תאילנד

ג י ג י ל

New member
תאילנד

שלום, הזמנתי היום שני כרטיסי טיסה לתאילנד לי ולחברה שלי ליום שני הזה! הבעיה היא שאני לא מוכן לכלום מבחינת לינה, טיסות מה להביא וכו'... אז אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות אני אהיה אסיר תודה.. 1. חיסונים וביטוח רפואי? שווה? 2. איפה לישון? האם לסדר את זה כבר מהארץ ביום ראשון? האם קל למצוא מקום על המקום לישון בו אם נתקעים? 3. טיסות ותחבורה בתוך תאילנד- האם להזמין מראש? האם זול או יקר? 4. תיק- מה להביא? מזוודה או תיק צבא גדול? 5. כמה כסף צריך בערך לשבועיים? 6. צריך ויזה?? תודה!

lior 30 rg

New member
ככה:

1. שאל רופא. 2. אף אחד לא ישן שם ברחוב, מסתדרים. 3. אם אתה לא מתכוון לטוס אין צורך להזמין מראש 4. לא ממש משנה אם כי יותר נוח תיק גב לדעתי. 5. לא כתבת אתרמת החיים שאתה רוצה לחיות בה שם. אי אפשר לתת לך תשובה נורמלית ככה. 6. לא אם יש לך כרטיס חזרה לארץ ואתה שוהה פחות משבועיים

ג י ג י ל

New member
תשובה

אוקיי תודה.. אני כן מתכון לטוס..בכל זאת צריך להזמין מראש? רמת חיים- אין לי בעיה שתהיה נמוכה...בלי מלונות מפוארים וכו'...

sivosh

New member
בנוגע לביטוח רפואי ברור ששווה לעשות

אתה לא יכול לדעת מה יקרה לך, אם תהיה פתאום עם שפעת חום של 40 מעלות/ קלקול קיבה חמור/או חס וחלילה דברים גרועים בהרבה. ביטוח רפואי חובה אבל חובה לעשות!!!!!

למעלה