תאטרון צבאי...

תאטרון צבאי...

אני כבר עברתי צו ראשון ואני רוצה לקבל זימונים לתאטרון צבאי.. מישהו אולי יודע מה אני צריכה לעשות...? ואם זה קשה להתקבל לשם..?

אז ככה

בעיקרון כדי שישלחו לך זימון את צריכה לעשות אחד מהדברים הבאים: להגיד בצו הראשון שאת מעוניית להתעסק בתחום הזה בצה"ל, או לשלוח פקס ללשכת הגיוס ובו לבקש זימון לאודישנים. ודי קשה להתקבל. בעיקר בגלל הפרוטקציות. בכל אופן, אני לא ממליץ ללכת לתאטרון צה"ל מכיוון שלאחרונה (4 שנים אחרונות) מבצעים קיצוצים וסוגרים חלקים ממנו. לרוב, את מי שנמצא בקבוצה שסוגרים פשוט זורקים לאיפה שחסרים אנשים (חי"ר, פקידות, אפסנאו וכו') יש לי מספר חברים שעברו את זה. לא ממליץ.

אההה

אז אתה ממליץ לי גם לא לנסות לגשת למבחנים ולנסות ללכת למשהו אחר שיהייה יותר טוב בשבילי..? העניין שאין לי מושג מה לעשות בצבא ופשוט חשבתי להמשיך בתחום שאני מאוד אוהבת וזה משחק.. יש אולי עוד מקומות בצבא שעוסקים במשחק..? אני יודעת שיש להקה צבאית אבל אני לא חושבת שאני שרה מספיק טוב כדי להתקבל לשם.. וגם הבנתי שגם שם לא חסר פרוטקציות...

תיאטרון צבאי

אין עוד מקומות בצבא שעוסקים במשחק. שני גופי הבידור הנוספים של צה"ל הם הלהקות הצבאיות (חיל החינוך וחילות שונים) ותזמורת צה"ל (החיל הכללי). בלי קשר לפרוטקציות, הבחינות עצמן קשות, מורכבות וכוללות הרבה שלבים. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות אליי בפרטי.

למעלה