תאחלו לנו בהצלחה..

תומרותם

New member
תאחלו לנו בהצלחה..

אתמול עשיתי לרותם המתוקונת בדיקת דם... יש חשש לשעלת (עוד לא קיבלה את החיסון השני של 4 חודשים), וגם פתאום רואים בעיה עם תפקודי כבד. יש לי מחר תור אצל פרופ' המתמחה בתינוקות. מקווה שהוא רק יגיד שהכל בסדר... היא גם לא כל כך עלתה במשקל (רק 400 גר' ב-5 שבועות), מה שעוד יותר מחשיד/מחשיש. אז מחזיקים אצבעות

אמאלהילה מאחלים לכם בהצלחה

מחזיקים אצבעות ותעדכני אותנו מה קורה עם רותם בהצלחה

sagitlaleche

New member
בדיקת דם ושעלת ../images/Emo20.gif

מקווה שהכל יסתדר בסוף. תזכרי ששעלת, למרות שאנחנו לא מכירים אותה כיום, הינה מחלת ילדות שרוב הילדים עוברים אותה ללא סיבוכים, גם בימינו, ופשוט צריך להקפיד ולהיות עם יד על הדופק. מחזיקה אצבעות!

mornor

New member
../images/Emo24.gifגם אני מחזיקה אצבעות

ותעדכני אותנו כמה שיותר מהר!!!

תומרותם

New member
הכל בסדר !! ../images/Emo127.gif

הרופא אמר שהערכים תקינים לתינוקת בגיל כזה. וגם שהשיעול כנראה יעבור בעוד שבוע-שבועיים, כנראה שיעול של "אחרי" מחלה. יש היום המון וירוסים שיכולים היו לגרום לזה, ובכל מקרה נראה לו שהיא אחרי. ולגבי השעלת - גם אם בעוד שבועיים נראה שאכן היה שעלת, כבר אין ממש מה לעשות כי היא כבר עברה. זה יותר בשביל לדעת מה היה. אז תודה לכולכן על תשומת הלב
חשבתי על זה אתמול, שאיזה מזל שאני מניקה - אם לא אז בטח היה לי מה-זה-פחד שאולי זה בגלל האוכל...

תומרותם שלום

שמחתי לקרוא שהכל בסדר. לידיעתך, ההנקה גורמת המון לתינוקות שלנו. כל מי ששואל אותי האם אני מניקה התשובה שלי היא חיובית לחלוטין. והתשובה שאני מקבלת - טוב מאוד זה בריא לילד/ה. בהצלחה בהמשך

למעלה