תאילנד 24.2 עד 24.3

jarol

New member
תאילנד 24.2 עד 24.3

שלום לכולם! למדתי הרבה מהפורום על איך לתכנן את הטיול אבל עדיין כמה שאלות: אני נוחת ב 24.2 מעביר לילה אחד בבנקוק ומשם נוסע כנראה לצפון, 1. יש יעדים מומלצים בצפון (לא טראקים, משהו בקטנה 6 שעות ביום ולחזור לישון באיזה גסט ההוס)? 2. אני חושב לקחת אוטובוס במקום טיסה (תקציב) הבנתי שזה משהו כמו 10 שעות נסיעה, איך האוטובוסים שם, מסוכן? ומה המחיר (בערך) לכרטיס? תודה!

תאילנד .

מבחינת תחבורה ואטובוסים המצב בתאילנד טוב מאוד (בטח שיחסית להודו , לאוס , בורמה וכו') . הכבישים במצב טוב והאוטובוסים נוחים עד מפנקים . מבחינת תוכנית הטיול , אין בעיה לצאת לטיולי יום , אם זמ מבנגקוק , צ'אנג מאי ואף מהאיים , ולחזור כעבור מס' שעות לגסט האוס . טיול מהנה .

jarol

New member
מחיר כרטיס

אחלה, נראה לי שזאת האופצייה שאני אלך עליה, יש לך במקרה מושג מה המחיר לכרטיס?

sampl45

New member
תהיה יותר ממוקד

היכן בצפון? אם באזור צ'יאנג מאי אז יש הרבה באזור שניתן לבקר בגיחות קצרות. כגון דוי סוטפ, כל מיני מפעלים אם זה מעניין אותך. אם אתה עולה צפונה יותר צריך קצת זמן לחרוש ולראות את הפנינים בצפון : מה הונג סונג, פאי , צ'יאנג ראי, מאסאיי ועוד. האוטובוסים די מיושנים והמזגן תמיד על מקסימום, קח איתך לבוש חם. תזמין רק מחברה טובה אל תתפתה למחיר זול. היו הרבה סיפורים על גניבות ושאר רמאויות באוטובוסים.

GAL426

New member
הצפון

יש הרבה מה לעשות בצפון,וכן לא חסר טיולים של יום אחד,לצאת בבוקר ולחזור בערב. בקטנה...... יש את שמורת דוי איטונן וההר הכי גבוה בתאילנד+פגודות המלך, אפשר לנסוע לכפרים של ארוכות הצוואר ארוכות האוזניים ושאר ארוכות:) אפשר לנסוע לאזור משולש הזהב,גבול בורמה לאוס תאילנד+שייט על המקונג אפשר להעביר חצי יום ברכיבה על פילים בנהר,שייט בבמבוק בנהר,וביקור בהר שנקרא דוי סוטפ עם מקדשי הזהב שבפסגתו, אפשר כמובן להעביר יום נחמד בצ'אנג מאי עצמה,ולהתרשם מהמקדשים,שווקים,אוכל,וכו', לגבי אוטובסים,יש מה שנקרא אוטובוס vip וכשמו כן הוא,מושבים מרווחים,כסאות שמתקפלים אחורה שתוכל לישון,טלוויזה,ובד''כ זה אוטובסים של 2 קומות,המחיר הוא בסביבות ה500 בהט (תקנו אותי אם אני טועה) אבל כבר הרבה זמן לא נסעתי,אז אני לא זוכר ת'מחיר,ולא-אין שום סכנה,ולא מסממים אותך,ולא שודדים אותך בדרך. האוטובוס מגיע לצ'אנג מאי בבוקר,וניתן להזמין מכל סוכנות טיולים בבנגקוק, כמובן ישנה גם את האופציה של הרכבת לילה,שכוללת סליפרים(מיטות), קיצור לא חסר, עוד שאלות והערות,כאן,באיימיל,או במסרים פרטיים.

wolf100

New member
אוטובוס

500 באט אתה מתכוון מאנגקוק... יש לך בערך זמנים מגיע בבוקקר רשמת אבל מתי הוא יוצא?

יותר מדויק

האוטובוס עולה בסביבות ה620 באט (לאוטובוס VIP, באוטובוסים יותר זולים אני לא ממליצה לנסוע כי זה קריעת תחת פשוט ככה...) האוטובוסים נוסעים במשך כל הלילה, זאת אומרת עולים בסביבות 6-7 בערב ומגיעים אחרי 12 שעות בבוקר... לא שמעתי על אוטובוס שנוסע בשעות היום רק בשעות הלילה...

רותוש

New member
ממליצה לך לקרוא באתר שלי

בו יש המון מידע על תאילנד מהביקורים שלי שם האתר נמצא בחתימה!

למעלה