תאחלו לי מזל טוב!!!!!!

Starway

New member
תאחלו לי מזל טוב!!!!!!

מצאתי במקלט החדש שלי... הי אט מסוג קוסטיום מייד!!!!!!!!!! בן זונה של הי אט!!!!!!!! מייד זרקתי את הzbt שלי.... נ.ב אין לכם מושג כמה הבדל עושה האי אט....

HelloweeN

New member
מזל טוב !!!

איך מצאת הייהט ??? מקלט ?? פרט אחי, זה מסקרן!

Starway

New member
לשם שינוי...

לשם שינוי התמזל מזלי סוף סוף.... עברתי היום מהחדר הצפוף/דחוק שלי... למיקלט חדש... בעודי מרכיב את המערכת שלי... (אתם לא יודעים איזה סיפור עברתי בכדי להוביל אותה לשם!!!!!) אני רואה בפינת החדר... (המקום מלא זבל..) היאט.. רק מצילות בלי סטאנד... לשניה חשבתי שאני מדמיין, אבל מיד ראיתי שמדובר במצילה איכותית... כמובן שחיש מהר הרכבתי את כל המערכת ותיפפתי עליה כמו משוגע!!! נ.ב גם מצאתי כזה חצי תוף מרים... אבל אין לי מושג איך אני מחבר אותו...

danezeq

Member
מי מוצה מצילות במקלטים? :-O

איך? איזה מקלט? של הביניין שלך?

אוי, אוצרות של מקלטים...../images/Emo13.gif

אני זוכרת שכשרק קיבלתי את התופים והעברתיהם למקלט (שאף פעם בחיי לא ראיתי), מצאתי שם, להפתעתי הרבה- מערכת כמעט שלמה, אמנם עם עורות קורעים, אבל כמעט שלמה- מצילות והלכ. מישהו פשוט השאיר אתזה לבאים אחריו...
. או לפחות ככה נראהלי, היות והוא עדיין לא בא לבקש ולו מצילה. היו שם המון מברגים של הבס, כולל עוד שני באסים שבעזרת מוט מרותך אפשר להפוך לדאבל בס, ועוד שתי מצילות ובקיצור...חגיגה!! אבל למה זרקת את המצילות? תשאיר אותן, ופשוט תוסיף את האחרות. כשיש הרבה המסיבה מתגברת...או משהו!
. ובקשר לשלאלת המקלטים- - - לי אישית יש מקלט בקיבוץ, בין כל המקלטים, שהיה פעם של כמה תיכוניסטים שהקימו להקה. עכשיו הם כבר אוטוטו מסיימים צבא, אבל המקלט נשאר- וזה כלל עדלפני כשנה גיטרה חשמלית, מגבר ושאר דברים, רק שהם נזכרו וחזרו לקחתם. אבל עדין- יש אפקטים של אקוסטיקה שהם סידרו לבד, ושטיחים מקיר לקיר. בקיצור- סבבה של מקלט. צריך רק לנקות מדי פעם...הממ...אהמ... -נעמה.

Kodak997

New member
מה?!?!

ככה? מצאת הייהט??!?! תתחדש!!!!
אני נאבק פה על כל חצי מקל ואנשים ככה מוצאים להם הייהטים! חוצפה!

Starway

New member
המקלט...

המקלט לא ליד הבית שלי... הוא בשכונה של חבר שלי.. (המקלט השכונתי..) מכיוון שאף אחד לא השתמש במיקלט חבר שלי הציע לי לשים שם את התופים..., מסתבר שלהקה ניגנה במקלט... ובגלל זה לשכנים לא היה בעיה שאני אעביר לשם את התופים... כנראה שהמתופף שניגן בלהקה... קצת מפוזר/קצת עשיר.... אז הוא השאיר שם את הי אט... ותוף חצי מרים שכזה... (איך אני תולה אותו?????) נ.ב למותה של... לך.. לא באמת זרקתי את המצילה כמשמעו... התכוונתי ששמתי בצד... (אני מנסה להפוך את האי הט העליון למעין מצילה בודד מגניבה.. נשמע טוב אבל אין לי עוד סטנד...)

למעלה