תאילנד-פלאפון

מתוקק

New member
תאילנד-פלאפון

שלום, דבר ראשון אחלה פורום,עוזר הרבה ובין הטובים,והאמינות פה ראשונה.. עכשיו.. אני רוצה אילו רשתות תקשורת-מבחינת פלאפונים יש בתאילנד,אילו תדרים יש.. חח בקיצור יש לי נוקיה N95 8GB (כן אני יודע קצת ישן-אבל אוהב אותו) האם אני אוכל להסתדר איתו שם?הוא תופס?

prizman

New member
אין שום בעיה.

התדרים לא אמורים לעניין אותך. תדאג לפתוח את הטלפון לכל סים כבר בישראל, חייבים לבצע את זה חינם בחברה הסלולרית שלך וקנה סים מקומי בתאילנד. עקרונית יש שלוש חברות סלולר מרכזיות. עם TRUE יהיה לך זול יותר כנראה להתקשר לישראל אבל איכות הקו לא משהו, עם 12CALL יהיה מעט יקר יותר אבל הקליטה טובה יותר. DTAC היכן שהוא באמצע.

שלומיי16

New member
אני דיברתי שעות עם TRUE מכמה איזורים בתאילנד

שמעתי ממש ברור כאילו אני מדבר בארץ . אם אני לא טועה זה היה גם ממש זול להתקשר לקווי בארץ יותר מלהתקשר מפלאפון לפאלפון בישראל (זה היה ממש מצחיק). תהנה

אני דיברתי שבועיים עם ישראל ב70 שקל

ללא הפסקה ועוד נישאר לי 20 שקל לשנה הבא .אבל צריך טלפון נוסף מישראל . לשעת חרום. לדרך. ולקבל SMS תתיקשר הבייתה

prizman

New member
כשהיית בתאילנד המחיר הזול ביותר היה

4 באט לדקה כך שב 70 ש"ח יכולת להתקשר במצטבר כשעתיים וחצי מקסימום, לא שבועיים ללא הפסקה. רוב הסיכוים גם שלא נשארו לך 20 ש"ח לשנה הבאה, לסים יש פג תוקף לאחר תקופה של חוסר שימוש של בין שלושה חודשים לשנה בכפוף לכל מיני תנאים.

קונלין

New member
עם סים של True עולה 1.5 באהט לדקה לטלפון קווי

יש שתי קידומות שאפשר לבחור ביניהן. 006 שעולה 4 באהט לקווי או לנייד והאיכות אמורה להיות טובה יותר, או 00600 שעולה 1.5 באהט לקווי ו- 4 לנייד.

prizman

New member
האמת ששכחתי לגמרי

שיש עוד אנשים שמשתמשים בטלפון קווי.

מר prizman מובן שלא דיברתי ללא הפסקה

קניתי סים ב700באט בשדה התעופה . הייתי שבועיים בתיילנד . דיברתי כול יום עם לקוחות והמשפחה . לפלא פון שלמתי מעל 2000 ש"ח שנה קודמת . ונישאר לי 20 באט . בפעם הבא ניקנה סים חדש

prizman

New member
זה בסדר, סתם צחקתי.

וברור שצריך להשתמש בסים מקומי, לא רק בתאילנד אגב. מה שחברות התקשורת בישראל זה ממש שוד.

אני לא רציתי להסחב עם הנייד

מבחינתי בטיול ,נייד זה תיק מה שעשיתי זה קניתי שיחות בסקייפ בסיבות ה 10-15 יורו לא כל כך זוכר ומכל מקום שבו ניתן לגלוש דברתי עם הבית. אם אני זוכר נכון המחיר לטלפון קוי עלה לי 7 אגורות לדקה ולנייד 50 האיכות הייתה מ-ע-ו-ל-ה.

prizman

New member
יש לי מנוי קבוע בסקייפ,

מהסוג שנטען מחדש בכסף כשסכום הקרדיט עומד להיגמר. משתמש בו על בסיס יומיומי. המחירים כיום מתאילנד לישראל הם 2.3 סנט לטלפון נייח ו 13.8 סנט לנייד. זה לא מאוד זול. ברוב המקרים האיכות אכן טובה. היתרון הגדול כמובן הוא האפשרות להתקשר ממחשב למחשב שזה חינם.

prizman

New member
בעיה מוכרת מההורים שלי

דגנית

New member
ועוד אפשרות, נוחה למי שמסתובב עם מחשב נייד

אבל גם למי שלא - לרוב ספקי האינטרנט יש טלפון אינטרנט, שעולה 10 שקלים לחודש.. את התוכנה מורידים במחשב, ואפשר להתקשר במחירים של הארץ. (יש היום כל מיני תוכניות של דקות + עלות קוו) שווה לבדוק.

prizman

New member
עברתי על האתר.

לפי התשובה הזו שלהם "מהו מחיר שיחה לישראל מחו"ל? עלויות שיחה לישראל מחו"ל תלויות ביעד ממנו אתה מחייג ובפתרון החיוג בו תבחר. על מנת לבחור את הפתרון המתאים ביותר עבורך חייג לטלפון 1-800-014-014 או 014* מהנייד." נראה שהמחיר הוא ממש לא כמו בשיחה מקומית בישראל. אפשר להתקשר למספרי הטלפון הרשומים ולברר.

דגנית

New member
יש שם שני דברים שונים -

יש עלות לשיחות חו"ל - לא בדקתי את הנושא, ויש את הקו האינטרנטי - כיום בבית אני מחוברת לקו אינטרנטי, יש לי טלפון ביתי (במקום בזק, יש לי בזקבינלאומי, ואני יודעת שיש את אותו הרעיון גם בספקיות אינטרנט אחרות - העלות של הקו הזה היא בסביבות 10 שקלים לחודש, ועלות שיחה היא לפי מבצע...) אם טסים לחו"ל אפשר להוריד את התוכנה של הסופטפון למחשב, ולחייג ממנו - כאשר בקיץ הסבירו לי שהעלות היא עלות של שיחה מקומית, כי אני מחוברת לקו שלהם... במקום לחייג דרך הבית, אני מחייגת דרך התוכנה-והמחשב בכל מקום בעולם, לא טסתי עם מחשב, ולכן לא בדקתי את הנושא. העלתי את זה כאפשרות ששווה לבחון, כי אני לא הכרתי את האפשרות הזו לפני שטסתי. בסופו של דבר - בהודו היה לי מאוד נוח לרכוש סים מקומי, ולהשתמש בו. העלות היתה 10 רופי לדקת שיחה לארץ, 1 רופי לשיחה מקומית, וזה במקום 12 שקלים לדקה כשהתקשרו אליי מהארץ......

למעלה