תאחלו לי מזל טוב!!

KOMA2

New member
תאחלו לי מזל טוב!!

מחר אני הולכת להיפטר מהיצורים השמנים והמכוערים האלו שמיררו לי את החיים בתיכון. למי אני מתכוונת? לספרים שלי! וזה בעיקר מופנה אליך הספר הכחול עם המשוואות האינטגרליות שאני ממש לא סובלת. יתנו לי שליש מחיר ובגלל זה אני מעוצבנת כי הספרים חדשים לגמרי וזה קומפלט ספרים לתיכון. יש ספרים שאפילו לא פתחתי פעם אחת! ספרים יד ראשונה! יש הצעת מחיר? טוב,גם לא חשבתי שיש... אז בלהיפטר מהם זה כאילו שאני סוגרת פרק בחיים שלי (אתם מכירים עוד מישהי שכשהיא מוכרת את הספרים היא מתרגשת?) ומתחילה פרק חדש. נטול בית ספר. נטול משוואות אינטגרליות. נטול ויקי המורה הדב שמזיעה ואי אפשר להבין ממנה שום דבר. נטול התורים למכונות שתייה. היריקות של הבנים על הלוח והמריחה שלהם עם הספוג של המחנכת. אבל גם נטול חברות, נטול משחקי כדור עף (אני לא מאמינה שאני מתגעגעת לזה!)ונטול מחברות עם סימונים של מרקרים צבעונים, ריח של קלמר חדש, מחק לבן, וקריקטורות על דליה המורה לספרות בשיעורים, (בעיקר עם שפם וזקן ושינים שחורות).GOODBYE OLD FRIENDS

KOMA2

New member
ולכו תראו מחוץ לחוק...

אומנם זה בעשרה לאחד אבל מי יכול לסרב לראות את הסקסיות שלורנזו לאמאז משדר שלא נדבר על המכות שאני חולמת לתת כאלו למכשפה...

קומה, לא אמרת שעזבת את ביצפר ../images/Emo35.gif

אני כבר לא עוקבת..

KOMA2

New member
את עוקבת טוב מאוד

ובצורה מאוד מכוערת... (כלומר בלי תעודת בגרות אחרי שניגשתי ל4 בגרויות קודם לכן וקיבלתי ציון עובר בכל אחד מהם שלא לדבר על המאיות) אבל הOCD הורס הכול בחיים אם לא ישירות אז בעקיפין. וחוץ מזה הביצפר היה גיהנום עלי אדמות אבל אני מוצאת בכל פח אשפה אוצרות יפים.

רועי10

New member
כמה את רוצה עבור הספרים?

סתאאאאאאאם, סתאאאאאאאם! אני היום בגלל האוסידי מפחד להתקרב או לגעת בספר! בניגוד אלייך מתגעגע לבית הספר, לימודים, מבחנים הפרעות בכיתה, ריבים, צחוקים ואיחורים בבוקר. למה לא? אז לא היה לי אוסידי, הייתי יכול לקרוא ולגעת חופשי בספרים, לא הייתי צריך לרחוץ ידיים כל שתי שניות, ולא להיות בטיפול. ממש מתחשק לי! אז יש הצעת מחיר? לילה טוב רועי

KOMA2

New member
נעשה דייל...

אני אצפה את הספרים בכיסוי פלסטיק מיוחד ועל זה אשים משהו ממש נעים למגע כמו שמיכת פוך ואכתוב על זה "זה לא ספר" "זה המבורגר" אבל זה ידרוש ממך תשלום נוסף. 1000000 לא להיבהל-בכסף תורכי....

שומפי

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

תנוחי כמה שאת יכולה , כי אחרי זה זה חוזר ובגדול!!! (באוניברסיטה / מכללה) עוד 5 עבודות לסוף השנה !!!

KOMA2

New member
איזו אוניברסיטה ואיזה נעליים....

שאני אכנס לקריזה ואחטוף OCD בגלל תואר?? אני מעדיפה לא לעשות כלו בחיים ואז בגיל 80 להיזכר שאני צריכה לעשות משהו אבל להיות זקנה ערירית עם מאות חתולים. (או ארנבים במקרה שלי)

לאב

New member
אוניברסיטה

לא כל כך גרועה - אפשר ללמוד משהו שאוהבים (ספרות?) לי התקופות שהייתי באוניברסיטה היו כי כיפיות, הרגשתי שאני ממצה מעצמי את מיטב יכולתי חוץ מזה כמו מרבית הסובלים מאוסידי הדימוי העצמי שלי נוטה לדעוך מדי פעם והצלחה באוניברסיטה - שנמדדת במשהו אוביקטיבי כמו ציונים עושה ממש טוב, זאת אומרת שאם גמרתי תואר מסויים בציון גבוה סימן שאני לא כל כך מטומטמת - באיזשהו זמן מפנימים את זה והדימוי העצמי משתפר (לי זה לקח רק שלושה תארים להגיע לזה...) אני יודעת שאני נשמעת יותר מדי כמו אמא - אבל זה בלתי ניתן לריסון... אבל לפי מה שאני רואה מסביבתי, אנשים שמיצו מעצמם יותר הם היותר מאושרים ואלה שמסיבות שונות לא עשו את זה די מתוסכלים

לאב

New member
אני לא ד"ר

עשיתי תואר ראשון ושני במקצוע אחד ואח"כ הסבה מקצועית ובמהלכה עשיתי תואר ראשון במקצוע אחר אחרי שהייתי תלמידה בינונית ומטה בתיכון התמכרתי בהמשך ללימודים אבל נראה לי שזה עבר לי

למעלה