ההמלצה שלי לגבי האיים
10 ימים זה לא מעט. לטעמי האישי זה קצת יותר מידי כדי לשרוץ על חוף אחד. מה שאני הייתי עושה זה נוסעת לאי ממנו אפשר להמשיך לאים אחרים. אני לא מכירה את כל האיים בתאילנד, אפילו לא את כל המתוירים אז ההמלצה שלי מבוססת על אלה שאני מכירה: פוקט, קופיפי, קוסמוי, קופנגן וקוטאו. המחירים שאני אזכיר נכונים ללפני 5 שנים, יכול להיות שהם קצת עלו. אני הייתי בוחרת בכיוון של קוסמוי-קופנגן וקוטאו. הסיבה היא שאתם יכולים בשלושת האיים האלה למצוא גיוון לא רע. בגדול הכל זה ים-קוקוסים-סטלבט, אבל בכל זאת יש הבדלים. קוסמוי הוא אי גדול יחסית עם יותר תחבורה + שדה תעופה. יש בו גם מלונות של ממש חלקם ברמה טובה מאד, חלקם זולים יותר. קופנגן הוא גם גדול באופן יחסי, אבל פחות מקוסמוי. רק חלק אחד שלו מיושב ויש כביש אחד שמחבר את הקצה האחד בו נמצאות המעבורות ועיירה קטנה לקצה השני בו נמצא חוף המסיבות הידוע (הדרין). באמצע יש מגוון גדול של סוגי לינה - מחושות ב 100 באט לאדם ועד בתי נופש ב 400 באט לאדם (יש לי המלצה אם תרצי). למרות מה שבדרך כלל אומרים כאשר מתארים את קופנגן - יש בו הרבה יותר מאשר מסיבות. יש חופים ולגונות שקטות לחלוטין ולא חייבים לשמוע אפילו בדל מוזיקה אם לא רוצים. אם כן רוצים - אחלה מסיבות. קוטאו הוא אי קטן, ללא תחבורה מה שיוצר אוירה מיוחדת. יש בו ריכוז גדול של מועדוני צלילה, אז אם אתם בכיוון הזה או סתם רוצים לשנרקל במים חמימים ושקטים - זה המקום. אופציה אחרת זה לסוע או לטוס לפוקט, שהוא אי גדול עם פחות חופים שקטים ועם חיי לילה לא רעים ומגוון מלונות ממפוארים ועד פשוטים. משם אפשר לשוט לקופיפי שהוא אי קטנטן ומקסים עם אוירה רומנטית. אבל לדעתי 10 ימים לשני האיים האלה זה קצת יותר מידי. איזה כיף לכם שאתם נוסעים. אני גם רוצה...