תאילנד-עזרה

מתוקק

New member
תאילנד-עזרה

שלום,אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ואם לא תכוונו אותי.. אז ככה,אני ועוד חבר(22 וחצי) טסים לתאילנד לטיול של אחרי צבא(קצת באיחור)באזור ינואר-אמצע למשך חודש. חשבנו להיות בצ'אנג מאי ,פוקט והאיים,בנקוק ופטיה. השאלה שלי היא באיזה סדר כדי לעשות את זה,סת'ומרת הבנתי שיש טיסות פנים שצריך לקחת בכל מיני מקומות,ואנחנו לא רוצים שיצא מצב שנעבור פעמיים באותו מקום,מה גם מבחינת הקניות להשאיר לסוף-איזה מקום. ובאילו מקומות מומלץ לבקר בכל עיר-כפר ואילו אטרקציות יש שם, ומקומות חשובים שכדי ודברים חשובים שצריכים לדעת,כמו מלונות זולים וקורובים למקומות בילוי..,מקומות עם אוכל כשר,ממה להיזהר, דרכי תחבורה וכו'.. אודה לכל מי שינסה לעזור ואפילו אם זה משהו קטן..

jeshu

New member
יש הרבה דרכי התניידות בתאילנד ממש לא חייבים טיסות. יש אוטובוסים, רכבות ועוד. ישנם גם עוד ערים מעניינות כגון איותיה וסוקותאי. אוכל כשר אין שם ממש וחבל לסחוב מטען תרבותי כבד מהבית. תאכלו כשר בישראל, תעשות פשרות בתאילנד - אין בעיה להמנע מחזיר ופירות ים - את כל התבשילים במטבח התאי כמעט אפשר לבשל על בסיס עוף, בקר ודגים.

מתוקק

New member
תודה רבה

לוקח הכל לתשומת ליבי..באמת ד"א עדיף לקח לנסיעה תרמיל כזה ענק ..-אתם יודעים למה אני מתכוון(מקווה) או מזוודה.. יש לי תחושה שתבחר ואת הראשון ולכן אומר,ואם אין לי תרמיל כזה ,אז כדי להסחב עם מזוודה ישנה ובתאילנד ניתן למצוא משהו..? תודה

jeshu

New member
אם אתה לא מתכוון להסתובב עם התיק על הגב בשמורות טבע, אז גם התיק מהצבא בסדר - רק בלי מחסניות וכדורים כמו מישהי אחרת ששמענו פה עליה השבוע.

ilanitroz

New member
חייבת לתקן לגבי האוכל..

הייתי עד שבוע שעבר בתאילנד ויש לך בית חבד שניתן להשיג בו אוכל כשר.. יש לך בקוסמוי בנגקוק פוקט וצנג מאי.. מבנגקוק עושים משלוחים וגם יש להם מוצרי בסיס שאתה יכול לקנות.. ובסופרים גדולים יש לך ירקות... אז אפשר להסתדר....

jeshu

New member
אבל למה לטרוח לסוע לתאילנד? אפשר לאכול אוכל כשר, כך שמעתי, בת"א ואם זה גם נעשה קשה בימינו אז אפשר במקום לסוע לתיאלנד לסוע לירושלים (גם שדם בטח יש בית חב"ד). ירקות ופירות יש בתאילנד בכל שוק וכאלה יש על כל צעד ושעל.

למעלה