תאילנדדד תאילנדדד.....

JOYE האחת

New member
תאילנדדד תאילנדדד.....

יש לי כמה שאלות ואשמח אם תעזרו לי... אני ועוד 2 חברות טסות חודש הבא לחודש ימים לתאילנד... השאלות שלי הם כאלה... 1.כמה חיסונים צריך לעשות והאם זה הכרחי? 2.לגבי הכסף...אך זה הולך?לוקחים את כל המזומנים(וזה הרבה)או שמוצאים ויזה בנלאומית?והשאלה אם מוציאים לכולם? 3.על איזה מקומות אתם ממליצים לא לוותר???ועל איזה בדיוק ההפך?מומלץ לא להתקרב... תודה ענקיתתתת מראששששש

billc

New member
אני חושב שיש פורומים יותר מתאימים

מאשר זה בכל זאת ה 2 סנט שלי 1. לגבי חיסונים תבררי אולי במטייל איזה חיסונים את צריכה? האם זה חובה? אם תשתי מים מינרלים ותצחצי עם מים מינרלים כנראה שלא, אבל למה לקחת סיכונים 2. אני מציע לכן לקחת סכום כסף מסוים (ולא הכל במכה אחת), ומידי פעם עם ויזה להוציא כסף מהכספומט, לפי מה שאני זוכר יש בעיה להמיר חזרה כסף מבאט לדולר, ולכן השאיפה שלכם לא להתקע עם כסף מקומי 3. אני מניח שדברים משתנים, אני הייתי שם לפני הרבה שנים אז נתחיל מהסוף יש את האיים, שזה חובה, רצוי לעשות כמה איים ועד אחד שאני לא זוכר, אבל דברים משתנים אני מציע להתחיל באי קצת "מיושב" זאת אומרת הרבה אנשים, הרבה בתי מסחר, ואז לעבור לכמה איים בודדים ושקטים יותר את האיים הייתי משאיר לסוף הטיול, בגלל שאחרי שעושים אי, קשה לעשות דברים אחרים מבחינת מנטלית אז נחיתה קלה בבנקוק, מקסימום יומיים, טיסה לצפון לעשות טראק של 3 ימים בג'ונגלים בקבוצה (הרבה תיירים עושים את זה) לאחר מכן לעשות כמה איים , ולהשאיר יומיים לסוף לבנקוק שוב, לקניות ולשטויות

JOYE האחת

New member
תודה רבה.....על התשובות

אם אתה אומר פורום אחר אז נחפש אחר...תודהההה

למעלה