תאילנד תאילנד

תאילנד תאילנד ../images/Emo6.gif

קודם כל שלום לכולם :) אני וחברה שלי טסות ב- 20 לחודש לתאילנד (טיול אחרי שנת שירות... לפני צבא:) לתקופה של חודש. קודם כל, רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שטס איתנו באל על בטיסה של ה- 20/11 בערב? דבר שני, בקשר לתאילנד עצמה- כידוע לכולם- מסיבת הפול מון האגדית מתקיימת באי קו-פנגן. בדקנו באינטרנט והמסיבה בתאריך ה- 26 לנוב'. אנחנו מגיעות לבנגקוק ב- 21, ומתכננות לצאת ב- 22 בנסיעת לילה לכיוון קו-פנגן. השאלה שלי, היא: האם כדאי לנו להזמין גסטהאוס באינטרנט? או לחכות שנגיע לבנגקוק ולהזמין משם? אולי אפילו להגיע לקו-פנגן עצמה ולמצוא מקום טוב? התכנון הוא להשאר שם 7 ימים דבר אחרון, ב- 5 בדצמבר חוגגים את יום הולדתו של המלך. אם מישהו יודע פרטים על הפסטיבל או משהו מעניין שקורה באותו היום- שישרשר לפה הודעה אז שיהיה יום טוב ותודה לכולם!

winderon

New member
לעולם אל תזמיני מקום מבלי לראות...

תגיעי לשם בלי לחץ ותמצאי את המקום שהכי מתאים לתקציב שלך ולאופי שלך תגיעי לקו פנגן יש שם גסט האוס אחד שניים או מליון.. יש מזעזעים ויש מפנקים פשוט מגיעים...חברה אחת יושבת עם התיקים במסעדה של הגסט הואס והשניה הולכת ובודקת מקומות יהיה כייף

AdiX

New member
הכי טוב להגיע ואז למצוא מקום

ככה לא תיפלי בפח של סוכני הנסיעות, תראי בדיוק את המקום וגם תשיגי מקום מחיר זול יותר. כשתגיע לבנקוק תתיעצי עם ישראלים שתפגשי שם (בקשר הישראלי או ב green house), הם יתנו את העצות הכי עדכניות.

השאלה אם זה לא לקחת סיכון?

אם אנחנו מגיעות ב- 23/11 בבוקר לקו-פנגן והפול מון ב- 26/11... יש סיכוי שישארו מקומות? ומקומות נורמליים?

AdiX

New member
אני הגעתי באותו יום ומצאתי.

ענייו של מזל, אם יש לכם חברים שנמצאים שם בקשו מהם לשמור לכם מקום.

נשמע קצת לא בטוח כל הסיפור

אני פשוט לא רוצה שנדפק בלי מקום ונצטרך לישון בקו-סמוי. הרעיון הוא להשאר בקו-פנגן שבוע שלם. יהיה בסדר :) בכל אופן, תודה

פסטיבלים ואירועים בתאילנד ../images/Emo6.gif

להלן 2 כתובות שבהם אפשר לקבל מידע לגבי פסטיבלים ואירועים שונים בתאילנד: enjoy yourself

חגיגת יום הולדתו של המלך... ../images/Emo47.gif

למקרה שזה לא יוסיף את הקישור: http://www.thailandgrandfestival.com/festival.asp?festID=258

limorco

New member
טוף הבנתי שיש תחרות מפרשיות ../images/Emo151.gif

חשבתי זה ביג דיל כמו יום המלכה בהולנד, למשל ;)

Silvi k

New member
תראי 4 ימים לפני הפול מון

כבר לא הצלחנו למצוא מקום בטח שלא מקום נורמלי שמעתי שיש מקומות תת רמה פנוים אבל זהו בערך

למעלה