תאחלו לי הצלחה...

תאחלו לי הצלחה...

ובכן חבריי היקרים... מחר זה היום... מחר פרודתי ואני מתייצבים על מנת להשלים את תהליך הפרידה... אני הולך ברגשות מעורבים... ולמרות שאני שלם עם הצעד, יש מחשבות של צער, ואכזבה מסוימת... על זה שזה לא הצליח, על זה שזה הגיע לכאן... אז... אחלו לי הצלחה... עדכונים בשלב מאוחר יותר...

ניקולי

New member
מיקי היקר

ראשית אאחל לך בהצלחה בטוחה אני שאתה עושה את הצעד ה טוב ביותר בשבילך רגשות מעורבים בשלב זה , הינו דבר ליגיטמי בהחלט, ואני גם יודעת שהרגשות המעורבים אינן נגרמות לך רק בגלל דבר אחד הדבר שהכי יקר לך בחיים וזאת בעצם הילדה שלך אבל יחד עם זאת אל לך לשכוח שהיא הילדה שלך ותמיד תהיה לה לאבא אוהב, תומך, ועוזר מיקי מכל
י אלייך בהצלחה!!! אתה יודע כשאני התגרשתי הרגשתי כאילו אני נקרעת מחבל התבור ההרגשה היתה מוזרה ע"פ שהלכתי על זה ב
שלם ע"פ שידעתי שזהו הצעד הכי טוב בשבילי מחזקת אותך.. מהמרכז ועד לצפון... שלך ניקול*

lifie

New member
מיקו´ש...

בהצלחה... וכל מילה אחרת מיותרת אוהבת אורית

בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
אני מתארת לעצמי שהיום הזה יהיה קשה אבל כמו שכבר הספקתי להכיר אותך אני יודעת שתדע לנחם את פרודתך וגם את עצמך ואחרי יום יומיים זה יהיה אותו הדבר כמו שהיה מאז שנפרדתם הדברים לא השתנו

מחזיקה לך אצבעות

יש דברים שלא נועדו להיות וטוב שאתה צעד שיכול רק להואיל לך מקווה שתוכל לשמור על הגחלת שקיימת ולו רק בשביל הבנות שיהיה לך רק הצלחה והצלחה והצלחה והצלחה והצלחה אוהבת

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif ענקקקקקקקקקקקקקקק

ב ה צ ל ח ה. (תודיע מתי לשחרר ת´אצבעות של הרגלים)

@@

New member
המון בהצלחה ../images/Emo70.gif

ענקקקקקקקק .....

מאו יין

New member
מיקי´לה...

ענק שובר צלעות!!!! בהצלחה, זה בעצם... הרי כבר הצלחת...אתה רק צריך לבלוע את הטעם המר שנשאר ולהמשיך לטייל בשביל החיים, יש שם גם פרחים וגם קוצים אבל לכל אחד מהם יש תפקיד..... אוהבים אותך!!!!!!!!!!!!!
אגב...סחטיין על השם החדש אני עוד לא הספקתי לברך אותך עליו!- בחירה נאה!!! תתחדש!!!!

mariana

New member
מיקי שיהיה לך בהצלחה../images/Emo50.gif

דבר שהיה צריך להיגמר הוא נגמר בסופו של דבר דבר,

תודה לכולם...

רציתי להודות לכולם על הברכות החמות... אכן תם ונשלם... זה לא היה קל, כי על אף השלמות הפנימית עם הצעד וההחלטה נשארת תחושה מרה של כילשון... אך זה נגמר, זה מאחוריי, ואני מסתכל רק קדימה... חוץ מזה... שיהיה יום נפלא לכולם

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif של דודות

וזהו .... אתה אחרי.................. מיד תתמלא הריקנות....באושר ועשייה בלתי נידלת (חחחחחחחח) מזל טוב איש.

ניקולי

New member
מיקי

תקשיב נכון לעכשיו...אתה נמצא באוניה דיי גדולה, דמיין לעצמך שאתה הקברניט של אותה אוניה...לידיעתך אם תנווט אותה נכון היא תגיע ליעדה בשלום..אך אם תטעה היא תתנגש בקרח גדול ותשקע. כך הם גם חייך, תלמד לנווט את חייך להצלחה ולדרכים נכונות, השתדל שלא לטעות. שוב מזל"ט ובהצלחה בדרכייך החדשות!! שלך ניקול*

למעלה