תאחלו לי
!

BlinkDude

New member
תאחלו לי ../images/Emo50.gif!

אנשים תאחלו לי בהצלחה!!! אני מתחיל מחר ללמוד גיטרה! למרות שאני בן 14 וזה די מאוחר להתחיל אני מתחיל רק עכשיו מה אכפת לי.... אני מתחיל מאקוסטית במטרה להגיע לחשמלית! אז בבקשה תקוו בשבילי לטוב וגם ספרו לי איך זה, אם בא לכם תודה מראש, BinkDude

זה לא כל כך מאוחר

וזה אפילו בסדר גמור, גם אני התחלתי בגיל 14(אומנם על חשמלית, ואני ממליץ לעבור לזה כמה שיותר מהר) והכי חשוב אל תתאכזב אם לא תצליח כמו שחשבת זה קרה גם לי אבל תוך עשר שיעורים כבר תראה התקדמות, וזה בתנאי אחד שתתאמן כמה שיותר כל יום כמה שיותר אם תתאמן בהתחלה הרבה אז אתה תוכל להתקדם מהר אל החשמלית. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, ועוד משהו תהנה מזה!

ofir_einhorn

New member
טעות טעים

קודם כל שלום לכולם אחרי תקופה שלא הייתי שנית טעות גדולה להתחיל עם אקוסטית צריך להתחיל עם קלאסית אם אתה מתחיל עם אקוסטית זה כמו להתחיל עם חשמלית היית יכול להתחיל עם חשמלית אותו דבר לא שזה טוב צריך להתחיל עם קלאסית בלבד ואחרי שנה חצי שנה להתחיל עם חשמלית אם תוכל תתחיל עם קלאסית

Manic Subsidal

New member
אני התחלתי על אקוסטית

אין שום חוק שקובע שצריך להתחיל ללמוד על קלאסית, למרות שהרבה ממליצים על כך. חוץ מזה אני חושב שזה טיפשי ללמוד לנגן על קלאסית, שכאשר הוא יעבור לחשמלית, לא יהיה לו העניין לנגן על הקלאסית יותר. ולמה לא כדאי לו ללמוד ישר על חשמלית? כי זה יקר. אקוסטית עולה הרבה יותר זול, וזאת גם אותה טכניקת נגינה, ושכשהוא ירגיש שהוא רוצה לעבור לחשמלית, הוא יוכל ישר לקנות ולנגן עליה בלי לשנות את הטכניקה וסגנון הנגינה

ofir_einhorn

New member
אני אומר לך שלא להתחיל עם אקוסטית

ממי שאמר לי מי שאני סומך עליו בענייני גיטרה בעניים עצומות-המורה שלי לגיטרה ואני מאמין שהוא יודדע על מה הא מדבר שאלתי אותו שאם הייתי רוצה להתחיל עם אקוסטית זה היה כדי והוא אמר לי שממש לא שאקוסטית בעניין הזה כמו חשמלית שכדי וצריך לנגן עליה אחרי שנה(כמו אקוסטית) חוץ מזה חשמלית עולה כמעט אותו דבר(אפשר לקנות סקוואיר ב1200 שקל)רק שצריך לקנות מגבר שאפשר לקנות ב400 שקל(משומש)שזה ממש לא הבדל

Sham 69

New member
המורה שלך הומו

תאמין לי שאני סומך יותר על המנהל למוזיקה אצלנו בישוב.. והוא אומר שלא חשוב במה מתחילים.. ושהסטיגמה הזאת שצריך להתחיל מקלאסית.. סתם מסריחה..

ofir_einhorn

New member
המורה שלי הומו???

לא ממש לא יש לו אישה וגם ילדים אז לא נראה לי שהוא הומו חוץ מזה לא משנה מה אתה חושה הרוב אומרים ואין מה לעשות הרוב שמבינים אומרים להתחיל עם קלאסית אזזזזז אל תזיין את המוח

~BLINK182_gurl~

New member
אני ממש לא מבינה גדולה

אבל אני לומדת כבר שנה ומשהו על קלאסית עם מגבר (לא אקוסטית! קלאסית עם מגבר) ולדעתי חשוב גם ללמוד על קלאסית כי זה הבסיס- לדעת תווים וכד´, אקורדים וכל מיני כאלה.... חוצמזה שיש לזה צליל שונה מלגיטרה חשמלית ונחמד לפעמים טיפה לגוון.... ואתה לא יכול לדעת- אולי בבוא הזמן זה ישתלם- זה בטח לא בזבוז זמן... ושוב אני לא איזה מבינה גדולה.... אני יודעת שאצלי בשלושה חודשים הראשונים היו תיסכולים ואכזבות..... ולאט לאט התקדמתי ועבדתי המון בבית ובסוף זה משתלם! אז לא להתייאש.... אז כל אחד ודעתו אבל אני חושבת שצריך ללמוד קצת בסיס על קלאסית ואז לעבור לחשמלית.... חוץ מהעניין הכספי- זאת כבר בעיה אחרת....

Manic Subsidal

New member
בסיס אפשר ללמוד על כל כלי

בשביל ללמוד תווים לא חייבים קלאסית, נמאס לי מהקטע הזה שתמיד אומרים להתחיל על קלאסית ורק אחרי שנה לעבור לחשמלית. כי יש אנשים (כמוני למשל), שאין להם עניין בכלל לנגן על קלאסית, אז למה לבזבז שנה על קלאסית? ואחר כשעוברים לחשמלית צריך להתרגל לטכניקת נגינה חדשה וכל זה... לדעתי מי שהכיוון שלו הוא בסופו של דבר לנגן על חשמלית, שיתחיל מחשמלית זולה או אקוסטית.

~BLINK182_gurl~

New member
בסדר סבבה

אמרתי- כל אחד ומה שמתאים לו ועדיין אני למדתי גם פסנתר כמה שנים טובות אבל אתה לא יודע אקורדים ומיקום של תווים על גיטרה מכלי אחר שלמדת! תאוריה כן וזה גם משהו.... אבל סבבה אם היה לי כסף הייתי עוברת מזמן לחשמלית.... נחכה ליומולדת הבאה...

Punkist

New member
מה פתאום?!

ממליצים להתחיל עם קלאסית. אני למדתי 3 שנים על קלאסית ורק השנה עברתי לחשמלית... אין לי מושג למה... הרי בחשמלית יותר קל לנגן! בכל אופן -
רבה!

Punkist

New member
*את

ובאמת למה לא?! הרי אתה מתכוון לעבור לחשמלית בכל מקרה...

a_duck

New member
אתה דפוק?

ראית בכלל גיטרה בחיים שלך או שאתה נהנה לעשות את עצמך יודע לנגן בפורומים? איך בדיוק חשמלית יותר קל מקלאסית? בגיטרה קלאסית המרווחים בין המיתרים יותר גדולים ונוח לשים אצבעות וגם המיתרים יותר עבים וזה לא כואב גם בהתחלה...והצוואר יותר קצר...

Punkist

New member
דיברת אליי?!

כי אם כן אז... 1 - אני נקבה... 2 - אני התחלתי עם קלאסית... ואולי אני טועה, אבל לי זה נראה יותר הגיוני להתחיל עם חשמלית... הצוואר יותר צר ויותר קל ללחוץ על המיתרים ואם כבר רוצים לעבור לחשמלית, אז למה לא כבר להתחיל עם חשמלית... וכן, אני נהנה לעשות את עצמי יודע לנגן בפורומים. אוקיי!?

~BLINK182_gurl~

New member
אמממ תחשוב על זה

למשל לשירה או לי יותר נוח עם מרווחים קטנים- האצבעות שלנו בערך חצי משלך כנראה.... וחוצמזה כל אחד ומה שנוח לו

a_duck

New member
אולי באמת לאנשים שהאצבעות שלהם

זה חצי מילימטר....

Manic Subsidal

New member
באמת יותר קל על חשמלית....

ניסיתי לנגן על קלאסית וזה ממש לא נוח לי, אולי כי אני לא רגיל

למעלה