תאילנד - שבועיים

תאילנד - שבועיים

אשמח למידע: התקופה: משהו כמו סוף אפריל תחילת מאי - מזג האויר? מלונות טובים ומעלה כולל האיים טיסות עלויות לזוג טיסות + לינה + כלכלה תודה מראש

muga

New member
אז ככה

בקשר לעונה - לא העונה הכי מומלצת לצערי. שיא החום בתאילנד, ללא גשמים.אבל - תמיד אפשר לטייל בתאילנד
אם אין אפשרות להקדים או לדחות את הנסיעה - סעו. תהנו בכל מקרה. בקשר למלונות - ממש לא המומחיות שלי, מכיוון שאני שהיתי ברמת תרמילאית. אפשר למצוא המון מלונות בקישור הזה, כולל מחירים. מבחינת מחירים - טיסה עולה בין 700-1000$ לאדם, תלוי בחברה. מחייה ברמה טובה - לא פחות מ500$ לאדם לשבועיים (וזה יחסית צנוע למחייה ברמה טובה). אפשר גם הרבה יותר. תלוי באיזו רמת לינה תשנו, כמה קניות תעשו, והאם תקחו טיסות פנים... טיול נעים

תודה מתוקה. ובעניין החום......

דני סובל סובל מחום..... רק שלא יהרוג אותי על כך, אבל התקופות היחידות שאני יכולה לנסוע זה בין המיצרים או בעומר. איך המזג אויר באיים? וסליחה אם אני נשמעת לגמרי מטומטמת..לא מבינה כלום במזרח. אני מניחה שהמלונות ממוזגים נכון?

muga

New member
באיים חם

בבנקוק יותר חם (ולח). היתרונות באיים - יש ים!! אפשר להתקרר בו. וזה יתרון גדול לדעתי
מזגן - בהחלט, בעיקר במלונות היקרים יותר. אין בעיה למצוא חדרים נפלאים וממוזגים. טמפרטורות ממוצעות באפריל-מאי - בנקוק - 35 מעלות ביום, 25 מעלות בלילה פוקט - 31-33 מעלות ביום, 25 מעלות בלילה

muga

New member
בגלל שאתם טסים רק לשבועיים

אני חושבת שכדאי. כנ"ל לגבי טיסות פנימיות אם אתם מעוניינים. חבל להגיע לשבועיים, ולהתחיל לחפש מלונות. אישית, אני חושבת שיותר משתלם להזמין מלונות דרך אתרי האינטרט (כמו האתר שצרפתי בהודעה הראשונה). לרוב זה יוצא יותר זול מסוכנויות נסיעות בארץ או מהזמנה במקום עצמו. אני הזמנתי להוריי שנה שעברה מלונות בבנקוק, קו-פיפי (לפני הצונאמי..) ובפוקט - הכל דרך האינטרנט, והכל תקתק כמו שצריך. גם טיסות פנימיות הזמנו דרך האינטרנט וזה חסך הרבה טירטורים והסתובביות. בהצלחה!

איוקה

New member
תלוי עם מי את טסה

אם את טסה עם תאי אז אפשר להזמין דרכם את בתי המלון ויש להם מחירים מאד טובים (פחות מבאתרי האינטרנט).

למעלה