תאילנד פעם שנייה

שלומיי16

New member
תאילנד פעם שנייה

אני מתכנן נסיעה לתאילנד ,התאריך עדין לא סגור (כניראה באיזור מאי יוני) היעדים ככל הניראה פוקט וקוסמוי , בפעם הראשונה בתאילנד זה היה טיול שכל מספר ימים עד שממש השתקעתי והתאהבתי במקום הייתי צריך לארוז מזוודות כדי להספיק את היעד הבא. והפעם אני מתכנן נסיעה למשך זמן של חודשיים בערך, המטרה פשוט לחיות במקום ופחות אווירה של טיול ,לנוח ולהתנתק מהארץ. השאלה שלי היא האם יש למשהו הצעה בשבילי כיצד להתארגן על מלון \ בית דירות "יוקרתי" כזה שאפשר לסגור איתו על מחיר טוב לשהות ארוכה, שמעתי שיש מקומות שאפילו מאפשרים שהות על בסיס חודשי וזה יוצא ממש זול. דבר שני מה קורה בתאילנד מבחינת מחירים ומזג אוויר בחודשים מאי ויוני ? תודה.

תאילנד

רוב רובם של הזרים אשר גרים בתאילנד לתקופות ארוכות שוכרים חדרים במה שנקרא Condominium מדובר בד''כ בחדר/חדר וחצי (יש גם גדולים יותר כמובן) בבנייני דירות שמגיע עם ריהוט מלא ובמידה ומדובר במקום סביר פלוס זה כולל גם שירותי ניקיון,שמירה וכ'ו, פשוט תריץ חיפוש קצר בגוגל ותמצא מלא אפשרויות. המחירים משתנים מאזור לאזור ובהתאם לרמת הדירה, אני מאמין שחדר טוב בפוקט וקוסומי מתחיל ב400 דולר לחודש. מאי יוני אלו חודשים הפכפכים מבחינת מזג אויר אך סביר מאוד להניח שיהיה חם עם גשם מדי פעם, לא משהו שאמור להפריע למי שבא ל"גור" ולא לטייל.

שלומיי16

New member
תודה , ושאלה אחרונה

האם הדירות האלו להשכרה נמצאות גם קרוב לאיזורים מרכזיים כגון הפטונג בפוקט או שדרות הצ'ווינג בקו סמוי..?

שלומיי16

New member
שאני אומר קרוב אני מתכוון למחרק הליכה

ככה שלא צריך להסתבך עם מוניות או קטנועים

שלומיי16

New member
כן אני מתכנן ליוני שזה עוד 5 חודשים

כי אני נוסע בתחילת מאי. ומה איכפת לך בכלל אדון טכנאי קרמר ? זאת הפעם השנייה שאתה נכנס לי לחיים בהערות מעצבנות, ובכל פורום אתה מעורב , אז עדיף שתתעסק בחיים שלך אם אין לך הערות רלוונטיות להודעה. ורק לידיעתך , מזג האוויר והמחירים מאוד משתנים שמדובר בתאילנד , ויש גם את נושא העבודה , ככה שכן צריך לתכנן וגם להזמין כרטיס טיסה כמה חודשים לפני ,אם רוצים דיל טוב. עכשיו אתה רגוע?

לא רגועה כי אתה כותב

"מזג האויר והמחירים מאוד משתנים בתיילנד " אם הכול מישתנה איך תדע מה יקרה במאי אולי המחיר ירד אולי עוד הצפות . אולי תהייה מלחמה עם החיזבלה . ואז ירד לטימיון כול הכסף שהישקעתה . אבל אני לא מחזיק אותך בידים . אתה ילד גדול תעשה כרצונך . בהצלחה

יש בכל מקום

יש דירות בכל מקום בתאילנד,כולל בפטונג או בצ'אונג, לאן שלא תלך-גם במקומות הנטושים ביותר,תמיד תמצא איזה קונדו להשכרה,זה הדבר האחרון שחסר בתאילנד

למעלה