תאילנד קוראת לנו....

song4u

New member
תאילנד קוראת לנו....

שלום אנשים חביבים.... ירח דבש בתאילנד...מי לא חלם על זה?? אחרי שקראנו את המאמרים הנפלאים אני חייב להתייעץ עם יודעי דבר... אנחנו נגיע לבנקוק ב22.4 בשעה 12 בצהריים, בתכנון לעלות ישר לצפון לשבוע טרקים ולרדת לאיים... איך עושים את זה? יש למישהו מסלום מועדף? איך מגיעים ישר לצפון בטיסה, להזמין מהארץ, משם במקום? מישהו??? עזרה...

18יעל

New member
מקנאה...

אני חזרתי מתיאלנד לפני פחות מחודש, והינה עצות- למייטב ידעתי... הטיול שלי, היה בתקציב נמוך, אז עליתי לצפון באוטובוס מהקאווסן- 12 שעות- 45 שקל בערך . אבל זה לא נורא כמו שזה נשמע... מצד שני אתם באתם לירח דבש ולא לטיול תרמליאים, ובטח הזמן שלכם גם יקר- אז טיסה היא בסביבות ה- 60 דולר, נראה לי. מומלץ מאוד לזוג בעיני, להגיע גם לפאי, שבצפון תיאלנד-זה 3 שעות מצאנג מאי, ליד הגבול עם בורמה, ישנתי שם ב-20 ש"ח לילה, בחדר זוגי מעץ, עם מקלחת מדהימה, והכל ממש- אידאלי לזוג מאוהב. הכל נורא רומנטי שם. יש שם נהר, ומעינות חמים, ונוף מדהים, אפשר להשכיר אופנוע, וללכת לאיבוד בנופים. לכמה זמן אתם טסים? מצאנג מאי- יש טיסה ישירה לאיים בדרום תאילנד, בלי נחיתה בבנקוק. וכמובן יש גם רכבת, עם סליפרים.

song4u

New member
תודה רבה, ולמה לקנא....

זה גם יגיע אלייך ובטוח שתהיי שם עם אהוב ליבך מתישהוא בעתיד... ולעיניינו, לא יודע איך להזמין טיסה לצ'אנג מאי, אני מניח שנגיע לשם וישר נתאפס על איזה טיול לכמה ימים? אבל השאלה החשובה היא, איך להזמין טיסות פנים מהארץ ולאן כדאי???

assael10

New member
תבדקו את האופציה המקבילה לVUSA

כמו שבארצות הברית ניתן לקנות חבילה של טיסות פנים במחיר מוזל יש גם כזאת בארץ לגבי תאילנד, 4 טיסות במחיר של כ 200 דולר, די זול, אפשר לטוס לת'אנג מאי, טיול ג'יפים זה לא ממש משנה אם תעשו עם טאנא או אודי או כל חברה אחרת, מדובר על שלושה ימים של נהיגה, שימו לב שמאד מאד מתחמם עכשיו בתאילנד. טיסה ישירות לפוקט, משם טיסה לקוסמוי ומשם טיסה לבנגקוק וסיימתם את הסיפור. שימו לב שבקוסמוי יקחו ממכם עוד 400 באט מס נמל מאחר ומדובר בנמל פרטי, ביציאה מתאילנד כ 500 באט שלא כלולים בכרטיס הטיסה לטיסות בינלאומיות, לא לפרוט כספים בשדות התעופה בארץ או בתאילנד, אפשרי רק20-30 דולר עד שמגיעים לחלפנים ברחוב או לבנק, ההפרש יכול להיות די רציני.

song4u

New member
רגע רגע...

לפרוט כסף שם ברחוב??? או בארץ? זה לא מסוכן קצת? ואיפה?

muga

New member
ברחוב..

הכוונה היא אצל חלפני כספים. יש כל מני "דוכנים" מורשים ששם מחליפים את הכסף... לא פיזית בסמטא אפלה..

muga

New member
אותו דבר

אפשר להחליף כסף אצל חלפני כספים, בבנקים, בגסט האוסים/מלונות... ממש לא בעיה. תמצאו בכל מקום.

siniver

New member
המלצות

מניסיון של 3 טיולים לתאילנד הנה מסקנותי: א.לנחות בבנקוק. מכיוון שהטיסה ארוכה ישנם כמה אפשרויות: לנחות בשדה - לעבור לשדה של הטיסות פנים נמצא בסמוך לשדה התעופה של הטיסות חוץ,לעלות על המטוס לצפון. ב.לאחר הנחיתה להעביר יום /יומיים בעיר ואז לעלות לצפון. אני לקחתי את אשתי לירח דבש בתאילנד לקחנו טיסות (ווזה) של חברת תאי. 200$ ל- 4 טיסות.לקנות בארץ ,לקבוע תאריכים מדוייקים. זה חוסך המון זמן בנסיעות .בנוסך ירח דבש תפנקו את עצמכם. הטיסה צריכה להיות מבנקוק או לצאנג מאי או לצאנג ראי. בדר"כ לצאנג ראי באים לפרק זמן של יומיים -טיול יום :למשולש הזהב,הגבול עם בורמה וכ"ו. המעבר בין צאנג מאי לצאנג ראי עדיף לעשות באוטובוס. לצאנג מאי באים ל4-5 ימים- טיול ג'פים 3 ימים,סיבוב יום בעיר (מפעלים,קרטינג וכ"ו). ויום טיול מאורגן נוסף שכולל רכיבה על פילים רפטינג על במבוק,ביקור בשבטים. לאחר שבוע בצפון יוצאים מאחד הערים לכיוון האיים. כאן יש בעיה חברת תאי טסים לפוקט ואז אפשר לנסוע לקו פיפי,קראבי. או לטוס לסורטני ומשם לקחת הפלגה לכיוון קופאנגן ,קוסמוי קוטאו לבחירתכם.(תאי לא טסים ישירות לקוסמוי,או קופנאגן) בסיום החופשה באיים לחזור לבנקוק למספר ימים . זהו תהנו תנצלו כל רגע מפני שבסוף תמיד צריף לחזור

song4u

New member
תודה תודה תודה...

אם יש לך עוד המלצות נשמח.... במייל או במסנג'ר... ושוב המון תודה....

למעלה