תאילנד באוגוסט

תאילנד באוגוסט

היי לכולם,
אני טסה באוגוסט לשבועיים לתאילנד (פעם ראשונה שאני טסה למדינה שהיא לא באירופה) ויש לי כמה שאלות:
1) יש צורך בכדורים נגד מלריה? הייתי שבוע שעבר במרפאת מטיילים והרופא אמר לי שאין מלריה בתאילנד.. אבל קראתי בכל מיני אתרים באינטרנט שיש מלריה..
2) אוכל ומים- איך להימנע כמה שיותר מלקבל כל מיני מחלות לא נעימות? אמרו לי לא להשתמש במי ברז גם כשמצחצחים שיניים.. אבל נניח במלון שחותכים ירקות, מן הסתם שוטפים אותם במים אז זה לא מסוכן? ועוד שאלה אם יש לי פצע פתוח ואני מתקלחת אז לא יכול לגרם לי נזק מהמים?
3) יש בסופרים בתאילנד לחמניות ובגטים כמו בארץ ובאירופה או שזה פחות נפוץ?
4) יתושים- מה הדוחה יתושים הכי מומלץ?
5) במידה וחס וחלילה קורה משהו, איך בתי החולים בתאילנד?
6) איך לא מתחרפנים ולא מקבלים קרישי דם בטיסה כ"כ ארוכה?

אם זה משנה, אז אני טסה בטיול מאורגן
סורי על החפירה.. אני קצת היפוכונדרית וחוששת.
יום טוב :)

sani48

New member
לגבי מלריה

ותכשירים נגד יתושים,תקראי בשרשור הזה שידידי AG רשם בזמנו בפורום למטייל-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1060196/start-0/
אין בעיה לצחצח שיניים עם מי ברז,כנל גם לגבי שטיפת ירקות/פירות,על תיהי סתם בסרטים חח,לגבי האוכל,תקפידי לאכול במקומות שניראים לך נקיים,ושיש בהם הרבה לקוחות,אם יש לך בעיה עם חריף,תבקשי תמיד שלא ישימו לך צ'ילי,יש בגטים ולחמניות בתאילנד,אבל לא ברמה של הארץ,בכלל המוצרי מאפה בתאילנד יחסית לארץ לא איזה משהו מיוחד,תהני מהמאכלים המקומים,שתרגישי קצת את תאילנד(בטיול מאורגן קצת קשה באמת להרגיש את תאילנד),לגבי הבתי חולים,יש פה בתי חולים פרטים מצוינים,אבל הם יקרים מאוד(אלה כן יש לך ביטוח בריאות שמגבה אותך בעיניין,ואז את מסודרת),לגבי הטיסה,תשתדלי להגיע עייפה לטיסה,ותישני כמה שיותר שם, בשאר הזמן שימי אוזניות,שמעי קצת מוזיקה,ותחשבי על כל הדברים המפחידים שיכולים לקרות לך בתאילנד,זה יעסיק אותך הרבה חח,תעשי חיים משוגעים

גליה12

New member
תאילנד

קודם כל בטיסה תקפידי להניע את הידים והרגלים- לא צריך לקום, אפשר סתם כאילו לדרוך במקום.
דוחה יתושים יש שם בזול, (ובוודאי מתאים ליתושים שלהם), אל אם את רוצה- סנו די עושה את המלאכה.
לא אהבתי את המאפים בתאילנד- אבל יש... וכמו שאמרו, להכנס לאוירה צריך לאכול אוכל מקומי
לגבי בית חולים- למעשי אין לי נסיון- אבל עצה שלי אל חסכי בבטוח.

לגבי פחד מאוכל- כל איד והרגישויות שלו- ככל שהייתי יותר בתאילנד... עשיתי לעצמי הנחות, אבל זו לא עצה ממני אליך-

והעיקר- תהני

למעלה