תאילנד ואופנועים?

natibar

New member
תאילנד ואופנועים?

שאלה לתיירים שביניכם, אני טס לתיאלנד ורציתי לדעת אם יש שם איפה להשכיר אופנועים, משהו שגם יסחוב בהרכבה? אני בעיקרון הולך להיות בצפון באיים וקצת בבנגקוק איפה כדאי להשכיר ולטייל ואיפה לא? חנויות ציוד? יש משהו בתיאלנד? איך המחירים? אגב, אני עם רשיון בלתי מוגבל. תודה, נתי.

rcarbone

New member
איפה שלא תלך בתאילנד אתה יכול להשכיר

מקטנועי 125 (שדרך אגב פשוט סוסי עבודה) ועד R1000 R1 וכל החבורה הכל עניין של תקציב מה שכן אם אתה רוצה אופנוע כבד, הם מתעקשים להשאיר תדרכון אצלם, כי הם למודי ניסיון מישראלים, צריך להתמקח ולהכין צילומים של הדרכון ולנסות לשכנע אותם לשמור צילום ולא תדרכון המקורי. יהיו כאלה שלא יסכימו אבל תמיד אפשר למצוא כאלה שיתפשרו. לגבי בנגקוק לא יצא לי שם להשכיר אבל לא חושב שהייתי רוצה להשכיר שם, הכבישים שם זה מלחמה במיוחד עם כל הטוקטוקים שטסים בלי אלוהים. באיים אין שום בעיה להשכיר וגם בצפון תאילנד אין שום בעיה להשכיר תהנה ותפניק בתמונות שאתה חוזר

tomergg

New member
רכבתי רבות בתאילנד, בעיר ומחוצה לה.

אני ממליץ לך לרכוש קטנוע 125 חצי אוטומטי. זה מה שיש לכולם ועם זה הכי קל להסתדר. אתה לא מושך מבטים, אתה נוסע בקצב התנועה והכי חשוב נמענע מפיתויים. לא הייתי רוצה לבדוק איך נראה בית חולים תאילנדי. אם אתה מתכנן להביא ציוד מלא מהארץ ולעשות טיול רציני, זה כבר סיפור אחר. אם אתה לוקח אופנוע לכמה ימים, יעשו לך הנחה. בצפון הרבה יותר זול מבדרום, הנופים יותר יפים ויותר כף לרכב. בדרום יש כוסיות בביקיני (וגם בלי).

rcarbone

New member
שוב מצטרף להמלצה על ה- 125

הוא נראה קטן אבל זה וואחד סוס עבודה. עשיתי עם אחד כזה את כל צפון תאילנד בהרכבה ו- 2 תיקים ששקלו כמו הבחורה מאחורה והוא לא הניד עפעף. וצודק תומר, ככה אתה לא מושך שום תשומת לב מיוחדת והכי חשוב לא מתפתה לעשות שטויות

tomergg

New member
כנ"ל בהרכבה, כולל שוטטות בעיר...

לא הרבה יותר גרוע מת"א.

תומRיקו

New member
גם אני מצטרף להמלצה |ג.יפית|

אין צורך לשכור אופנוע כבד,מספיק שתיפול על תאילנדי שאיזה ישראלי עשה לו אבל יומיים לפניך ואתה תקלל את היום שהצונאמי לא מחק את כל תאילנד. לא מתעסקים איתם בדברים האלו,קח 125 חצי אוטומוט כמו שכבר ציינו ותהנה הרבה יותר! מי שהיה ומכיר את היציאה/כניסה מהד-רין בקופנגן
שוות ערך לסדום ערד פה
אין יום נראה לי שאיזה קטנוע של מוצא את עצמו עף לשוליים או מתהפך אחורנית... ורק אתה חושב לעצמך...."לא זה לא יקרה..." אממ...

תומRיקו

New member
תמיד צריך לתת פול גז בירידה...

שבעליה לא תהיה אתה זה שסוחב את הטוסטוס

iec

New member
עזוב אותך מכל מה שאמרו לך...../images/Emo91.gif

קח אותי איתך!!!

yogever777

New member
ממליץ בחום על 125

אין מה לעשות עם הכבישים של תאילנד עם אופנוע יותר כבד,יותר מזה מסוכן לנסוע עם אופנועים שם,אנחנו השכרנו בכל אי שהיינו 125 וזה היה מעולה והיינו כולנו בהרכבה עם בחורות וזה היה פשוט טוב,(אני ינסה לעלות גם סרט) פשוט מדהים עשינו הקפה של כל אי שהיינו בו פשוט שווה ולא לפספס!!!

natibar

New member
תודה רבה!

דווקא חשבתי על כלי כלשהו עם יכולת שבילים בסיסים וככה לראות קצת מקומות שונים ומיוחדים יותר לוותר?

למעלה