פוקט
אנחנו היינו בתאילנד עם שתי בנות (שנתיים וחצי, 4 חודשים) היינו גם בצפון והיה מדהים! באיים היינו בפוקט במקום מ-ד-ה-י-ם שאני לא זוכרת את שמו אבל קל למצוא אותו או דומים לו אני אסביר איך. (צרפתי מפה) הצד המערבי של פוקט הוא פחות תירותי - יש שם פחות חופים וזה יותר צוק. (ולשם אל תסעו...) בצד המזרחי יש חופים עמוסים מאוד בתיירים צעירים, אבל אם אתם עם רכב ששכרתם אתם הרבה יותר ניידים ויכולים לצאת מהאזורים העמוסים למקומות הרבה יותר נעימים אבל שתיהיה לכם את האפשרות להצטרף מתי שבא לכם אל ההמולה. (לא יודעת מה איתכם, אני לא יכולה שבועיים וחצי ממש לא לראות אנשים... בטח לא עם ילדים קטנים) ככה יש חופשה רומנטית שקטה אבל מרחק 10 דקות יש חיים בכל אופן, אחרי פאטונג (תראו במפה) - עיירת נופש עמוסה מאוד, ממשיכים על הכביש הצמוד לחוף (שכמו שאתם רואים במפה הוא גם ביחיד... כך שלא נראה לי שתתבלבלו
) ושם יש "צימרים" מהממים. תעצרו ליד כמה ותבדקו אותם. אנחנו מצאנו ככה את המקום המדהים עלי אדמות. כמה צימרים שמקיפים בריכה ענקית ופרטית שלנו. הכל תלוי בכם - האם אתם אוהבים צמוד לים, או מעדיפים גם בריכה, אוהבים את ההמולה של כל התיירים (נא לזכור, זו המולה מקסימה, מלאת שווקים וחיי לילה. זוהי תאילנד) או שקט ורומנטיקה. בפוקט יש המון מה לעשות חוץ מזה, אנחנו הלכנו עם הילדים להופעה שנקראת פנטזיה. יקר אבל זו אולי ההופעה היפה שראיתי בחיי. שלחנו גם חברים והם מאוד נהנו. וכן אפשר לעלות חזרה ליבשת (כמו שאתם רואים במפה פוקט מחוברת ליבשת בצפון עם גשר) ושם אפשר לשכור סירה לאיים של ג'ימס בונד. הילדים מאוד נהנו. הנוף מדהים. אם תפנו בפרטי אולי אוכל לעזור לכם עוד קצת לגבי ילדים. תהנו! תאילנד היא המקום המדהים בעולם (ואנחנו מטיילים המון
)