תאחלו לי הנאה רבה

תאחלו לי הנאה רבה

השבוע אני פוגש את סקאזי & בי-באסס במשרדים שלהם... למה ? כפיצוי על זה שלא הלכתי לברית של הבן של בן דוד שלי ופספסתי אותו שם... הוא חבר ממש טוב של בן דוד שלי שגר בהולנד ועכשיו הוא בישראל בגל להברית של הילד שלו וכל זה אז הוא מארגן לי להיפגש איתו... בנתיים הוא מסר לי את הדיוידי שלו חתום אני חורש עליו כל היום חעחע אולי יש כאלה שיקראו לי דראק כי הוא ממוסחר ותאכלס מי שומע ממוסחר.. אבל אני באמת מת עליו בשל היותו מייצג את ישראל כמו מלך !!!!! יאללה אנשים... הייתי חייב לפרוק את זה אליכם ! :)

y o b b o

New member
חחח תהנה!

הוא בנאדם שרוט ונחמד ובאמת שאין לי בעיה עם מוזיקה ממוסחרת ואף פעם לא הייתה לי בניגוד לשאר הפורום פשוט באמת שאת המוזיקה שלו אני לא אוהב.. אבל שוב הוא נחמד

חחח לא אחי אבל..

אפילו שזה בלי קשר... אבל אפשר לראות אותו בדיוידי של סקאזי בקטע שהם באמסטרדם אז הוא זורק שם כמה מילים אפשר לראות את הבית שלו כי שם סקאזי ובי-באסס ישנים... חתיך בן דוד שלי =]

DorDassa

New member
נמרוד גל בטראנס פסיכודאלי?

OMG איזה כיף =] אני לא יודע אם אני נראה מוכר אבל דור דסא, מצלצל לך משהו? רדיו אין? נאון? חחחחחחחחח.... בכל מקרה, תהנה... תמסור ד"ש למטאטא.

DorDassa

New member
בטח מצלצל, חיים מלך...רגע...

חיים שינה את מינו וכיום הוא טוויסטד גירל? =] או שאת אחותו או משהו? =]

Twisted Girl

New member
close friend

my hebrew is fucked up :O got no hebrew on forums ask him about daniel from netanya tell him - shoko mojo :D

חחחח דור הקטן

איזו שאלה, בטח שאני זוכר! אם לא טרנס... אז מה כן ?.. האוס של מגניבים ???

DJ 9 DAYZ 1

New member
אחי תשאל אותם בבקשה 2 שאלות

בשמי בבקשה אחי זה חשוב 1- מאיפה אני משיג חולצות של הכימיקל 2- ותשאל את אשר איזה קעקוע יש לו בגב

למעלה