש מסלולי טרקים אחרים, אבל זה ממש לא הקטע של תאילנד, ועדיף לצאת לטיול של 4 ימים בג'יפ. תכסו יותר נופים, יותר מקומות ויותר תרבויות. זה לא הליכה ברגל ולא משתווה לזה, אבל הסיבוב הזה באמת מיוחד מספיק כדי שתצאו ממנו בהרגשה מעולה. לגבי האיים - אני הכי אהבתי את קופנגן, אבל לא הייתי בכלל בקוסמוי, אז ההמלצה שלי לוקה בחסר. כני המקומות אמורים לספק חיי בטלה ברמה מאוד גבוהה, מסאז'ים עח החוף, שייק פירות מבוקר עד ערב, ארוחות שחיטות, מסיבות כל ערב והכל במחירים נעימים. קוסמוי גדול יותר ויש בו ממש מרכזים עם חנויות, אפשר להשכיר בו אופנועים, יש מלונות גדולים ומפנקים לצד חופים מקסימים עם חושות. קופנגן, וחוף האדרין במיוחד, אי קטן יותר, אין באי כמעט כבישים (יש הרבה שבילים), ובחוף בכלל אין כלי רכב. יש יותר מסיבות בעיקר בלילות של ירח מלא, הכל מרוכז על חוף של 2-3 ק"מ שיש לו שני צדדים - מערבי ומזרחי, ואין יותר חופש ממה שיש לחוף הזה להציע. שיהיה בכיף