תאילנד

karnoska

New member
תאילנד

יש לי שאלה חשובה...באיזה חודשים טוב לטוס לתאילנד? אפריל מאי זה טוב? מה מזג האוויר שם?וכמה זמן באמת צריך כדי למצות את תיאלנד.תודה.

doronimous

New member
סיאם

אני הייתי בינואר - פברואר והיה מזג אויר מעולה כדי לטעום את תאילנד צריך: 1 שבוע בנגקוק 1 שבוע צפון (לא הייתי) 2 שבועות איים לפחות !!

תלוי במה שהבנאדם מחפש,

אבל אני הייתי מקצרת את השהייה בבנקוק... אולי יומיים שלושה, לראות כמה ארמונות ובודהות, אבל לא יותר מזה. אני פשוט לא סבלתי ללכת ברחובות המטונפים, עם מקבצי נדבות שיושבים על המדרכות. עיר לא נעימה בכלל. בצפון שווה להיות כמה שיותר. שוב, תלוי באופי הטיול... יש שם שבטים מאוד מעניינים, ונופים עוצרי נשימה.

בדי

New member
תאילנד

משהו כמו שלושה שבועות אתה חייב פחות מזה עדיף שתדחה למועד אחר שיאפשר לך טיול של מעל שלושה שבועות ועם יש לך יותר הרי זה משובח תתחיל יומיים בנקוק - סיור ארמונות חצי יום קצת רחוב הקוואסן פטפונג רחוב מעניין לראות ומי שרוצה גם יותר מזה אבל לא ממולץ שם (סקס) יש מקומות אחרים למי שמחפש זאת בין היתר ציינה טאון שייט בנהר הצ'ה פרייה קניון טקיו סנטר ומומלץ גם לראות סרט בקולנע VIP נסיעה ברכבת לילה מחלקת שינה לצפון תאילנד צ'אנג מאי ללכת לטאנה ולעשות טרק של שלושה ימים גיפים לקחת טיסה לפוקט או קו סמואי יש פעם היה הבדל בינהם היום הם כבר דומים מאוד ממוסחרים בפוקט יש כל מיני אטרקציות ועם זה בטן גב עדיף קו סמואי ומשם לקפוץ לקו פנגאן פול מון עם אפשר ורוצים כל השנה מתאים לנסוע לתאילנד הייתי בכמה תקופות ותמיד היה אחלה אבל הכל תלוי על טעם וריח אין מה להת...... תפרט יותר ותקבל תשובות מתאימות יותר

אפריל מאי - העונה החמה

עדיף עכשיו... למצות את תאילנד - בלתי אפשרי!!! יש לי שם פז"ם מצטבר [זמני] של חצי שנה וזה לא מספיק.

למעלה